Gmek 6 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2009 Dovhuy Pennasol хорошее масло, немецкое, если не ошибаюсь! Выбор одобряю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2009 Gmek да масло оказалось очень хорошим! Теперь собираем денюжку на карб 2108 yaris наскоко я понимаю в том то да! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slashxxx 56 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2009 Pennasol название не впечатляет ваще были помню капли в нос такие Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yaris 1 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2009 slashxxx азвание не впечатляет ваще были помню капли в нос такие а они и теперь в продаже есть. :D Dovhuy а какова цена этогож эконометра? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2009 slashxxx не тупи масло немецкое капли украинские)!)))) yaris Хз народ помогите или подскажите сколько будет стоить екоомметр полнстю новий но без датчика?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2009 Плануємо поставити карбюратор 2108! які є нюанси встановлення!?що ще потрібно крім самого карбюратора!7 електронне запалювання вже стоїть (фото якшо потрібно завтра зроблю) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2009 ау шо ніхто нічого сказати неможе??!? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2009 Dovhuy Тяжки нужны другие... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2009 Тага, прокладка на коллектор, трос подсоса 08, бензиновый шланг, хомутов с полдесятка, клапан обратки. Вроде всё. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2009 ТАк карбюратор куплений разом зі всіма мелочами! карю новий ціна зі всім 650 грн! фото при установці!!!!!!! а ну і так пару фоток для розрідження бортовика справа сток слева жип))))ну просто так на фотке вишло потомушо машина так стоит!)) з того шо зроблено! замінений передній і задній сальний новий акамулятор веста 450 грн заміна штанів +резонатора 90грн і 150 грн відповідно(резонатор цікавій якийсь двійний буде момент сфткати сфоткаю!) регуліровка клапанів-0гривень знятий стартер погоріла обмотка взято середину від іншого складено тепер всьо гуд -0 грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bogdan 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 гуд..покаж новый карб! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 Bogdan фото при установці!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 ТАк шоб всім було зручно фотки карба і мелочі! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 Интересует, какая маркировка стоит на этих щитках? маркеровки там нету но ето походу шаховские Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ECLIPSE 14 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 маркеровки там нету но ето походу шаховские Сомневаюсь, там вроде железные шли, по виду похожи на 05, только штамп другой, и маркировки почему то нет. :poz: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 ECLIPSE а где та маркеровка должна бить я искал по всьому то вроде нету! не ето точно 2106 я в деда спрашевал ето ево от 06! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 Сомневаюсь, там вроде железные шли Нет, я у ся летом когда на 06 снимал, так вот точно такие же, это 06 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ECLIPSE 14 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 а где та маркеровка должна бить Нажми на фотографию, она увеличиться, и ты её увидишь :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 ECLIPSE Все, у меня ж 06 поздних выпусков, терь понятно. В натуре там 2105 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ECLIPSE 14 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 Нет, я у ся летом когда на 06 снимал, так вот точно такие же, это 06 Ну надо же, не знал, интересный факт. :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 ECLIPSE См. выше :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 ECLIPSE Дмитрий $ fluderu blin))) f za karb nicho nixto ne pushe((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 Нормальний карб - у мене такий стоїть вже 5 років. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 VETERAN i yak??? nema problem z eksplaytaziey&& Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 Все нормально. Тягне добре, менше засмічується. Деколи пропадає тяга на перехідних режимах, а потім відновлюється. Ще не розібрався чому. Думаю десь сміття застрягло і бовтається туди - сюди. Пару раз продував - не подіяло. Але я вже пробіг на ньому пару сот тищ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах