alex_zp 109 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2009 Dovhuy Ментам прозрачные могут непонравится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sergey21011 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2009 Ментам прозрачные могут непонравится +1 купи стёкла новые 01 и поставь... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
StarCat 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2009 alex_zp Sergey21011 А какая разница прозрачные они или нет? Щас у половины машин они прозрачные.. главное лампы по ГОСТу :D поставить DovhuyСтавь сток. На зеленой машине сток лучше будет смотрется.. Был бы ты в Чернигове поменял бы тебе на сток Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2009 Dovhuy под родной бампер лучше идут сток, под бампер 05 красиво смотрятся прозрачные ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2009 сечас она такая же токо без дисков и с бампером 2101 мне нравится очень!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2009 Был бы ты в Чернигове поменял бы тебе на сток обгрунтуй! :twisted: :twisted: :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
diman1053842 8 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2009 Зеркало некислое стоит на запоре... :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2009 )) троешное как же их тяжело достать Dovhuy то олдскул, авто имеет свой стиль, и прозрачное стекло вписывается в общий фон, гармонично сочетается с диском, и с прочей атрибутикой.. а родной бампер снят, потому как он просто не сочетается ни с чем - весь хром с машины убран, даже на дверях все задуто глянцевым черным. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2009 nemez то олдскул, авто имеет свой стиль, и прозрачное стекло вписывается в общий фон, гармонично сочетается с диском, и с прочей атрибутикой.. а родной бампер снят, потому как он просто не сочетается ни с чем - весь хром с машины убран, даже на дверях все задуто глянцевым черным. ну ну в скором будущем дам фотос какаое авто сечас + сечас она такая же токо без дисков и с бампером 2101 мне нравится очень!!!!! і ручки есть! і хром весь есть такой как ти говориш она била примерно дней 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2009 Был бы ты в Чернигове поменял бы тебе на сток ПОчему +такой вопросік токо замтіл что у меня заднее колесо очень всередину входит ето так должно бить? :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2009 Ура пришла клуюная наклеечка завтра інсталяция спадібо МЕД ПСУ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2009 я думал я единственый кто ещё наклейку не наклеил до этого времени))) зы: но наконец-то решился, уже есть ^_^ зы.ы: базарчику, думал что просто фотку всунул в бортовик) машина - сила!!! как сделал стоичку заднего стекла (хромированую) чёрной??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2009 +такой вопросік токо замтіл что у меня заднее колесо очень всередину входит ето так должно бить? :oops: Проставки решают. Реально не очень смотрится когда колесо так глубоко - но такова конструкция Жигулей. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2009 SLIP спс зы.ы: базарчику, думал что просто фотку всунул в бортовик) машина - сила!!! как сделал стоичку заднего стекла (хромированую) чёрной??? дак ето не мой машин ну как он частиічно мой по словам вланика :D А как делать да ж очень просто наждачку в рукі а потом покраска Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2009 Так севодня бил знаменательний день установка сігналки +поклейка клубной атрибутики :oops: а ету машинку ми встретілі на авторинке ппц всьо в ідеале!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2009 Dovhuy Да, наклейку ты интересно приклеил - так наверное ни у кого не наклеено Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2009 SLIP Зато мне нравітсо а ето главное!))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_zp 109 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2009 Ну несчитая зеркала, отсутствия нижних молдингов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2009 alex_zp Зеркал не будет уже заварени места под них +так же і с молдингами ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ECLIPSE 14 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2009 Зеркал не будет уже заварени места под них Ну кто знает, :wink: сегодня не хочешь, а завтра возьмёшь в руки и захочешь, я тоже сначала не хотел, а потом сверлил. :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2009 ECLIPSE Дак заркала надо новие!))) я ваще хочу чоние Такие как сечас на новие Ниви ставят! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2009 дак ето не мой машинну как он частиічно мой по словам вланика А как делать да ж очень просто наждачку в рукі а потом покраска )))))) Спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2009 BROtheR а может бить што она просто от ВАЗ 2107 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 2 травня 2009 І так сьоні поїхав на авторинок і знайшов нарешті дуже потрібні речі Решітка радіаторнга ВАЗ 2101+значок-50грн і три ковпаки-25грн! фото ковпаки просто приміряв! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
OzzO 1 Скарга Опубліковано: 2 травня 2009 У меня тоже одно зеркало сначала оле Туркиш установлено было , потом взял и просверлил отверстия под сток и установил их , да кстати очень удобные родные зеркала. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах