Павел21011 3 Скарга Опубліковано: 17 червня 2014 Всю голову себе сломал. Двигатель 1.6 контактная сз. При хорошем прогреве глохнет когда на газ давишь, обороты в ноль, скидываю с передачи и глохнет полностью. Стал завелся сразу же, поехал, проехал немного(всегда по разному расстояние) и опять заглох. Подумал бензонасос, купил новый, поставил, все отлично, за день проехал километров сто-норм. На след день приехал на работу тоже без проблем, пялил 110-120, ехало отлично. Вечером постоял чуть чуть в пробке и через км 2-3 заглох. Стал завелся проехал еще где то 15 км-опять заглох. Может ли это быть связано с поплавковой камерой(карб солекс 21083 обычный). Отрегулировал верхнее положение поплавков и немного поправил положение левоправо, так же снял фильтрик который во впуске топлива в карбе и снял фильтр тонкой очистки, попробую вечером Мож кто сталкивался с таким подскажите пожалуйста где искать еще Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 17 червня 2014 обратка есть? может бенз кипит? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Павел21011 3 Скарга Опубліковано: 17 червня 2014 (змінено) Да,обратка с обратным клапаном стоит, но не в бак а тройником сразу после железной трубки с бака в моторном. Дело еще в том что на старом двиге 1.3 со всем тем же навесным такого небыло даже в самых жестких пробках Змінено 17 червня 2014 користувачем Павел21011 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
semdj 84 Скарга Опубліковано: 17 червня 2014 Павел21011,Шток на бензонасос не короткий? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 17 червня 2014 Если проводка не свежая то я для начала попробовал-бы подключить провод (+) на катушке с другого источника. Зачастую старая проводка не вовремя подводит, может от вибрации или от сгнившего на половину соединения пропадать контакт, а при старте пробивает и начинает работать, соответствено через время всё повторяется. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Павел21011 3 Скарга Опубліковано: 18 червня 2014 Шток даже без развальцовки(какая кстате должна быть длина нового штока не знаете?), а проводку зимой поставил новую от 2106 с эвропредохранителями Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 18 червня 2014 Если с карбом все ОК, то предположу: - Выделывается электроклапан - Кипит бензин в поплавковой камере - Кипит бензин в шланге что идет на тройник перед бензонасосом и завоздушивает его - Не качает бензонасос(перегревается, есть такая болезнь в класике) Как вариант попробовать заглушить обратку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 18 червня 2014 Как вариант попробовать заглушить обратку в итоге либо закипит еще больше, либо будет бенз переть с карба сам по себе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 18 червня 2014 в итоге либо закипит еще больше, либо будет бенз переть с карба сам по себе. Не соглашусь, заглушил обратку еще в том году и ничего не переливает, но правильно все же обратку сделать в бак, я вот дополнительную магистраль еще осенью купил, но проложить все лень Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Павел21011 3 Скарга Опубліковано: 18 червня 2014 Проехался вчера вечером и сегодня утром в пробочке на московском, вроде увеличение уровня поплавковой камеры и или снятие сетки с бака и с впуска краба помогли, также немного сточил прокладку между бензонасосом и двигателем на полмилиметра, померяю еще длину штока, нашел что она должна быть равна 82.5-81.8 А обратку в бак делать это очень грамотно, в первую очередь этим займусь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Geser 100 Скарга Опубліковано: 18 червня 2014 Павел21011, ну еще как бы общая длинна штока до жопки, нужно смотреть вылет уже на выходе с 1 прокладкой и проставкой, ибо ж цель добится 0.8-1.3 мм (или 1.4..) по тому сколько будет торчать, определяется какой толщины нужна 2я прокладка (раньше они людские шли, в магазинах лежали в ячейках с их размером) а сейчас тыкают две паранитовые и говорят " все будет нормально бро" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Павел21011 3 Скарга Опубліковано: 18 червня 2014 А если шток будет больше выходить то перекачивать будет или повышенный износ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Geser 100 Скарга Опубліковано: 18 червня 2014 (змінено) Павел21011, если больше необходимого, то нужно выбрать* излишек прокладкой. Этот вылет нужен для правельных сопряжений... штока и кулачка насоса, тобишь для нормального функционирования мембраны. Даю ссылку, но советую так - если прокладка между блоком и проставкой в норме - не трогай ее совсем, а выставляй уже второй. В дешевом комплекте прокладок на двигатель ВАЗ (за 5-7 грн в любом магазине) на бензонасос там есть паранитовая(толще) и бумажная(тоньше), ну либо отдельно купить. Просто обычно прокладка блок-проставка идет толстая, а регулируешь внешней.. и из двух прокладок (не трогая 1ю) выберешь что нужно. Просто я вот вспоминаю 2 авто точно, с учетом и моей, так там толстая как раз 1я прокладка...я вот недавно и себе смотрел, так мне после замеров подошла бумажная, она где-то 0.3 и есть. И там не сильно впрягайся, зазор допустимого приличный. Посилання З.Ы ну все правельно, у меня 1я где-то 0.8, а вторую картон. 0.3 вышло. И если шток нормальный, не меняй его для профилактики, новые штоки рядом не стоят. Змінено 18 червня 2014 користувачем Geser Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Павел21011 3 Скарга Опубліковано: 18 червня 2014 Померял вылет штока, вроде соответствует норме, попробую поездить, может всетаки дело было в забитых сетках бак карбюратор, если опять будет глохнуть то попробую еще обратку в бак кинуть. Спасибо за советы и помощь, будем пробовать) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
semdj 84 Скарга Опубліковано: 18 червня 2014 Emissions, почитай внимательное инструкцию к солексу.Допускается глушить обратку если ее нет в авто.Ничего переть не будет.Ну если конечно не электробензонасос Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Morpheus 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2014 Всім привіт. Двигун глохне на гарячу. Умови такі: 1. Завожуся зранку витягую підсос заводиться з пів оборота - обороти триає досить високі - холодний старт удачний 2. Можу завестись спокійно без підсосу - заводиться й тримає обороти 600-650 оборотів ну як коли деколи більше деколи менше - їхати можна. 3. Коли стрілка температури проходить другу поділку й майже доходить до букви О в мотора що на підсосі що без підсосу починають падати обороти до 500-400 й менше оборотів і якщо не підгазувати педалькою газу - він хлохне. 4. Коли температура доходить повністю до букви О. тоді двигун працює справно й тримає холості 800-850... це може бути навіть за декілька секунд - в чому справа? Також ще пробував такий варіант. Прогріваюсь на підсосі. Скидаю його потрошки в залежності як він гріється. І знов та сама ситуація коли доходить стрілка за другу поділку навіть з підсосом навіть з маленьким починає глохнути поки не дати газку педалькою. Вже й не знаю що робити. Карб перебирали, запалювання виставляли - свічки ок, кабелі хороші. Ну вже й не знаю до чого дивитись... Все б мало бути ок.... По часу приблизно на 9-10 хвилині їзди таке відбувається... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TVM 78 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2014 Morpheus, в мене було аналогічно, залий інший бензин, бо в тому який ти заливаєш газоліну забагато, під час вприску бензину іній робиться і жикльор замерзає (це навіть видно якщо зняти кришку кастрюлі і світити ліхтариком зверху) а щоб точно переконатися - прогрій технічним феном низ карбюратора (перед запуском двигуна) і побачиш, зміниться щось чи ні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Morpheus 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2014 Morpheus, в мене було аналогічно, залий інший бензин, бо в тому який ти заливаєш газоліну забагато, під час вприску бензину іній робиться і жикльор замерзає (це навіть видно якщо зняти кришку кастрюлі і світити ліхтариком зверху)а щоб точно переконатися - прогрій технічним феном низ карбюратора (перед запуском двигуна) і побачиш, зміниться щось чи ні Ок на якій заправці ти заправляєшся? Я пробував Укр Нафту та Вог. На шелл вроді такого не було правда я не памятаю. Недавно міняли радіатор пічки + новий заливали антифріз чи може це повпливати на таку роботу двигуна? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TVM 78 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2014 Morpheus, на Укрнафті раніше заправлявся, зараз заправився на ОККО і пропало все Недавно міняли радіатор пічки + новий заливали антифріз чи може це повпливати на таку роботу двигуна? а на рахунок цього незнаю. ноооо, перед тим як в мене появились всі ті симптоми, я теж міняв тосол, кран пічки, радіатор пічки промивав, так що незнаю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Morpheus 1 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 Проблема актуальна - змінив заправку на Shell. Вранці на холодну завожу двигун та їду причому без підсосу. На перехрестях коли стою обороти 600-700 оборотів тримаються причому зауважте - на повністю холодній машині. Коли температура прогрівається до другої поділки. Обороти падають до 300-400 й приходиться витягувати підсос щоб повністю не заглохнути. Через певний проміжок часу обороти нормалізуються й підсос можна забрати. Ще помітив що в цей час коли починають падати обороти з пічки вже тільки тільки починає йти тепло. Можливо що щось з підігрівом карюратора не так? Чи можливо взагалі щось з помпою - оскільки пічка не дуже сильно гріє - раніше набагато сильніше жарила. Хоча патрубки наче б то гарячі - можливо дійсно щось з помпою чи ще якимось вузлом охолодження двигуна?. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TVM 78 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 Morpheus, а в тебе який карб? бо в мене ОЗОН 2105 а він без підігріву. коли стояв Вебер то цього не було, бо він має підігрів. мені теж тепер зміна заправки нічо не допомагає, незнаю вже що робити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Viking 7 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 Morpheus, TVM, така ж проблема, карб 2105 озон, бсз, wog. Коли починає прогріватися - падають оберти. І якщо не прогазувати, то навіть на витягнутому підсосі авто поступово просто глохне. Без чималої прогазовки більш не заводиться. Щоправда коли потепліло - проблема проявляється не так агресивно. Грішив на краб, але він нещодавно відрегульований. (Доречі кран пічки, тосол теж міняв і промивав радіатор). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TVM 78 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 Viking, симптоми точно як ти описав і теж встановлено БСЗ! теж думав що карб (він в мене новий, радянського виробництва відрегульований в карбюраторщиків на спец. одладнанні). но вони все перепровірили, розібрали, глянули - кажуть що все як книжка пише. я вже залишав на ніч машину у цих своїх майстрів, щоб разом зранку завели, коли двигун повністю остиглий і вони побачили всі симптоми, так як не вірили моїм словам. перед запуском двигуна ми зняли кришку кастрюлі і дивились в карбюратор що там коється (закриваючи підсос і ліхтариком світили) - то ж побачили, що в той момент коли машина починає глохнути, замерзає заслонка. коли машину заглушити і почекати пару хв. воно швидко розмерзається і той конденсат попадає у карб, тому й так важко заводиться потім боюсь, що справа у якості бензину! таке враження що там води доливають.... перепродував вже всю бензину і з ОККО і з УкрНафти, нічого не змінилось. симптоми пропадають хіба коли на дворі тепло. для інтересу попробував перелити бензин через оригінальну жигулівську лійку (яка воду не пропускає) - то з 5л бензину лишилось 100г води попробую відзняти на відео, що саме коється в камері карбюратора, коли починають падати оберти і машина поступово глохне Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Morpheus 1 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 Не дуже розбираюсь в карбюраторах - але точно що не вебер. Врозі карбюратор ДААЗ 2105. Оскільки в в нього входить шланг з тосолом. В мене також БСЗ. Також був у карбюраторщиків повністю карб перебирали - деякі запчастинки поміняли - вони мені й так і казали що це конденсат збирається. й тому вона хоче глохнути й неважливо чи там підсос чи без всеодно треба трошки пригазувати щоб незаглохнути докінця. Якщо машинку наприклад завів на холодну - хвилинку -дві попрацював мотор. далі вимкнути й за хвилини 3-4 завести - вже все буде ок оскільки як я зрозумів конденсат за той час випаровується й все стає на свої місця.... А де доречі можна знайти таку лійку яка воду відфільтровує? Я б купив. Хм... ну можливо у мене вебер... я не знаю там такий патрубок підходить до карбюратора з тосолом... Також помітив таку річ: Якщо витягнути патрубок з карбюратора то машина починає ще більше задихатись... і з карбюратора починає текти тосол. Можливо щось таки дійсно в карбюраторі...? коли вставляю патрубок назад - все ок - але це при умові вже повністю навіть прогрітої машини таке... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TVM 78 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2014 Morpheus, якщо підходить патрубок - значить вебер... Якщо машинку наприклад завів на холодну - хвилинку -дві попрацював мотор. далі вимкнути й за хвилини 3-4 завести - вже все буде ок оскільки як я зрозумів конденсат за той час випаровується й все стає на свої місця аналогічно в мене А де доречі можна знайти таку лійку яка воду відфільтровує? Я б купив. а ось тут не поможу, мені досталась з машиною але ж якось та проблема повинна вирішуватись, так як вона вже у багатьох з одними і тими ж ознаками, треба підносити цю тему Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах