Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 (змінено) з'єднані передні та задні лонжерони, Давай фото.. а то я про такое думал как то, но не у кого не видел Змінено 4 серпня 2014 користувачем Автонаездник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Ось таку пару гуми для бездоріжжя маю Ого! На вигляд нічого так! з'єднані передні та задні лонжерони, Теж про таке думаю. Кажуть кузов не так крутить тоді. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Кажуть кузов не так крутить тоді. Но и по ходу какие то минуса есть .. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Автонаездник, та в неті повно інфи-я сам звідти взяв. Ось поки одна фотка. Залізу в яму зроблю загальний план. робиться просто-брав двоміліметрове залізо збогів буквою Г, щоб до днища прихватитися, а знизу закривав полосою з тогож заліза. Звісно отвори для антикору) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 по ходу какие то минуса есть Минуса есть в любых плюсах! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Andriy1352, Мысля интересная .. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Николай-01, полюбому міцніший буде, правда підлога повинна бути рівною, я свою повністю міняв міліметровим залізом. Автонаездник, з мінусів то це лишня вага а за деякою інфою з нету типу не так складеться при аварії шо ніби небезпечно але то все в теорії, практичні випадки невідомі. Я це ше електродами варив, трійкою. Це зараз є напівавтомат) Автонаездник, а для універсала ця мисля ще більш актуальна) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 я свою повністю міняв міліметровим залізом. У меня тоже так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 А ще ро*****, бачив в неті, з прямокутної профільної труби, товстостінної. За допомогою надрізів її дуже лекко формувати як хочеться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 а для універсала ця мисля ще більш актуальна) Я уже задумался Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 з прямокутної профільної труби видел под соединитель порога приваривали.по днищу.. типа усилили... класно поддомкрачивать авто однозначно.. не гнет короб Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 У меня тоже так Не проблєма було купити на базарі підлогу з фольги, але мені для цього потрібна була рівна поверхня. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 соединитель порога приваривали.по днищу.. типа усилили... класно поддомкрачивать авто однозначно.. не гнет короб Задумался... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Николай-01, я бачив як трубу, таку як ти ворота варив, просто тупо приварюють між лонжеронами, але фішка в тому, щоб накрити їх від початку і до кінця, помістивши в короб. Автонаездник, соєдінітєль в мене взагалі залізобетонний), точніше три на сторону.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 помістивши в короб. не в том дело, труба вариться на услитель ланжирона (срезаються шайбы под 08 домкрат) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Автонаездник, Николай-01, апарати маєте? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 апарати маєте? Самогонні?? Нажаль... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 не в том дело, труба вариться на услитель ланжирона (срезаються шайбы под 08 домкрат) В смислі на з'єднувач(між лонжероном і порогом спереду? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 апарати маєте? У меня сварка обычная дома, а на СТО (здаю) полуавтомат (мой) між лонжероном і порогом спереду? нет, вдоль короба (порога) по днищу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Николай-01, а чим ти ворота варив?? Самогонні в кожній майже сільській хаті є)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Самогонні в кожній майже сільській хаті є)) А що воно таке .. раз бачив щось, але мені сказали, що то шайтан сидить і варить а чим ти ворота варив?? Він самогоним Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Автонаездник, то то з'єднувач порогу з днищем іде вздовж порогу. В мене тут двоміліметровий г-подібний профіль, до порога загнуто десь півтора сантиметра а під днище сторона біля десяти сантиметрів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Сообщение от Andriy1352 а чим ти ворота варив?? Він самогоним Не без того... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 Автонаездник, ну от я то ше звичайним варив але ти можеш на вихідні і напівавтомат взяти тіки поріж заготовки наперед, щоб швидко приварити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2014 В мене тут двоміліметровий г-подібний профіль, до порога загнуто десь півтора сантиметра а під днище сторона біля десяти сантиметрів. Вот на него (если магазинный) еще варят квадратную трубу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах