Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 16 серпня 2014 baycer, у нас на форуме торгуют ими. Шоб ганять бактерiii? Не-а! Шоб знать сколько топлива в баке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2014 baycer, Посилання Николай-01, правильно, молодчик! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2014 Andriy1352, Андрюха привет! А де фото отчет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2014 baycer, Привіт! Тіки встав), зробим, як поснідаю) Ось фото вже пофарбованої підкапотки. Тепер все розставити по місцям:bm: Зараз поїду докупити всяких там дротів, клєм, колодок шоб нормально попідключати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2014 Отже шо маємо на сьогоднішній ранок: -пофарбовано дифузор та вентилятори -замінений тормозний бачок -встановлений акумулятор на нове місце і підведена до нього проводка -розставлені по місцям всі релє, мікропроцесор та комутатори -забрано та вкорочено лишньої та тимчасової проводки -встановлено дифузор з вентиляторами. Далі буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2014 А че сами вентиляторы разные ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2014 RusLi, купувались в різних місцях. Я спочатку на вигляд не зважав бо вони мали стояти як на ниві-моторами вперед, але виявилося, що вони дують по-іншому, так і поставив. Доречі той шо справа куплений на деталях зп (20грн) і він нормальний, а той шо зліва на базарі (35 грн) і цей базарний кривуватий(, замовлю ше один на деталях). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2014 Andriy1352, кросавчег! 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2014 Николай-01, далі буде, ше не вечір)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2014 Встав о п'ятій ранку і першим ділом зайнявся випускним колектором. В одному отворі був шматочок шпильки. Висверлив її і пройшов мітчиками, також прогнав всі різьби(міцний чугуняка). Потім закрутив на головці три шпильки, що викрутились і вчіпив випуск і впуск. Єдине шо не подобається це кріплення впускного колектора. Питання до спеціалістів:-на яку глибину можна засверлитися в районі незадіяних вух на цьому фото? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2014 Прокладка инжекторная? Уууу. Коллектор. Мне нужен твой коллектор... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2014 RusLi, інжекторна. Він мені самому потрібен. Так єж в продажі на форумі наче. RusLi, ну бачу ти там вже був Посилання а чого не взяв-ціна адекватна і докупи зварити не проблєма? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2014 RusLi, інжекторна.Він мені самому потрібен. Так єж в продажі на форумі наче. RusLi, ну бачу ти там вже був Посилання а чого не взяв-ціна адекватна і докупи зварити не проблєма? Там 45е а карбы 40е Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2014 RusLi, автор каже шо трудились на 40-х. Але то таке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2014 Andriy1352, ну да, а потом думаю почему холостых нет или обороты не набирает.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2014 RusLi, ну з холостими МПЗС справляється а з обертами може й так. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2014 Andriy1352, Тщательный ремонтник! 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2014 baycer, тщатєльность часу багато забирає. Це я ше не дуже стараюся) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2014 Це я ше не дуже стараюся) Ага, я так i поняв, що дуже стараешься!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2014 baycer, та ладно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2014 Оскільки вчора було св'ято то вирішив не грішити. Отож що зробив сьогодні зранку: -Під'єднав остаточно карби -вкоротив патрубок на вакуумний підсилювач -перевірив вентилятори(маслають хоч надув роби)) -під'єднав сігналку -встановив на нове місце бачок омивача нового типу лишилось по електриці тіки вентилятори під'єднати але то після промивки і встановлення нового радіатора Доречі, забув вчора написати, що гофра на штанах то зручна штука-штани можна тепер прикручувати до колектора не від'єднуючи від резонатора, тай той шаровий хомут класна штука-не треба гатити молотком, щоб запхати трубу в трубу. 2 Николай-01 та baycer відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2014 Оскільки вчора було св'ято то вирішив не грішити. Доречі, забув вчора написати, що гофра на штанах то зручна штука-штани можна тепер прикручувати до колектора не від'єднуючи від резонатора, тай той шаровий хомут класна штука-не треба гатити молотком, щоб запхати трубу в трубу. Класно зробив! 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2014 baycer, заїжай, і тобі зробим) 1 baycer відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2014 Скажіть а той хомут діаметром як заводскі труби? тоже хочу преробить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2014 optimus prime, на базарі вони під різний діаметр, так само, як і гофри. Я брав під стандартний розмір. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах