golden88 662 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 А что за редуктор такой? Где взял? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 А что за редуктор такой? Где взял? Редуктор 2103 з установленим дифом. Брав в одноклубника. Майже нульц. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 Andriy1352, Это самоблок или повышеного трения? Сколько дал (если не секрет)? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 Andriy1352, Это самоблок или повышеного трения? Сколько дал (если не секрет)? Я думав це одне і те саме)) 2200 з редуктором. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 Я думав це одне і те саме)) Самоблоком я назвал редуктор с блокировкой 100% -тоисть по типу как завареный диф. Держит мертво! А вот диф повышеного трения даёт какойто преднатяг и при большом усилии колеса могут проворачиватся друг от друга. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 Це ти просто так назвав.) -твій варіант то постійний блок. В мене з преднатягом. Тобто само блокує. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 редуктор з блокою. Хороше діло!\ Я про них тільки чув, але ніколи не бачив. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 Хороше діло!\Я про них тільки чув, але ніколи не бачив. Я давно мріяв) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 Масло крутецкое,пляшка на 2л? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 Масло крутецкое,пляшка на 2л? Та да. Модне і недешеве. Але самоблоку більше уваги треба ,пляшка на 2л? Так, два Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 А что оно дает? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 А что оно дает? 2 задних ведущих колеса, вместо одного) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 Тоесть в принципе для гражданской езды оно не нужно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 quitka, необов'язково, але підвищує прохідність Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 Насколько сильно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 quitka, в два рази , тож два колеса крутяться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 Напишт в личку подробней Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 quitka, трохи відповів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 Тоесть в принципе для гражданской езды оно не нужно... Конечно не нужно,ну забуксуеш сразу двумя колесами в снегу или грунте и что? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 Конечно не нужно,ну забуксуеш сразу двумя колесами в снегу или грунте и что? Забуксувати і чотирма здуру можна)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 Забуксувати і чотирма здуру можна)) Можна,но за такую цену ета хрень в повседневном жоповозе лишняя. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 січня 2015 Можна,но за такую цену ета хрень в повседневном жоповозе лишняя. Ну ясно, що це не предмет першої необхідності) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 січня 2015 (змінено) Залив мастило в міст. новий шприц не сподобався-тече, зараза. Масло залито-можна і наклейку ліпити і, так сказать, окунуться в мир MOTULа), але, оскільки наліпки нема, то без колхоза не обійшлось)) потім перевірив рівень мастила в рульовому...майже не було, тож залив мастило, що лишилось після КПП Ще перевірив рівень в коробці-все гут, по краєчок. завтра(сьогодні) маю виїхати і спробувати. Змінено 15 січня 2015 користувачем Andriy1352 фото Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 січня 2015 Нарешті виїхав перевірити редуктор. Різниця помітна. Навіть на цій дубовій гумі машина їде. Гребуть два колеса, і це ше в багажнику пусто і салона нема) Далеко не їхав, бо лід тіки біля подвір'я. Підтікань мастила не виявив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 21 січня 2015 Andriy1352, хотілось би відео, як гребуть два колеса. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах