Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Побачим. Хочеться коліно 2130, але зараз воно дуже недешеве( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 так а обкатка пройдена?Вот пройдете потом меряйте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 так а обкатка пройдена?Вот пройдете потом меряйте Приблизно 30000 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Если б у меня такая фича была б вчера, мерс был бы цэл. Молодец! Не дай Бог! На первом крутом повороте слетела бы с полосы... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Не дай Бог! На первом крутом повороте слетела бы с полосы... Як варіант) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Andriy1352,То для дрыста хорошо, а на ежедневку, без привычки, можно делов наделать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Andriy1352,То для дрыста хорошо, а на ежедневку, без привычки, можно делов наделать... Для проходімості теж добре. Он друг-клубник з Хмельницького теж на трійку такогож року, як моя, поставив. Нормально, звик. Катається без проблєм. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Для проходімості теж добре. Согласен. Нормально, звик. Катається без проблєм. Много кто катается. Я ж не спорю, но с непривычки и чисто для гражданки оно не надо. К стати, резину часто меняет друг-клубнык? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djmakeiss2106 5 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Andriy1352, как горизонталки? устраивают? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Согласен. Много кто катается. Я ж не спорю, но с непривычки и чисто для гражданки оно не надо. К стати, резину часто меняет друг-клубнык? Щодо гуми уточню. Наче не жалівся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Andriy1352,Уточни, мне для себя интересно, планирую заваркой на ежедневку побаловаться....Все, кто ездят на заварке предупреждают что резина трется значительно быстрей. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Andriy1352,Уточни, мне для себя интересно, планирую заваркой на ежедневку побаловаться....Все, кто ездят на заварке предупреждают что резина трется значительно быстрей. Так заварка канєшно. А блока ж не постійно блокує колеса а при пробуксовці. Питання задав. Чекаю відповіді. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 А блока ж не постійно блокує колеса а при пробуксовці. аааа, понял, я думал постоянно. Ну тогда Квитке может и подойти... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 аааа, понял, я думал постоянно. Ну тогда Квитке может и подойти... Відео хоч слабеньке, але видно, що спочтку ліве гребе потім підключається праве. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djmakeiss2106 5 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Andriy1352, ау! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Andriy1352, ау! Прювєт!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djmakeiss2106 5 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Andriy1352, я там спросил как горизонталки? устроили? как ощущение? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Andriy1352, я там спросил как горизонталки? устроили? как ощущение? Де? Не бачив поки. Поставив, як бачиш. Але поки не обкатав, хоча прибавка відчувається. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djmakeiss2106 5 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Andriy1352, подогрев придумал на них? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Andriy1352, подогрев придумал на них? Який підігрів? На зиму? Andriy1352,Уточни, мне для себя интересно, планирую заваркой на ежедневку побаловаться....Все, кто ездят на заварке предупреждают что резина трется значительно быстрей. Уточнив. Не їсть. Їсть заварка Andriy1352,Уточни, мне для себя интересно, планирую заваркой на ежедневку побаловаться....Все, кто ездят на заварке предупреждают что резина трется значительно быстрей. Уточнив. Не їсть. Їсть заварка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Уточнив. Не їсть. Їсть заварка Понял, спасибо) Ну это логично, в принципе, но подтверждение по факту есть хорошо))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 січня 2015 Понял, спасибо) Ну это логично, в принципе, но подтверждение по факту есть хорошо))) Тай попередній власник її тіки хвалив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 січня 2015 (змінено) сьогодні готувався до заміни правого порогу. Перепоною стали гвинти кріплення дверей-закисли наглухо, хоча злівого бокувідкрутились безпроблєм.Думав приварювати болтики, але вирішив висверлювати.посверлив шляпки,зняв двері. Залишки болтів тримались глухо, лише 4 викрутились, тож висверлював далі і проганяв різьбу але на нижній петлі задніх дверей чекало зап..ло-закладна пластина провалилась..... я в патєрях знайшов в загашніку нову стійку,подумав і вирішив ремонтувати.Для цього розшив стійку і дістав планкукинувїї в керосин киснути. Далі зрізав частину крила і відкрилась ржавчина крило живе бо епоксидним грунтом покрито зсередини,лише підгнило по сварці. наразі поки все. Далі буде... Змінено 29 січня 2015 користувачем Andriy1352 пунктуація Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 29 січня 2015 Тобі не треба було повністю висвердлювати болти,досить було щоб зняти дверку а далі приварюєш болтик М8 до старого і відкручуєш.Я завжди так роблю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 січня 2015 Та не хотів автомат розкладати.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах