Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

ну я так и думал за 1г, просто весы так хайтечно выглядят)) ясно, слежу за постройкой.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

По феншую нет чертежа, с указанными размерами клапанов,высота спила ножки ддиаметр её, толщина шляпы клапана или это все на глаз? Я для себя, так как без понятия точил ли токарь и как на пальцах объяснить.

Поділитися повідомленням

Николай-01, саме так

Geser, для китайців хайтек не проблєма:multi:

nalsur4, клапана(ножку і фаску) точить токар-сьогодні віддав. Я твки буду після нього доводити.

nalsur4, ножка спилюється тіки на впускних, бо випускні вже до 7мм сточені з заводу. Фаска буде 30°, радіус буде біля 8-9. Точнн креслення викладу, як клапана будуть готові.

Поділитися повідомленням

Отже зайнявся поршньовою. Все розложив, зважив, записав. Різниця між деталями 1g, хоч зараз складай.

Зображення

Далі зайнявся полегшенням шатунів. Спочатку зняв дефекти лиття і скруглив трохи голівку. Це вже забрало 19g. Потім знімав ше і ше..

Зображення

в кінці-кінців вага стала 650g, що на 67g легше стока(цей важив 717), ще обточу на наждаку і буде десь на 70 меньше.

Зображення

Цього думаю достатньо. Чув, що 100g знімають а Інтервент десь 55-60 знімав, то в мене виходить серединка).

На сьогодні все, продовжу ввечері. Треба на завтра підготувати все, щоб на запресовку віддатт.

Змінено користувачем Andriy1352
доповнення

Поділитися повідомленням

Я почему-то склоняюсь к смысле что с шатунами и поршнями больше важно что б по весу одинаковые, облегчение поршня шатуна и маховика даст быстрый старт но потеряет в величине скорости или тяге...у меня знакомый на тюнинг зубиле говорил что до сотни очень быстро но больше сотни не ездит

Поділитися повідомленням

nalsur4, ну поршня я не чіпаю, вони в допусках. Шатунам думаю не дуже завадить бути більш "аеродинамічними")). Ти кажеш сотня. Я вперше чую, щоб не їхала. Тай машина не для треку.

В житті кажуть треба спробувати все, от і я з машиною експериментую. Цікаво це все:)

Поділитися повідомленням

закінчив полегшувати шатуни, вийшло 646g кожен, а були 717, 718, 718, 718, відповідно полегшив на 71-72g. Підібрав пальці під поршні і завіз на запресовку. Поршньову пронумерував комплектами, вийшло по нулях. Цікаво, чи не порушиться при запресовці. Звідти забрав відхонінгований блок. Допуск вийшов 4 сотки. Тепер можна блок чухати, фарбувати:)

[spoiler="блок">Зображення

Змінено користувачем Andriy1352
Доповнення

Поділитися повідомленням

Geser, до хона було три сотки(по книжці так і має бути), сьогодні сказали, що 4, завтра ше раз перепитаю. поршень в змащеному циліндрі сам плавно опускається.

Поділитися повідомленням

Andriy1352, я того і спитав, що ті книги які я тримав говорять про 5-7, соток. А в особливо товстій книзі по ремонту вичитав навіть таке низький блок 5-7, високий блок 6-8. Новий альбом яким я користуюсь пише 5-7. Я знаю що на багатьох інопоршнях взагалі 3 сотки вибито на днищі, але мі про жигулі.

Я не говорю правельно не правельно, просто побачив розбіжність з тим, що потрапляло мені на очі в літературі і захотів знати чи то продуманій намір.

Поділитися повідомленням

Geser, я теж в своїй книзі вичитав 5-7

але вроді до хона чув мову майстрів про 5 соток...

перепитаю

але мі про жигулі

це вже не ті Жигулі:)

Поділитися повідомленням

Andriy1352, проливати ж будеш? Бо там хто знає скільки при доробці КЗ злетіло..

І всетаки, як обійшовся з випускним каналом? Я правельно розумію, що коли канал 31, то сідло (до втулки -29мм) а якщо 30, то сідло 28? (мова тільки про випуск.)

Змінено користувачем Geser

Поділитися повідомленням

Geser, по-любому буду проливати і рахувати, тай поршні з цековками. Зберу голову, тоді порахую. Буде мало то шей блок шліфану

Поділитися повідомленням

nalsur4, з голови знято 2,5 мм, сподіваюсь СС буде не меньше 10

Так сколько ты хочешь степень сжатия сделать, я то занижать не буду 95-98 дороговат в нашей ситуации;)

Поділитися повідомленням

nalsur4, побачу скіки вийде. 10-11 хочу. Машина не на кожен день. Тай яб не сказав, що 92-й вигідніше.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз