Николай-01 434 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2015 десяті грама? Максимальная нагрузка: 5 кг Погрешность: 1 г Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Geser 100 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2015 ну я так и думал за 1г, просто весы так хайтечно выглядят)) ясно, слежу за постройкой. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nalsur4 39 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2015 По феншую нет чертежа, с указанными размерами клапанов,высота спила ножки ддиаметр её, толщина шляпы клапана или это все на глаз? Я для себя, так как без понятия точил ли токарь и как на пальцах объяснить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2015 Николай-01, саме так Geser, для китайців хайтек не проблєма nalsur4, клапана(ножку і фаску) точить токар-сьогодні віддав. Я твки буду після нього доводити. nalsur4, ножка спилюється тіки на впускних, бо випускні вже до 7мм сточені з заводу. Фаска буде 30°, радіус буде біля 8-9. Точнн креслення викладу, як клапана будуть готові. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nalsur4 39 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2015 Будем следить за темой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2015 nalsur4, буду старатися Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2015 (змінено) Отже зайнявся поршньовою. Все розложив, зважив, записав. Різниця між деталями 1g, хоч зараз складай. Далі зайнявся полегшенням шатунів. Спочатку зняв дефекти лиття і скруглив трохи голівку. Це вже забрало 19g. Потім знімав ше і ше.. в кінці-кінців вага стала 650g, що на 67g легше стока(цей важив 717), ще обточу на наждаку і буде десь на 70 меньше. Цього думаю достатньо. Чув, що 100g знімають а Інтервент десь 55-60 знімав, то в мене виходить серединка). На сьогодні все, продовжу ввечері. Треба на завтра підготувати все, щоб на запресовку віддатт. Змінено 18 лютого 2015 користувачем Andriy1352 доповнення Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nalsur4 39 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2015 Я почему-то склоняюсь к смысле что с шатунами и поршнями больше важно что б по весу одинаковые, облегчение поршня шатуна и маховика даст быстрый старт но потеряет в величине скорости или тяге...у меня знакомый на тюнинг зубиле говорил что до сотни очень быстро но больше сотни не ездит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 nalsur4, ну поршня я не чіпаю, вони в допусках. Шатунам думаю не дуже завадить бути більш "аеродинамічними")). Ти кажеш сотня. Я вперше чую, щоб не їхала. Тай машина не для треку. В житті кажуть треба спробувати все, от і я з машиною експериментую. Цікаво це все Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 (змінено) закінчив полегшувати шатуни, вийшло 646g кожен, а були 717, 718, 718, 718, відповідно полегшив на 71-72g. Підібрав пальці під поршні і завіз на запресовку. Поршньову пронумерував комплектами, вийшло по нулях. Цікаво, чи не порушиться при запресовці. Звідти забрав відхонінгований блок. Допуск вийшов 4 сотки. Тепер можна блок чухати, фарбувати [spoiler="блок"> Змінено 19 лютого 2015 користувачем Andriy1352 Доповнення Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Geser 100 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 Andriy1352, 4 сотки не маловасто? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 Geser, до хона було три сотки(по книжці так і має бути), сьогодні сказали, що 4, завтра ше раз перепитаю. поршень в змащеному циліндрі сам плавно опускається. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Geser 100 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 Andriy1352, я того і спитав, що ті книги які я тримав говорять про 5-7, соток. А в особливо товстій книзі по ремонту вичитав навіть таке низький блок 5-7, високий блок 6-8. Новий альбом яким я користуюсь пише 5-7. Я знаю що на багатьох інопоршнях взагалі 3 сотки вибито на днищі, але мі про жигулі. Я не говорю правельно не правельно, просто побачив розбіжність з тим, що потрапляло мені на очі в літературі і захотів знати чи то продуманій намір. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 Geser, я теж в своїй книзі вичитав 5-7 але вроді до хона чув мову майстрів про 5 соток... перепитаю але мі про жигулі це вже не ті Жигулі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nalsur4 39 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2015 Склоняюсь к смысле сне о тех жигулях, тголову снимал? И сколько? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 nalsur4, з голови знято 2,5 мм, сподіваюсь СС буде не меньше 10 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Geser 100 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 (змінено) Andriy1352, проливати ж будеш? Бо там хто знає скільки при доробці КЗ злетіло.. І всетаки, як обійшовся з випускним каналом? Я правельно розумію, що коли канал 31, то сідло (до втулки -29мм) а якщо 30, то сідло 28? (мова тільки про випуск.) Змінено 20 лютого 2015 користувачем Geser Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 Geser, по-любому буду проливати і рахувати, тай поршні з цековками. Зберу голову, тоді порахую. Буде мало то шей блок шліфану Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nalsur4 39 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 nalsur4, з голови знято 2,5 мм, сподіваюсь СС буде не меньше 10 Так сколько ты хочешь степень сжатия сделать, я то занижать не буду 95-98 дороговат в нашей ситуации Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 nalsur4, побачу скіки вийде. 10-11 хочу. Машина не на кожен день. Тай яб не сказав, що 92-й вигідніше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 з голови знято 2,5 мм, сподіваюсь СС буде не меньше 10 больше 10тки будет) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 Emissions, так КС розточена і цековки на поршнях.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 а цековки на поршнях нашо? чи злий вал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 Emissions, Естонець2, неуважно читаєш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DiKing 161 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2015 Эстонець це який вал верховий чи низовий... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах