PavelV 228 Скарга Опубліковано: 3 січня 2016 и шо шо жаростийка? я тоже красил и выгорело) то така жаростойка значить то у тебе тачко стоїть, більше чим їздить типу ти набагато частіше їздиш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 3 січня 2016 Зроблю типу так Народ, підкажіть мені, як реалізувати регулювання тиску палива. Не хочу щоб ЕБН постійно маслав на непрацюючому дригуні. От у Логана. Вмикнув запалення, насос підкачав і зупинився. Я розумію що там паливний модуль, але як на карбах це зробити?... я тебе уже говорил, что подключено у меня от замка зажигания, завел насос качает, заглушил не качает, почему так сделать нельзя? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 січня 2016 я тебе уже говорил, что подключено у меня от замка зажигания, завел насос качает, заглушил не качает, почему так сделать нельзя? Я про те щоб не качало при ввімкненому запаленні з незаведеним дригуном. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 3 січня 2016 Andriy1352, Тебе надо было НИву делать я как погляжу +1:multi: Andriy1352, ищи рем вставки крыльев Гольф2, там не целое крыло, а как раз твои "расширители" почти что... Посилання ну или на разборке срезать с крыльев, может одно на одно выйдет... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 січня 2016 Ого. 400грн штука! Дорого. На розборці можуть вже підгнивші. Може з склотканини поліефіром наклею. Ну буду бачити. То наразі не головне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 3 січня 2016 Andriy1352, ну надо искать, надо смотреть, это я скинул что б ты понял о чём речь... ну такие арки приварить это проще всего, есть левые-правые, ровные уже и сами арки длинные, от края до края... а со стекловолокна поиграться надо конечно, ИМХО сложно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 січня 2016 Буду бачити. Зараз головне скоріше виїхати, бо застойвся вже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 3 січня 2016 Andriy1352, да норм,не жалуюсь =)))) во я еще свои сток крылья катал=)))) и сколько сейас такие арки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 січня 2016 Andriy1352, да норм,не жалуюсь =)))) во я еще свои сток крылья катал=)))) и сколько сейас такие арки? То в тебе каталка є) А арки зара 900 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 3 січня 2016 Andriy1352, дак я розкатал и обрезл =)))) огось...давненько я брл их.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 січня 2016 Закриваєм тему гольфоарок. Рішив це питання. Повідгинав плоскогубцями назовні крила, підрехтував, використовуючи два молотки і правив держаком від лопати) Далі зачистив те що полупилося і обезжиривши, обклеїв склотканиною для міцності. Те саме і з іншого боку зробив. Як висохне то пошпаклюю. Надів тяги, приєднав до коліс. Більше ніж на попередніх дисках повертаються. Далі нізя-стаб заважає. Тай такого вивороту має вистачити. Крутити кермо на місці легше ніж з редуктором, хоч і без гура і колеса 15-ті з гумою 195. Має бути добре. Ще підварив і посилив лонжерони зі сторони коліс і погрунтував то всьо. Далі по плану встановлення на місце бачка гідропідсилювача і приєднання шлангів ну і ЕБН і прокачка гальм...є ще що робити до виїзду. А ще радік вкинути і антифриз залити.... ну нічого, зробиться[emoji4] Далі буде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 4 січня 2016 ну куул, молодца! =) 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 4 січня 2016 вот что мне в таком варианте не нравится, это то что край арки как бы даже шире колеса, но колесу всё равно не куда заходить вот когда тут проскакивала фотка крыла лацетти, вот там арка круглая, дутая, там колесо свободно под арку заходит, а тут не куда получается, и на гольфовских немного тоже есть места... а с такими арками конечно сильно не занизишь, они на колеса упадут((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 4 січня 2016 а с такими арками конечно сильно не занизишь ну і правильна...ібо нефік занижать... з нашими дорогами ліфтувать нада а не занижать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 січня 2016 Якщо заниження і буде, то незначне. 19 см кліренсу для грунта то не багато. Це не дріфт кар. Мені важливіше прохідність і ход підвіски. І всетаки там колесу трохи є де сховатися. І я позабирав"проставки" з-під верхніх шарових, тож просіло на ту різницю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 4 січня 2016 Andriy1352, А для чего вообще машина строится? Честно, не могу уловить суть) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 січня 2016 Andriy1352, А для чего вообще машина строится? Честно, не могу уловить суть) Для задоволення[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vicrs 5 Скарга Опубліковано: 4 січня 2016 Привет, хотел бы узнать твой конфиг горизонталок! диффы, ГВЖ ГТЖ.... спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 січня 2016 Привет, хотел бы узнать твой конфиг горизонталок! диффы, ГВЖ ГТЖ.... спасибо Привіт! Складне запитання) DHLA40. Дифузори 36. Решта не згадаю. Є змінні жикльори для драгу їх попереній власник юзав. Як скажеш де глянути повітряні то скажу. Поки не вникав в ці питання. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 4 січня 2016 Удачі, у справі.....Ковиряю свій міс БМВешний як він мене вже дістав... 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 січня 2016 Удачі, у справі.....Ковиряю свій міс БМВешний як він мене вже дістав... Дякую! А шо з ним? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 4 січня 2016 Дякую!А шо з ним? Покажу на чужому прікладі, от ця гайка Думав що набор ключів лажовий, по правді що так лажовий, но почали гнутися ключі, штокі, які не повинні були, японська якість. Тож одну крутілку (вороток) кітайській вже зломав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 січня 2016 Я таку гайку на Логані радянською головкою і моцним прутком відкручував, це при тому що машині було тоді три роки(вороток теж зламав, і не китайський), зусилля там немале. А ще як врахувати що надійно зафіксовано різьбовим "фіксатором" у вигляді ржі в твоєму випадку, то так просто не відкрутиш.. Така головка 1 БАККАРА відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 4 січня 2016 Добре, тоді відкладаю. Може завтра дістану ключі для танка... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 4 січня 2016 Добре, тоді відкладаю. Може завтра дістану ключі для танка... Я брав в знайомого, в якого ЗІЛ. Може маєш таких. В них надійний інструмент) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах