Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2015 Поки нема газу і робота навалилась думаю як вкорячити вакуум е36. Хто підкаже як підключити гальма? Думав як в жигулях-окремо зад і перед, але не знаю який вихід з циліндра на зад а який на перед. Ще є варіант діагонального підключення але ще одну магістраль треба вести... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2015 На ГТЦ против штуцеров набиты буквы "V"-Vor — перед, "H"-Hinterseite- зад 2 Andriy1352 та denis13 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2015 На ГТЦ против штуцеров набиты буквы "V"-Vor — перед, "H"-Hinterseite- зад Подивився. Так і є. Дякую!) Знач підключу як жигулі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2015 На ГТЦ против штуцеров набиты буквы "V"-Vor — перед, "H"-Hinterseite- зад Вот за что Я уважаю немцев. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2015 Вот за что Я уважаю немцев. педантичности им не занимать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2015 педантичности им не занимать Мля у них мелочи просчитаны. Сам когда постигал просто поражался и заражался уважением. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2015 Мля у них мелочи просчитаны. Сам когда постигал просто поражался и заражался уважением. Тіко деякі "реальні пацики" цього не розуміють)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2015 Тіко деякі "реальні пацики" цього не розуміють)) Тссссссс. Тихо Ну его накуй. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2015 Тссссссс. Тихо Ну его накуй. Та не очкуй)))-всьо путьом буде[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2015 Мля у них мелочи просчитаны. Сам когда постигал просто поражался и заражался уважением. так по хорошему так и надо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий Самоделкин 95 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2015 denis13, Не переживай, он сейчас усердно занят доказанием того, что 1.6 на карбах валит круче брабуса))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2015 denis13, Не переживай, он сейчас усердно занят доказанием того, что 1.6 на карбах валит круче брабуса))) Діванний гонщєг))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий Самоделкин 95 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2015 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2015 Не видно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий Самоделкин 95 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2015 Andriy1352, Краще дивись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2015 Дмитрий Самоделкин, Таки не видно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2015 таки да... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2015 +1,....... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2015 гифка с вконтача так не вставляется... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2015 гифка с вконтача так не вставляется... Ну то встав-тиж там зареганий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2015 Ну то встав-тиж там зареганий наверное я б вставил, если мог бы?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2015 Може би і вставив... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fartovuy 1 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2015 а чого твоє авто ще не в цьому Посилання розділі ? думаю місце йому там 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 листопада 2015 fartovuy, як це я зроблю то вийде зловживання службовим становищем. Так що це питання до інших модераторів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2015 наверное я б вставил, если мог бы Може би і вставив... Кому ви там уже вставляєте? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах