PavelV 228 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 Чкшо шо то які деталі тре щоб його спаяти? схем в неті вистача, зараз просто не найду "знаскоку" через який час воно спрацьовує? дивлячись що купиш/спаяєш))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 То треба знати що питати на базарі, бо бариги цього точно не знають. Вони он мене мало не побили коли я доказував що полікліновий ремінь і кондиціонер на ниві шевролє існує[emoji1] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 Andriy1352, тобі тра таке: шоп самому спаяти то треба шукати схеми 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 Прикольно. Тіки таке навряд бариги продають. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 Andriy1352,пошукай в інет магазинах. правда воно дороще простого реле - порядку 100 грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 Та тож довго. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 Andriy1352,ну тоді пошукай в місцевих бариг (на якомусь радіоринку) регтайм1... якщо німа питай яке реле часу є на 12В Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 Ок. Ще є магазин радіотехніка. Там спитаю. А яка різниця між цим релє і тою кнопкою гбо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 А яка різниця між цим релє і тою кнопкою гбо? реле то універсальна штука яка вирубає вихід через якись час після того як на вхід напругу подати... а кнопка ГБО то кнопка ГБО... там по суті кілька різних реле але невеликої потужності, з неї ЕБН тіки через просту релюху... по суті не обовязково саме таке реле, головне щоб часу, і щоб щось мінялось через скікись секунд. себто не важливо вихід через Н секунд пропадатиме чи зявлятиметься, і відлік від появи чи пропажі напруги... просто якщо інше реле часу то доведеться додаткові прості релюхи обвязки кидати... а з таким тіки одне яке пускатиме струм або напряму на ЕБН (коли заведено) або через реле часу (коли тіки запалення вкл.) пс - та схема що я малював невірна (трохи...)... правильна залежить від того яке реле буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 Неправильна?-отакої... Знов шось думати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 з неї ЕБН тіки через просту релюху Там реле на 20А, розбирав ради інтересу Валяється три кнопки ГБО, дісталися як несправні, потрібно глянути що там за поломка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 А який час спрацювання в кнопки ГБО Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 3-4 секунди Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 zootechnik, справа в тому, що вона може й так, але коли через нього коли не коли проскакує миттєвий імпульс (на закриття чи відкриття клапана) то одне, а от коли через нього постійно тулитиме струм, причому більший (ЕБН то більше жре за ЕМК) то зовсім інше... А який час спрацювання в кнопки ГБО біля 10 сек Знов шось думати якщо реле з логікою аналогічно регтайм1 то схема така 3-4 секунди хм...в мене явно довше... до 10 сек Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 Блін. Буду шукати.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 в мене явно довше Я встигаю порахувати до 4-х і відрубає клапан, кнопка інжекторна. Як виявилося кнопок 4, в одній КЗ, одна з моноінжектора з датчиком вмісту газу, дві інжекторні, плати наче цілі, після свят зможу протестувати, можливо там лише реле замінити. Andriy1352, якщо заплатиш за пересил, подарую, але перед цим потрібно протестувати на справність Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 Та за пересил заплатив би. Не проблєма. І на пиво дам. Тіки б воно працювало як я хочу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 Ну тоді орієнтовно в п'ятницю подивлюся, якщо є робоча - відішлю на свято не хочу нічого крутити - останній раз як працював на свято розбився на мотоциклі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 кнопка інжекторна може тому така різниця часу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 Ну тоді орієнтовно в п'ятницю подивлюся, якщо є робоча - відішлюна свято не хочу нічого крутити - останній раз як працював на свято розбився на мотоциклі Добре. Тіки розкажи, як воно працюватиме? А на Різдво не працюй. Я раз в гаражі полички чіпляв, то на малу тєлєк впав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 може тому така різниця часу? Я якось над цим не заморочувався, мені якраз вистачає щоб завестись(кл.бензину окремо відключаю, переводжу в нейтраль після спрацювання і заводжу, потім знову на газ як тільки запрацює) Тіки розкажи, як воно працюватиме? Ну схема не проблема, до речі вона тут уже мелькала Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 Я якось над цим не заморочувався, мені якраз вистачає щоб завестись(кл.бензину окремо відключаю, переводжу в нейтраль після спрацювання і заводжу, потім знову на газ як тільки запрацює) Ну схема не проблема, до речі вона тут уже мелькала Ну головне принцип роботи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 Ну головне принцип роботи Я от думаю що можна з кнопки зробити універсальну 1. ЕБН спрацьовує при ввімкненні запалення, якщо не заводити відключає ЕБН через 3-4с і при заводкі знову начинає працювати 2. при переключенні кнопки в положення бензин ЕБН постійно працює там на кнопкі потрібно лише один проводок припаяти для такої модернізації тоді вийде три проводи +12 маса +ЕБН Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 Я от думаю що можна з кнопки зробити універсальну1. ЕБН спрацьовує при ввімкненні запалення, якщо не заводити відключає ЕБН через 3-4с і при заводкі знову начинає працювати 2. при переключенні кнопки в положення бензин ЕБН постійно працює там на кнопкі потрібно лише один проводок припаяти для такої модернізації тоді вийде три проводи +12 маса +ЕБН То пайдьот Тіки намалюй будь-ласка схему як то всьо з'єднати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 6 січня 2016 ЕБН то більше жре за ЕМК Можна добавити окремо рела на 40А - тоді точно вистачить Andriy1352, не хочу нічого зря обіцяти, давай я спочатку подивлюся чи є справні - а тоді і схему намалюю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах