Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2016 бо в тебе кастор під 10 °, а в логані 2-3. То там мало б легше крутитися. Та якесь дивне відчуття. Комфортно чи щось таке. Зараз не помічаю різниці між логаном і жигулем. Навіть здається, що в жигулю руль легший. Немає запізнення реакції коліс на поворот керма. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дмитрий Самоделкин 95 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2016 Andriy1352, там же нема рейки від бмв... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2016 Andriy1352, там же нема рейки від бмв... Бехонасос видно крепший. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2016 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fartovuy 1 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2016 там же нема рейки від бмв... а то ще прийме як виклик ) в логан заінсталює бехо рейку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2016 serЁga, вигляд нормальний. Скіко коштує "віддати"? fartovuy, та нормальна там рейка) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2016 Мільйон. Куди і чим відправити? 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 березня 2016 Приїхали бампери serЁga, дякую за подарунок, друже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 3 березня 2016 :az: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 3 березня 2016 Я так понял тройки не будет Печально однако. Но хозяин барин. И так прогресс - запилил пружины. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 березня 2016 Я так понял тройки не будет Печально однако. Но хозяин барин. И так прогресс - запилил пружины. Для мене трійка то тіки оригінал. А який оригінал з такими колесами і арками? Криша тут з копійки, як і двері. Крила і задня панель 06... Легше купити готову трійку і підшаманити, ніж цю в оригінал переробляти. Буде рідкість-трійка типу вфтс)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 3 березня 2016 Да я понял, что тебе бы Ниву пилить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 березня 2016 Да я понял, что тебе бы Ниву пилить. О так. То мєчта)) хоча оригінальна трійка найбільше подобається з класики. ..багато гуглив на тєму повного приводу на класику. Є в неті кілька успішних проектів на базі нивських агрегатів. Але то не цікаво. Якби хтось поставив щось типу трансмісії субару чи щось таке... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 3 березня 2016 Вари раму Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 березня 2016 Вари раму Зварив. Переробляти вже не буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 3 березня 2016 Я вообще за такую раму Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 березня 2016 Ну моя інтегрована в кузов))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 3 березня 2016 Вариант. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 березня 2016 Вариант. Дверки при висячому передку відкриваються, не те що раніше. Так що не марно ліпив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 березня 2016 Зранку приморозило, поїхали до лісу глянути черемшу. Ще маленька, лінь було збирати, в неділю жінку візьму) ну хоч по лісі покатались. Навіть зі зменшеним кліренсом ніде не гребли дном. Ще на днях переварив вихлоп, бо старий варіант хоч і прикольний, але з сусідським Зілом плутали) Новий звук більше подобається. старий звук Також були в садку, набрали дров для гаражі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fartovuy 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2016 Навіть зі зменшеним кліренсом ніде не гребли дном Пузотюрка навчить дном не гребти , ріж пружини .... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 22 березня 2016 Виглядає зверски Кліренс якраз для їзди по лісі і польовій дорозі 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 березня 2016 Пузотюрка навчить дном не гребти , ріж пружини .... Вже обрізав. Хватить. Виглядає зверски Дякую! На любителя, кому трактор, кому звір) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 22 березня 2016 Andriy1352, Новый выхлоп получше звучит,мягче.Мне больше новый нравится. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 березня 2016 Andriy1352, Новый выхлоп получше звучит,мягче.Мне больше новый нравится. Мені теж. В салоні тепер набагато приємніше, а на холостих взагалі пєсня. Відео, звісно, реальної картини не ввдображає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах