Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 Додивився. Гарно помалювали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 Нащо та розпорка ззаду трикутником? Редуктор тримає? ну чё? укрепление подрамника, распорка... а банка яка агромна!) а это правильно=) это ж не проспортовская))) чем больше - тем тише даже при прямой трубе внутри Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 Та я от в патєрях з тим вихлопом... Тут банка велика і магістраль з двох труб. Дивився травнікова, а в нього тіки два стронгера без банки, лиш більшого діаметра труба на кінці... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 @Andriy1352,я думаю ты ж понимаешь что "пердак аля КакУмоейБывшей" кроме шума больше ничего не даст. Я бы сток ставил. Ну а если хочется облегчить дыхание то помоему выхлопная от 2112 имеет диаметр 51 мм. То что надо для околостокового вазовского мотора. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 @Andriy1352,я думаю ты ж понимаешь что "пердак аля КакУмоейБывшей" кроме шума больше ничего не даст. Я бы сток ставил. Ну а если хочется облегчить дыхание то помоему выхлопная от 2112 имеет диаметр 51 мм. То что надо для околостокового вазовского мотора.Так не хочу я пєрдак. Набрид той гул. От думаю чи стронгер більший ставити чи в глушаку більше лабіринтів зробити. А дригун не дуже і стоковий, більший об'єм, більші канали і підйом шлапаків... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 Саабовскую банку посмотри. По розпіркам, так там и по днищу много всяких деталюх дополнительных. Просто закинув тобі, бо шось ти розлінився Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 Ніхто не лінився, просто вихідні з сім'єю провів. Нє ну лазив в п'ятницю під машиною)), кронштейнами трубки гальм змонтував, думав як ручнік приєднати і вихлоп варити....Завтра продовжу роботу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 Семья это ДА. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 Щодо саабобанки. Бачив відео в копійки Русліча. Там два стронгера і саабобанка. Правда на 61-й трубі. В мене вогнегасник власної роботи, стронгер і самопальна банка. Труба 51-ша. Так звуки схожі в нас. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 http://e36club.com.ua/forum/viewtopic.php?f=26&t=47355 https://www.olx.ua/obyavlenie/glushitel-zad-chast-bmw-320-323-m50-m52-e36-IDpTwgk.html Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 я бы вообще стронгеры и всю ту хрень не ставил наверное... было дело я установил небольшой стронгер, но честно говоря я не заметил что бы машина лучше поехала... сейчас тот выхлоп, только с пауком 4-1 стоит у знакомого, там паук, трасса 51, стронгер за КПП и в конце прямая банка самодельная, ну у него машина едет классно с этим выхлопом)единственное что я бы поменял - это банку побольше! чем больше банка - тем тише, даже если она прямая, моя нынешняя банка самодельная прилично больше, и даже при том что она с 63 трубой против 51 на старой, она на много тише=) так что можно и прямую банку, но сделать нормальных размеров и она не будет сильно давить на уши Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 У меня банка от пикапа пендосовского. Т.е. не маленькая. Так +3000оборотов я бы не сказал что тихо. А до3000 ниче так бубнит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 У меня банка от пикапа пендосовского. Т.е. не маленькая. Так +3000оборотов я бы не сказал что тихо. А до3000 ниче так бубнит. Фото? Відео? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 Фото? Відео? Холодно зима Через недельку только в гараж за картохой. Если не забуду сделаю фото. За видео Х.З, звук по любому не будет реален. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 Фото? Відео? Холодно зима Через недельку только в гараж за картохой. Если не забуду сделаю фото. За видео Х.З, звук по любому не будет реален. В неті все нереальне....ну будемо чекати. Я думав вже є щось. http://e36club.com.ua/forum/viewtopic.php?f=26&t=47355 https://www.olx.ua/obyavlenie/glushitel-zad-chast-bmw-320-323-m50-m52-e36-IDpTwgk.html бачив то оголошення на бмв форумі)@Sj Makar,якого розміру зараз твоя банка? Що перед нею? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 сейчас глушитель 450х220х120мм, я считаю что для жигуля он довольно большой) https://www.drive2.ru/l/10104285/ ну а до глушителя - только турбина)) турбина конечно гасит шум тоже, но я думал что получше гасит чем оно оказалось на самоме деле... 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 @Sj Makar,изготовиш мне тожее? =)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 @Sj Makar,точно, в тебеж турбіна). Значить поки поставлю ті компоненти що є, щоб не затягувати з виїздом, і буду спокійно банку робити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2017 Поміряв свою банку. 520/200/120....не така вже і маленька... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sj Makar 546 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2017 Поміряв свою банку. 520/200/120....не така вже і маленька... А наполнитель в ней есть? Может там выдуло уже все, по этому и громко может быть * * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2017 Поміряв свою банку. 520/200/120....не така вже і маленька...А наполнитель в ней есть? Может там выдуло уже все, по этому и громко может быть * * Є, але меньше, ніж в тебе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2017 Приблизно шось таке, вже точно не згадаю, фотку не можу знайти. Вата там заштрихована. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2017 А шо выхлопа ВФТС не будет? Я огорчен((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2017 А шо выхлопа ВФТС не будет? Я огорчен(((В Вфтс тіки глушник наче. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2017 " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах