nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 22 березня 2018 Лучше уж 6ть в ряд купить. М54в30 :) а на долго ли хватит вазовского кузова с таким мотором,там много дури,скрутит в штопор))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 березня 2018 Этот может влезть Може, але коштує овер $1000( * Лучше уж 6ть в ряд купить. М54в30 :) а на долго ли хватит вазовского кузова с таким мотором,там много дури,скрутит в штопор)))Лишній ...запас не помєха))) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 22 березня 2018 Так к вопросу чего нет двигателей миллиоников: М20 и М54 (взято http://www.bmwclub.ua/threads/152774-BMW-der-zweiten-3er-Reihe-Zinnoberrot-Lager-Stil-%D0%9A%D0%B8%D1%97%D0%B2/page46) Може, але коштує овер $1000 А 5000 не хочешь???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 22 березня 2018 Та нє, для м20 треба морду подовжувати суттєво. А карб там був один. Яб такий на трьох зробив, ото булаб пуля на шести дроселях) * пів мотора запхати в салон)))(шутка)десь читав на форумах що клали два карба з ніви.але якщо він не лізе тоді тільки чотири горшка))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 березня 2018 Та нє, для м20 треба морду подовжувати суттєво. А карб там був один. Яб такий на трьох зробив, ото булаб пуля на шести дроселях) * пів мотора запхати в салон)))(шутка)десь читав на форумах що клали два карба з ніви.але якщо він не вліз тоді тільки чотири горшка))) Без шуток, так і роблять-два циліндри в салон і без пічки. * Так к вопросу чего нет двигателей миллиоников: М20 и М54 (взято http://www.bmwclub.ua/threads/152774-BMW-der-zweiten-3er-Reihe-Zinnoberrot-Lager-Stil-%D0%9A%D0%B8%D1%97%D0%B2/page46) Може, але коштує овер $1000 А 5000 не хочешь???? Нє, не хочу))) * О, шара)) https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/prodam-dvigatel-bmw-m60-3l-v8-IDvdw4V.html * За $4500 цілу е30 v8 продають * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 22 березня 2018 Без шуток, так і роблять-два циліндри в салон і без пічки. * роблять,знаю, але тоді це буде тупо корчебас))) Без шуток, так і роблять-два циліндри в салон і без пічки. * роблять,знаю, але тоді це буде тупо корчебас))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 березня 2018 Без шуток, так і роблять-два циліндри в салон і без пічки. * роблять,знаю, але тоді це буде тупо корчебас))) Без шуток, так і роблять-два циліндри в салон і без пічки. * роблять,знаю, але тоді це буде тупо корчебас)))І v12 впихали * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 22 березня 2018 О, шара)) https://www.olx.ua/u...v8-IDvdw4V.html Там прайс что бы с кален его поднять тебе не понравиться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 березня 2018 О, шара)) https://www.olx.ua/u...v8-IDvdw4V.html Там прайс что бы с кален его поднять тебе не понравиться Та панятно. То так, збирати потихеньку років 5 * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 22 березня 2018 https://www.bimmerfest.ru/dvigatel-bmw-m10/ 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 березня 2018 https://www.bimmerfest.ru/dvigatel-bmw-m10/Вже сьогодні про нього читав * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 22 березня 2018 Затягуэ. :) Цэ добре. Буде ще одна з бмв дригуном. По кпп прийдеться от е36 ставить. От е30 кпп с длинными рядами кпп и короткими редукторами. У е36 кпп короткая а редуктора длинные. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 березня 2018 Затягуэ. :) Цэ добре. Буде ще одна з бмв дригуном. По кпп прийдеться от е36 ставить. От е30 кпп с длинными рядами кпп и короткими редукторами. У е36 кпп короткая а редуктора длинные. ЗатягуєТи не гарачкуй, я ще рішив) але цікавлюся давно)) П.с. В мене редуктор 4.44 * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 22 березня 2018 А ну тогда кпп от е30. Если найдешь нормальную. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 березня 2018 А ну тогда кпп от е30. Если найдешь нормальную.Задня передача..... * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 22 березня 2018 А ты шо на задней передаче гоняешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 березня 2018 А ты шо на задней передаче гоняешь? Ну часом треба * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 березня 2018 Готуюсь до літа. Дополірував ще на двох дисках полки і помалював всі в можливий майбутній колір кузова(як на криші). Два колеса були зібрані а ще два сьогодні перевзув(машин на шиномонтажках вже багато). Перевзувся. Зима помита і йде на зберігання. Здер вигорівшу і розкизшу наклейку "Ш"(непотріб ще той, на зиму штук 5 треба). Тепер не буду переживати за шипи, можна нормально гальмувати і рушати * 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 28 березня 2018 На зиму красивые диски у тебя. Сам сейчас в поиске дисков на лето. Вот и заценил твои. И между прочим ставил на единичку на перед аморты новые. Так я тебе скажу компактная передняя ходовка в е87 и идет на подрамнике. Подрамник подкатил прикрутил к кузову жигулей и полетел, вот тока чашки для аммортов вываривать. Кастор по заводу 6,3 и на двух рычагах тока нижних. Отакой подрамник Люминий епта 2 VETALZZZ та _DRON відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 березня 2018 @denis13,це на е46 такі хочеш? Вони тіки в 15 радіусі по каталогу, хоча їздять.. А підрамник думаю просто так під низ не прикрутиш. Кліренс який вийде? чашки то зварити можна, але вакуумник не влізе. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 28 березня 2018 @Andriy1352, Мне 16" надо на копейку. На е46 ковку на 16" 6кг весу уже есть. Легинькие шо капЭц. А по клиренсу то для тебя по выше, а у меня геммор что надо ровно низко. Эти долбаные рычаги уверх смотрят и это не правильно. Рычаги вровень должны быть в статике А у меня не вровень. а у верХ. А вакуумник на колени положу буду ездить А эти диски и на е46 имеют вид. Симпотяжные. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 березня 2018 На 16" 53-х нема. Які ричаги? На чому? Колесами ти їх не порівняєш. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 28 березня 2018 @Andriy1352, Мне 16" надо на копейку. На е46 ковку на 16" 6кг весу уже есть. Легинькие шо капЭц. А по клиренсу то для тебя по выше, а у меня геммор что надо ровно низко. Эти долбаные рычаги уверх смотрят и это не правильно. Рычаги вровень должны быть в статике А у меня не вровень. а у верХ. А вакуумник на колени положу буду ездить А эти диски и на е46 имеют вид. Симпотяжные. сколько у тебя тачек то? копейка М? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 березня 2018 сколько у тебя тачек то? копейка М? мЄсний алігарх Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 28 березня 2018 сколько у тебя тачек то? копейка М? В хозяйстве 4е легковых авто. Копейку Мэ сам хачу, но там чуток другой мешок фантиков нужно. Да и лучше универсал на вэ10. Больше функционала чем в копейке. Копейка эМ чисто для эгоиста. мЄсний алігарх Ага. С неба падает. Да и было бы под жоппой авто за +100ойро с пробегом 0000000 мож и стал олигархом А так одно старье. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах