Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 березня 2018 якось бачив якогось вінтажного форда, чимось нагадує мустанга,так у нього фари були повністю закриті суцільною решіткою, прикольно виглядає)Мені Capri подобається, то типу європейський Mustang. Але дорогт їх в нас продають( * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 березня 2018 якщо побачу його сфоткаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 березня 2018 якщо побачу його сфоткаюОк * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 21 березня 2018 есть решетка 03, задутая черным матом. с очками. могу предложить. кое где нужно обновить краску. хотел себе. но морда 06 больше нравится, хоть решетка уже на стяжках Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 березня 2018 Нащо мені третя решітка?) Тим паче хочу спробувати для початку так, як Денис казав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 21 березня 2018 ну типа есть уже готовая черная) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 березня 2018 Та я зрозумів) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 21 березня 2018 @Andriy1352, Я ж не гуру авто стайлинга Оно может выйти гуаном. А по теме, если будешь все же задувать, подумай, может стоит не закрашивать центральную перемычку в решетке с эмблемой. Тут у тебя полет фантазий полный. Это у стокодрочеров ни шагу назад Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 березня 2018 @denis13,емблему чіпати не буду-на чорному гарно має виглядати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 21 березня 2018 Очки в хроме оставить, и сам ободок решетки, остальное в чёрный, а стекла в жёлтую плёнку можно ещё будет) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 21 березня 2018 Андрей у нас Чипом Фузом станет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 березня 2018 Андрей у нас Чипом Фузом станет. Я не проти * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 березня 2018 Тим часом бехоспідометр встановлено і сьогодні успішно випробувано. Хоч він немаленький, але я втулив розмір подобається. Думаю може і тах такий крупний поставити), а дублюючі лямпочки якось в ряд пустити з бехопінктограмами....побачим. В склярні знайшлося скло 1,5мм. Плюс на спідометр подається через запобіжник при ввімкненні запалювання. Кнопку скидання одометра теж вдалося реалізувати. Ще треба якісь кілечка підібрати для виведених на щиток дублюючих лампочок щоб була відуха. Підсвітки спідометра вистачає-стоїть тридіодна стрічка. * 2 nightwolff та andre34 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 21 березня 2018 А чьо гуд. Теперь тахометр ставь. Очень круто стал. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 21 березня 2018 про які дублюючі лампочки іде мова? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 березня 2018 @denis13,в мене правда два дизельних на 6000, але думаю мені вистачить)) @nightwolff, ті що на спідометрі показують ввімкнення світла, поворотів.... 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 21 березня 2018 Круто ,даеш тахометр в панель 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 березня 2018 Круто ,даеш тахометр в панельНу раз так просите * Але там наче треба низьковольтний сигнал з семиконтактного комутатора. В принципі можна купити, мені всеодно скоро три знадобиться. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 22 березня 2018 Очень хорошо выглядит. Подсветку надо переделать. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 22 березня 2018 так уже бы приборку с торпедо от БМВ поставить и подключить. шестёрка постепенно превращается в БМВ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 березня 2018 так уже бы приборку с торпедо от БМВ поставить и подключить. шестёрка постепенно превращается в БМВ))) Ти казав * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 22 березня 2018 так уже бы приборку с торпедо от БМВ поставить и подключить. шестёрка постепенно превращается в БМВ))) Ти казав* ну да,я пом'ятаю))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 22 березня 2018 Круто ,даеш тахометр в панельНу раз так просите * Але там наче треба низьковольтний сигнал з семиконтактного комутатора. В принципі можна купити, мені всеодно скоро три знадобиться. * Дядько шось придумае 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 22 березня 2018 шестёрка постепенно превращается в БМВ))) Остается убедить поставить м10в18 на дросселях и будет олдскульная гИнка. Андрей объясни пжлста как это ты на ручнике 55км/ч едешь? И убирай эти лампошки катафонты с приборки. Через ключь выведи. Ключь вынул все погасло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 березня 2018 @denis13,а шо, дешево і сердито робочий свап м10в16 в нас взагалі за 2000грн продавали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах