denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2019 Скидываю тебе еще одну програмульку бмв. Она точнее и захватывает новые кузова. ъ И сразу пришет снята ли запчасть с производства. https://bmwcats.com/ 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2019 Скидываю тебе еще одну програмульку бмв. Она точнее и захватывает новые кузова. ъ И сразу пришет снята ли запчасть с производства. https://bmwcats.com/ Додав в закладки. Вчора ситуація: -жигулик не заводиться. Разів десять крутив, навіть не хапало. Вже думав бумером їхати аж помітив, що сигналка не знялась)))) Зняв-завелась з пів оберта) П.с. atf поки на місці Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2019 Додав в закладки. Ты кроме этого еще и пользуй Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2019 Додав в закладки. Ты кроме этого еще и пользуй По е39 користувався не раз. Тай по е36 теж бувало) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2019 Крутив звізду то спробував жопогляд. На диво хон добре видно і нагар на поршнях. Навіть в сапун залазив і мастило бачив. Пайдьот апарат. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2019 А если засунуть в поддон и поехай. Может заснимешь вспенивание моторного масла. Будешь гуру познавший истину. 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2019 А если засунуть в поддон и поехай. Может заснимешь вспенивание моторного масла. Будешь гуру познавший истину. Все спробую, але згодом....Поки писав пост, не стало напарніка, найкращого друга....мого батька. СЦуко рак звалив за 4 місяці. Ще влітку так купали ь разом на Днвстрі. Я в пєчальці((((( Шо за жізнь?? Пипець просто... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2019 не стало напарніка, найкращого друга....мого батька Твій тато? Як жаль. Такий приємний чоловік був. Мої співчуття... 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2019 Я просто в шоці. Ще влітку в свої 66 по деревам лазив краще мене... Жугулик мотався по дрібницям, бумєр труну привіз....отаке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2019 Бида,крепись.Так всегда ,самых лучших господь к себе забирает 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slashxxx 56 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2019 А если засунуть в поддон и поехай. Может заснимешь вспенивание моторного масла. Будешь гуру познавший истину. Все спробую, але згодом....Поки писав пост, не стало напарніка, найкращого друга....мого батька. СЦуко рак звалив за 4 місяці. Ще влітку так купали ь разом на Днвстрі. Я в пєчальці((((( Шо за жізнь?? Пипець просто... Мои соболезнования, крепись. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2019 Печаль. ТакЭ життя. Не отвертишься. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2019 Все там будем, ничего не поделаешь. Главное помнить человека. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_zp 109 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2019 Сумно. Співчуваю 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2019 А если засунуть в поддон и поехай. Может заснимешь вспенивание моторного масла. Будешь гуру познавший истину. Все спробую, але згодом....Поки писав пост, не стало напарніка, найкращого друга....мого батька. СЦуко рак звалив за 4 місяці. Ще влітку так купали ь разом на Днвстрі. Я в пєчальці((((( Шо за жізнь?? Пипець просто... соболезную Друже. Что такое рак мы уже знаем... 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2019 Искренне соболезную. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2019 @Andriy1352, співчуваю ( 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 Дякую за співчуття, друзі.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 Мои соболезнования... 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 Мои соболезнования. Земля пухом 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 Дякую, друзі! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2019 Співчуваю 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 1 березня 2019 Співчуваю 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 березня 2019 От і жугулик заїхав в гаражик. Спершу поправив вихлоп, бо з нашою дорогою він ліг. Троха підтягнув трос щеплення. Промацав підвіску. По заду майже все гут. Лиш плаваючий сайлєнт доживає. Спереду пєчалька:- обидва кінечника розбиті і конкретно теліпається задній сайлєнт верхнього правого важеля. Ще здається права нижня кульова опора троха люфтить. Треба готуватися до переборки.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 6 березня 2019 Треба готуватися до .... До свапу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах