Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2017 Если для обычного стокового автомобиля так вобщем то оно и ненужноАле зайвим не буде[emoji4] * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2017 Если для обычного стокового автомобиля так вобщем то оно и ненужноАле зайвим не буде[emoji4] * Можу просто додати, 1. поршні додатково поливаються знизу, на холостих 1.5 атм при 700 об 2... а я думаю чи варто писати все, бо поки що це на грані відчуттів, стало тихіше. варто дослідити, ще багато не зроблено з того що прагнув зробити. Максимально починаючи з 3500 насос помпує 4.2-4.5 атм и так до 6000 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2017 @БАККАРА,це добра давка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2017 Але зайвим не буде Може й так. У мене е дiрочки в шатунах але свердлити отвори у вкладишах я не став. Хоча може й даремно, просто не маю такого власного досвiду щоб порiвняти що воно до чого i чи була б якась рiзниця. машина гарматне ядро! Один вiдомий персонаж теж полюбляв полiтати на ядрi Можливо то був пращур? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2017 машина гарматне ядро! Один вiдомий персонаж теж полюбляв полiтати на ядрi Можливо то був пращур? Я так підозрюю що це не про моє австрійсько-німецьке коріння Залишається щось інше.....!? https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO2y0-xCTAdZS_XgtKuD_PA-o_AgZtjVyCUDXTptThT67-EfU1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2017 Залишається щось інше.....!? Мабуть це " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2017 Я компресометр з свічки маю робити. Може це теж?) Це цiкаво. Яким саме чином? Якi саме будуть деталi? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2017 Я компресометр з свічки маю робити. Може це теж?) Це цiкаво. Яким саме чином? Якi саме будуть деталi? Манометр, шланг і свічка для вкручування в гбц. Таким чином самому можна перевіряти. А щоб "записати" показник, в свічку вкручується золотнік. В мене є один такий не мій, швагра. Хочу свій. * 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2017 В мене є один такий не мій, швагра. Сфоткаеш? Хотiлося б побачити. Теж хотiлося б собi згородити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2017 В мене є один такий не мій, швагра. Сфоткаеш? Хотiлося б побачити. Теж хотiлося б собi згородити.Ок. Буду вдома сфоткаю. Тут плюс в тому, що самому можна міряти. * 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2017 Фото. Видно золотнік в свічці. Шланг гальмівний наче волга. * 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2017 Я так розумiю нарiзана рiзьба в корпусi свiчки щоб вкрутити шланг. А яким чином вставлений золотник? I вiд чого вiн? Вiд велика? Яким чином вiн працюе? Я думав там треба шарiковий клапан щоб туди продавлювало а назад нi. А закручувати в цилiндр просто вiд руки, за шланг? Не пропускае? Вийшла купа-мала запитань Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2017 Золотнік звичайний(машина чи лісапєт), закручую від руки, під золотнік втулка запресована, шланг до свічки припаяний, до манометра прикручується через муфту. Це йому на заводі скльопали. Я буду робити трохи інакше. Щось варити щось виточать, шланг до манометра на хомуті буде. Але принцип тойже. * 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2017 Я думав до свiчки приварити подовжуючу трубку а вже на неi чiпляти шланг затискаючи хомутом. Щоб можна було розеднати i затягнути ключем свiчку в цилiндрi. Може то довго буде збирати--розбирати але ж в мене одна машина а не СТО. Непоняв за золотник--неповнiстю затягувати щоб воно продавлювало i в той же час не дуже швидко спускало? Я думав у бiк шарiкового клапану вiд звичайного автомобiльного насосу або може якось з тавотницi згородити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2017 Не треба там аж так затягувати. Від руки достатньо. Отвір під золотник на вигляд рівний наскрізний, але золотник не провалюється. * Під золотник можна від старої шини взяти і вживити. * 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2017 Через золотник повiтря достатньо продавлюеться? Довго тре крутити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2017 Через золотник повiтря достатньо продавлюеться? Довго тре крутити?Там швидко. Якось покажу) * 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2017 В цiлому все зрозумiло. Менi не прийшло у голову що можна використати золотник, мабуть це найпростiший варiант. Треба поритися в старих залiзяках, подивитися з чого можна злiпити. Дякую за поради Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2017 з чого можна злiпити Та дуже просто - виколупати зі старої камери, або взяти на вулканізації той ніпель, який в диск вставляють. Сам корпус ніпеля - той, що залитий в ґуму - має кільцеві канавки - дуже вигідно зафіксувати в шлангу хомутом. А ковпачо, зі спиляним на точилі верхом, можна запресувати в корпусі свічки. Або навіть зафіксувати епоксидкою. Вийде зручна розбірна конструкція. 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 Приїхав з інтайму[emoji4] * 1 spiker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 Шось, якось, вони потертi.....Це на клумби для квiтiв? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 Ага. Для клумби) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
spiker 79 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 колеса за круті для клумби) 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 колеса за круті для клумби)Не всі токійський дріфт дивилися). Культ треба розуміти[emoji4] * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2017 А на кой тебе такая резя? Или это для трифтунів? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах