Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 січня 2020 @Zir, кришка працює, незважаючи на деякі недоліки. Поплавок рухається, я переаіряв. Бензин не капає. І під воздуханом норм. @optimus prime, з екраном. Cyclon правда. Та то та сама фігня) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 18 січня 2020 @Andriy1352, Свого часу я *дотошно* займався тою кришкою. А саме там *продавлене* мIсце *вниз* там де тI двI трубочки якi не виймаються, там воно *тирчить* вниз, в результатI вся площина ляга нерiвно. РIшають люди якшо нiчого не робити двi прокладки I тп. До речi там е рiзниця у верхнIх кришках 05--07, Ну хз, не хвата словарного запасу шоб пояснити...Ну i може ви мене осудите i назвете хвастуном---я розумIю, на сьогодняшнiй день нема людини на форумI шоб я довiрив ремонт Озону на свою машину. Бачив я тI всi вiдео Светлакових I ще як там його...Наиля. Ручна доводка карбюратора Озон з настройкою займае приблизно десь недIлю вручну, коштуе приблизно 500-600грн на матерIали шоб було в iдеалi. Це не реклама. Нiкого нiчого я робити не буду. Я б купив нижню частину 05--07 на своIх умовах еслi в кого валяеться Якшо пройде мIй *тест*---стартова цIна 200грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 січня 2020 Я чув що якась десь там відмінність є, але не помітив. От низ помітно відрізняється. Доречі Вебер з жигокарбів мені найбільше сподобався. Навіть з новим солєксом 21083 так не їхала. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 18 січня 2020 Ну Вебер там з пIдiгрIвом.Е нижнi частини Озона, тi шо з заслIнками? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 січня 2020 Ну Вебер там з пIдiгрIвом.Е нижнi частини Озона, тi шо з заслIнками?Я про верхню кришку. Середина і низ понятно що різні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 18 січня 2020 Так i я про верхню. Подивись уважно, площина верхньоi кришки не досить *плотно* прилягае до середньоI частини, тому шо дэбIли передавили два болта крiплення. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 січня 2020 Так i я про верхню. Подивись уважно, площина верхньоi кришки не досить *плотно* прилягае до середньоI частини, тому шо дэбIли передавили два болта крiплення. Не помітив я проблем в установці. Та зараз каструля не дасть роздивитися Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 18 січня 2020 @optimus prime, з екраном. Cyclon правда. Та то та сама фігня) Хотел приобрести одно время, но говорят звук паршивый @Andriy1352, Свого часу я *дотошно* займався тою кришкою. А саме там *продавлене* мIсце *вниз* там де тI двI трубочки якi не виймаються, там воно *тирчить* вниз, в результатI вся площина ляга нерiвно. РIшають люди якшо нiчого не робити двi прокладки I тп. Если и править, то все равно нужно две прокладки.Но главное прокладки между собой склеить герметиком а то будет течь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 січня 2020 звук паршивый ну ще від динаміків залежить. Тут задача не стояла. Просто підігнали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 січня 2020 Недовго підмінна "гітара" пропрацювала. Перестала вмикати ближнє. Начитався відгуків на деталях, що все, що там пропонують, відверте гjвно. Якщо і запрацює, то ненадовго. Вирішив сам розібратись. Виявив, що контакт на ближнє був перегрітий і проплавивши пластмасу провалився(на фото видно як виліз) і перемикач його не діставав. Підключив тестер, перемикач поставив в положення ввімкнення ближнього, нагрів, втопив і почув блаженне пікання мультиметра Не знаю, чи надовго, але працює Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 січня 2020 Поїхала ще від мене сьогодні після заміни проводки така лада сідан Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 31 січня 2020 Недовго підмінна "гітара" пропрацювала. Перестала вмикати ближнє. Начитався відгуків на деталях, що все, що там пропонують, відверте гjвно. Якщо і запрацює, то ненадовго. Вирішив сам розібратись. Виявив, що контакт на ближнє був перегрітий і проплавивши пластмасу провалився(на фото видно як виліз) і перемикач його не діставав. Підключив тестер, перемикач поставив в положення ввімкнення ближнього, нагрів, втопив і почув блаженне пікання мультиметра Не знаю, чи надовго, але працює 20200131_153141.jpg ставь реле на фары. На 21011 такое же было. Поставил реле и все ок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 31 січня 2020 Да реле необходимы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 31 січня 2020 я думал там уже давно реле стоят. шо ж это за свап без реле света? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 січня 2020 Недовго підмінна "гітара" пропрацювала. Перестала вмикати ближнє. Начитався відгуків на деталях, що все, що там пропонують, відверте гjвно. Якщо і запрацює, то ненадовго. Вирішив сам розібратись. Виявив, що контакт на ближнє був перегрітий і проплавивши пластмасу провалився(на фото видно як виліз) і перемикач його не діставав. Підключив тестер, перемикач поставив в положення ввімкнення ближнього, нагрів, втопив і почув блаженне пікання мультиметра Не знаю, чи надовго, але працює 20200131_153141.jpg ставь реле на фары. На 21011 такое же было. Поставил реле и все ок.Реле стоять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 31 січня 2020 Недовго підмінна "гітара" пропрацювала. Перестала вмикати ближнє. Начитався відгуків на деталях, що все, що там пропонують, відверте гjвно. Якщо і запрацює, то ненадовго. Вирішив сам розібратись. Виявив, що контакт на ближнє був перегрітий і проплавивши пластмасу провалився(на фото видно як виліз) і перемикач його не діставав. Підключив тестер, перемикач поставив в положення ввімкнення ближнього, нагрів, втопив і почув блаженне пікання мультиметра Не знаю, чи надовго, але працює 20200131_153141.jpg ставь реле на фары. На 21011 такое же было. Поставил реле и все ок.Реле стоять с реле бы такого не было. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 січня 2020 @VETALZZZ, ти приколюєшся?) В брехні звинувачуєш? То видно в того, хто задарив, релє не було. В мене і на ближнє і на дальнє і на сигнал. На вентиляторах тільки три шт, Карл Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 31 січня 2020 Андрей не обманюй. Нема реле в тебе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 31 січня 2020 @VETALZZZ, ти приколюєшся?) В брехні звинувачуєш? То видно в того, хто задарив, релє не було. В мене і на ближнє і на дальнє і на сигнал. На вентиляторах тільки три шт, Карл померяй какой ток идет по этому контакту при ближнем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 січня 2020 Андрей не обманюй. Нема реле в тебе. О. Ше один Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 31 січня 2020 обмотка управляющей цепи реле обычно потребляет не более 0,2А Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 січня 2020 @VETALZZZ, ти приколюєшся?) В брехні звинувачуєш? То видно в того, хто задарив, релє не було. В мене і на ближнє і на дальнє і на сигнал. На вентиляторах тільки три шт, Карл померяй какой ток идет по этому контакту при ближнем.Та ну його знов розбирати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 31 січня 2020 Андрей не обманюй. Нема реле в тебе. О. Ше один нагрев был очень не слабый. Значит и ток не маленький, или нет реле, или такое реле @VETALZZZ, ти приколюєшся?) В брехні звинувачуєш? То видно в того, хто задарив, релє не було. В мене і на ближнє і на дальнє і на сигнал. На вентиляторах тільки три шт, Карл померяй какой ток идет по этому контакту при ближнем.Та ну його знов розбирати ну расплавится еще раз разберешь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 січня 2020 В принципі на релє можна поміряти. І, бачу, треба ще релюхи сфоткати Фомам невіруючим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 січня 2020 Андрей не обманюй. Нема реле в тебе. О. Ше один Є - просто підключено криво. Перемикач вмикає одночасно і реле, і лампу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах