Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2019 Ну і поставив "зимовий" корпус фільтру з гофрою. Тепер оберти не падають при прогріві Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2019 Я еще герметосом прошел по кругу фары. Ну на всякий случай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2019 Я еще герметосом прошел по кругу фары. Ну на всякий случай Думаєш варто? Бо я ще буду знімати для заміни горшків Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2019 Який кліренс тепер в жигуля, в самому низькому місті на переді, та в центрі у бортах ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2019 Який кліренс тепер в жигуля, в самому низькому місті на переді, та в центрі у бортах ?Тре міряти. Але найнижче місце це рейка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2019 Який кліренс тепер в жигуля, в самому низькому місті на переді, та в центрі у бортах ?Тре міряти. Але найнижче місце це рейка Я просто згадав для чого я купив донора, що би змінити кліренс. По ідеї він у тебе десь 18 см, бо мені потрібно менше. А потім мені захотілось двуричажну підвіску з переду залишити так шо таке. Бачив нову Альпіну в Кракові щось типу того, два важеля як у жигуля. На швидкості у поворот заскакува, які враження? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2019 На швидкості у поворотщо по рейкам, особливо влітку на 55 профілі.Щодо підвіски, то треба маточини поставити е46, бо сток підшипникам хана, знов на такі витрачатись не хочеться. 1 БАККАРА відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2019 На швидкості у поворотщо по рейкам, особливо влітку на 55 профілі.Щодо підвіски, то треба маточини поставити е46, бо сток підшипникам хана, знов на такі витрачатись не хочеться. Не зовсім зрозумів, .... маточини е46 то ступиця? Бо як так, то в гробу я бачив запчастини не в Європі куплені, або для неї. Тому так підшипник тільки оригінальний. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2019 На швидкості у поворотщо по рейкам, особливо влітку на 55 профілі.Щодо підвіски, то треба маточини поставити е46, бо сток підшипникам хана, знов на такі витрачатись не хочеться. Не зовсім зрозумів, .... маточини е46 то ступиця? Бо як так, то в гробу я бачив запчастини не в Європі куплені, або для неї. Тому так підшипник тільки оригінальний. Вони. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2019 Вони. вже маю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2019 Вони. вже маю! Тобі добре) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2019 ще наклейку "Ш" треба вчіпити. смотри, ато на форуме они оказываются не в почете Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2019 http://turbotema.ru/catalog/zadnyaya-nezavisimaya-podveska-vaz-/zadnyaya-nezavisimaya-podveska-gtstech-dlya-vaz-2101-07/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2019 ще наклейку "Ш" треба вчіпити. смотри, ато на форуме они оказываются не в почете [emoji38]Та ладно, то проблєми того, в кого не в пачотє. Два сезони ліпив і нічого)Взагалі то і наклейку lpg ліпити треба, алеж встидаються) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2019 http://turbotema.ru/catalog/zadnyaya-nezavisimaya-podveska-vaz-/zadnyaya-nezavisimaya-podveska-gtstech-dlya-vaz-2101-07/Ну пайдьот свап для слаборуких, хоча знаючи "надійність" того заліза..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2019 Ну пайдьот свап для слаборуких, хоча знаючи "надійність" того заліза..... Вродь под 500уев без редуктора полуосей ступиц Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2019 Ну пайдьот свап для слаборуких, хоча знаючи "надійність" того заліза..... Вродь под 500уев без редуктора полуосей ступиц Мало що)Я за $80 поставив повним комплектом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2019 http://turbotema.ru/catalog/zadnyaya-nezavisimaya-podveska-vaz-/zadnyaya-nezavisimaya-podveska-gtstech-dlya-vaz-2101-07/ лучше уж от бмв... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2019 лучше уж от бмв... Не может быть 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2019 лучше уж от бмв... Не может быть Я утримався від коментаря) 1 denis13 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2019 лучше уж от бмв... Не может быть может, я взгляды со временем пересматриваю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2019 я взгляды со временем пересматриваю. И это правильно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 Андрей как дела? 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 Андрей как дела? https://youtu.be/50hncSbzRo8 Нічо. Катаємся. З такою зимою хочу ще комплект дисків для липучок, їх в мене сім скатів є. Шипи шкода)Поборов вібрацію кардана-підклав 2мм шайби під кріплення кпп. Шпильок вистачило. Тепер гут. В найближчих планах передній бампер поставити і підігрів сидінь. Чекаю місця, бо як не е46 була в гаражі то зараз меблі. А ну і з картами щось придумати, бо динамік вивалився-двп розкисло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2019 @Andriy1352, А это сейчас стока снега у тебя? От красота. Бочком можно дать. А шо тур. Стоит скучает? Или капиталка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах