Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

похоже теплового клина словил, бывает когда крутишь пятаки

Думаєш? На бк перегріву не було, тай морозяка -15 був

Це сильно страшно?

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

не знаю почему, но такое явление часто именно зимой, когда долго буксуешь или пятаки крутишь. заглознешь, а потом заводить, а у тебч аккум как бы сдох. задиры на поршнях могкт появиться

но это не страшно

Поділитися повідомленням

не знаю почему, но такое явление часто именно зимой, когда долго буксуешь или пятаки крутишь. заглознешь, а потом заводить, а у тебч аккум как бы сдох. задиры на поршнях могкт появиться

но это не страшно

Саме такі симптоми і були. Добре, шо не страшно.

Поділитися повідомленням

Шось непонятне з машиною. Вчора вдень холодна не заводилась, тіпа сів акум. Штовхнув-завелась, зарядилась-після того пів дня катався-порядок. Сьогодні теж заводиться. Нерозумію, шо за приколи. Зарядка є. Акум в порядку. Може який датчик? Але який...

Поділитися повідомленням

Первый варинат, АКБ посыпалась и сейчас то будет заводить, то будет выеживаться. Второй вариант - что то просаживает в момент запуска, или масса на двигатель или сам стартер уже просится в ремонт. Больше склоняюсь к АКБ, у них бывает.

Поділитися повідомленням

Первый варинат, АКБ посыпалась и сейчас то будет заводить, то будет выеживаться. Второй вариант - что то просаживает в момент запуска, или масса на двигатель или сам стартер уже просится в ремонт. Больше склоняюсь к АКБ, у них бывает.

Акумі 2 роки. Чорний бош.

Рідний ходив 5 років поки одна банка не посипалась. Так він клинив, але крутив. А цьому чого так швидко сипатися? Хоча торік садив його холодильником кілька разів.

Поділитися повідомленням

обслуживаемый? плотность померяй.

Там якісь випуклості під наклейкою є. Гляну.

Поділитися повідомленням

Там якісь випуклості під наклейкою є.

у меня тоже есть "выпуклости". но банки открыть не могу(((

Поділитися повідомленням

Глянув. Зображення

Під наклейкою пробок нема, тіки випуклості. Зате (помітно на фото) є якась кришка, що накриває банки, тримається міцно, припаяна. Чи можна її відривати і чи не оголяться банки?

Взяв тестер. Поміряв - 12,15 вольт. Завів, падало до 10,4. Зарядка є-14,25. Поробила 10 сек., вимкнув, стало 12,5. Через хвилину знов впало до 12,1.

Поділитися повідомленням

Andriy1352, вот у меня точно так же. запаяно все. пытался сорвать эту крышку, не получилось.

судя по тому что читал и слышал, то эти аккумы одноразовые. или же, нужно искать умельца, который его распаяет, проверит, сделает ,и назад запаяет. если он у тебя еще на гарантии, можно заменить.

Поділитися повідомленням

Гарантія рік, а йому два. Яб розпаяв та запаяв, тіки чи шкоди не буде. Та чи в акумі проблєма, бо на полі прикурювали і теж не заводилась.

Поділитися повідомленням

У тебя в Хмельницком есть оф дилер Рено? У них есть чудо тестер, называется Мидтроникс, им можно проверить нормальный ли акум не разбирая, бувально за 2 сек. Там будет написан и вольтаж и емкость батареи. Позвони, спроси, это дешевле, чем курочить АКБ или везти куда то проверять кулибиным.

Поділитися повідомленням

У тебя в Хмельницком есть оф дилер Рено? У них есть чудо тестер, называется Мидтроникс, им можно проверить нормальный ли акум не разбирая, бувально за 2 сек. Там будет написан и вольтаж и емкость батареи. Позвони, спроси, это дешевле, чем курочить АКБ или везти куда то проверять кулибиным.

Дилер є, але я не думаю, що це батарея. Чого не заводилась, коли прикурювали?

Поділитися повідомленням

Чого не заводилась, коли прикурювали?

бо не хотіла)

це машина не для того щоб по полям її насилували :multi:

Поділитися повідомленням

бо не хотіла)

це машина не для того щоб по полям її насилували :multi:

Ну смішки смішками), але питання досі відкрите..

Поділитися повідомленням

Не, ну коль так, то извините, что вмешался. Потом расскажешь что было, прям заинтриговал.

Поділитися повідомленням

Чого не заводилась, коли прикурювали?

в мене аналогічно було коли на Пижику стара акума розрядилась (причому ввечері кілька раз заводив - все гуд ,зранку наступного дня - ніякої реакції) - від неї ніяк - підкинув дротами з копійки - те саме ... зняв пижовський, поставив замість нього той що стояв в Копійці - все гуд... пижовський Копійку потім теж не думав навіть лампочки запалити ,постояв на зарядці - завів... хз короч

Поділитися повідомленням

Не, ну коль так, то извините, что вмешался. Потом расскажешь что было, прям заинтриговал.

Та чого ти?-навпаки мені приємно, що знавець Рено зайшов)

Просто не в'яжеться одне до одного...

в мене аналогічно було коли на Пижику стара акума розрядилась (причому ввечері кілька раз заводив - все гуд ,зранку наступного дня - ніякої реакції) - від неї ніяк - підкинув дротами з копійки - те саме ... зняв пижовський, поставив замість нього той що стояв в Копійці - все гуд... пижовський Копійку потім теж не думав навіть лампочки запалити ,постояв на зарядці - завів... хз короч

Так все працювало. Просадка була при заводці.

А вчора типу тупо сів..

Поділитися повідомленням

Просадка була при заводці.

це й на нового ідеальному акумі буде

А вчора типу тупо сів..

ну і в мене ж - ввечері все гуд - зранку як пів року стояв без руху - німа акуми - лампочки загораються - на стартер - і все тухне

Поділитися повідомленням

це й на нового ідеальному акумі буде

ну і в мене ж - ввечері все гуд - зранку як пів року стояв без руху - німа акуми - лампочки загораються - на стартер - і все тухне

Так ми навіть мій акум від'єднували і від іншої машини напряму прикурювали і те саме.

Може і справді тоді клин був...

Поділитися повідомленням

напряму прикурювали і те саме.

прикурювали чи ставили з неї акум?

знову повторюсь - я від копійки прикурював і так і відєднуючи акум і ніфіга - поки не поставив з неї акум

Поділитися повідомленням

прикурювали чи ставили з неї акум?

знову повторюсь - я від копійки прикурював і так і відєднуючи акум і ніфіга - поки не поставив з неї акум

Прикурювали від працюючої машини.

Поділитися повідомленням

Если так прикуривали, то или масса или стартер. Че там за клин вообще не понимаю, о чем вы говорите? Такое может быть только при перегреве мотора и если заглушить его в момент максимального нагрева, тогда да, может прихватить вкладыши, но обычно после такого их проворачивает и все, привет семье.

Я не думаю что у тебя такое могло быть, не встречал подобного с 2010 года. А вот клеммы стартера, стартера, акумы и массы, очень часто.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз