reanimation 114 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2014 Ул.Щербакова " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2014 афигеть. это как блин? лобовой удар по ходу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2014 Друг написал возле его дома случилось,в ближайшее время напишет что там по результатам дтп.. Но я эту копейку лично раньше уже видел. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2014 ок. ждем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2014 Говорит только что пару минут назад. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2014 Где-то я её тоже видел...Жертвы есть?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2014 по ходу кто то решил проскочить на красный... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2014 Пока не знаю,но судя по фото то полюбому есть, но тут не реально без жертв после такого то удара.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2014 reanimation, ну водительская сторона не так помята, разве что пассажир был Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2014 reanimation,Все реально...видос видел где чел на семерке через лобовое вышел а машина в полный хлам? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2014 Да там постоянно на щербакова и на интернациональной площади пытаются проскочить,хоть вспомните ту аварию с сбушниками и автобусом прошлой осенью.. Shtryl, Да я тоже этот видос видел..Но там машина не перевернулась а тут да.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
baycer 213 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2014 Жесть... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2014 все живы ли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2014 (змінено) по дтп есть что, Роман? Змінено 26 вересня 2014 користувачем Creativ4eg Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2014 я там обитаю... бабушка вчера говорит, мол "нахрен ты копейку купил - вон сегодня одна уже разлетелась. Ты тоже так хочешь?" Я словам не придал значения, а тут эта тема... главное, чтоб все живы были. Ну и хочется узнать, как произошло и кто виноват... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2014 Что за авто второе участвуещее в ДТП? Некак немогу понять. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2014 DIMON-72, если я правильно понял, то это BMW Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2014 DIMON-72, если я правильно понял, то это BMW Тоже склоняюсь что это он Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2014 DIMON-72,Да там как бы и видно по значку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2014 DIMON-72,Да там как бы и видно по значку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alf_03 40 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2014 Водій ВАЗа - Балан Михайло Вікторович 1989 р.н Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2014 Alf_03, Что с ним? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2014 это пипец как копейку сложило... Думаю без трупов не обошлось... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Скиф 2 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2014 Могу предположить (по фото) что копейка двигалась со стороны Нивок и поворачивала налево на Эстонскую, а бэха шла со стороны Салютной к Нивкам. Похоже при повороте налево и произошла встреча копейки и бэхи. Кто прав-виноват, трудно сказать, только если видео у кого-то есть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2014 Беда... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах