reanimation 114 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2015 ricer, Куда пропал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mr.Maks 23 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2015 Нужен совет.Стоит менять тосол?залил в 2011м,но пробег не более 15тыс,поменял цвет с синего на зеленый,не пенится и плотность отличная 75000км или 5 лет, что быстрее настанет) а по теме....лью Felix зеленый, бывает и синий пофигу) и никаких проблем) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2015 О) у меня тоже зеленый феликс) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mr.Maks 23 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2015 О) у меня тоже зеленый феликс) заливаем в KIA, Hyundai...проблем никаких) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
riso 3 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 Помогите советом. В расширительном бачке пусто, что лили до меня - неизвестно. Хочу полностью поменять ож и забыть. Hepu хвалят, хочу купить красный, но до конца не уверен в цвете. Лучше брать концентрат или уже готовый? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 травня 2015 но до конца не уверен в цвете да пофиг по сути какой цвет. Я брал готовую ОЖ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Горный Мастер 37 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 В расширительном бачке пусто, что лили до меня - неизвестно. Слей и залей (без рекламы) Феликс-Тосол- (соотношение цена-качество, тем более на сто пудов уверен, что раньше лилась туда жижа под названием Тосол). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 riso, цвет ничего не означает. Тебе важен класс жидкости - G11 - выше дороже и не нужно. Хепу это хорошо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
riso 3 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 Emissions, Горный Мастер, RusLi, Спасибо за советы. Выбор остановлю на HEPU P999-005, синий, класс G11. Еще есть вопрос о промывке, нужна ли (и чем)? Или старый слил - новый залил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 смотря что у тебя старое біло залито, если давно не менялся, или лили дешевое, то лучше проміть, дистилированой водой и лимонной кислотой, на 10 литров 10 пачечек маленьких, и хотя бі помаслать пару минут при температуре 90 уверен вода мутной будет течь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 riso, Емишн правильно написал. после промывки лимонкой промыть водой и заливать антифриз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
riso 3 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 после промывки лимонкой промыть водой т.е. залить и слить воду? или дать поработать на ней пару минут? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 riso, заливать воду пока выливатся не будет чистая Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
riso 3 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 RusLi, понял, спасибо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
devilwalker 21 Скарга Опубліковано: 28 травня 2015 Помогите советом. В расширительном бачке пусто, что лили до меня - неизвестно. Хочу полностью поменять ож и забыть. Hepu хвалят, хочу купить красный, но до конца не уверен в цвете. Лучше брать концентрат или уже готовый? бери готовый антифриз... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2015 Что-то не могу найти, какая нормальная плотность антифриза должна быть в двигателе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2015 Плотность при температуре 20 °С, г/см3 1,085-1,100 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2017 Cьогодні в швагра на опель омега Б потік радіатор пічки(радіатору нема ще і року).Зняли радіатор і знайшли дірку на трубці по середині радіатора.Вирішили цю трубку заглушити з двох боків,розвальцювали бачок і побачили що трубки почав їсти тосол-АЛЯСКА.Ну трубку з діркою заглушили,думали на деякий час стане,але не так сталося як гадалося-вилізли ще 3 дірки.Ось тепер думаю чи не розїсть такий самий тосол і мій радіатор пічки(алюміній). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2017 @yrasyk,як можна ту аляску в авто лити?? Не те що в жигулі, а щей в Опель. Шмурдяк шмурдяком. Я он капіталив вазодригун знайомому, там теж була аляска, в каналах повно драглів. Навіть тосол від Вамп кращий. Собі в жигуля Велвану антифриз заливаю, проблєм нема Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yrasyk 14 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2017 В магазинах його хвалять,але вже побачив що то лайно.Буду в себе міняти,може візьму концентрат або якийсь брендовий тосол.Бо тільки місяць тому поміняв в себе радіатор пічки,не охота міняти ще раз.))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2017 була аляска, в каналах повно драглів У мене також та Аляска позабивала якоюсь цвіллю весь радіатор. Таке враження, що його роблять з гліцерину, який отримують з промислових відходів.Зараз якийсь польський залив - купив у них. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergg 30 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2017 что покупать то из не сильно дорогих но нормальных (кроме феликса)? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2017 @sergg,тосол від Вамп 1 sergg відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2017 Я последний раз заливал антифриз Аванте. Он немного дешевле феликса.Покупаю всегда у одной и той же девушки, она говорит что у нее залит HEPU и именно этим Аванте она доливает иногда. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergg 30 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2017 если концентрат брать, то мешать 1:1 или можно 1:1,5 ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах