vadim 32 Скарга Опубліковано: 13 травня 2009 карб надо 21053 или 21073. Зубильные карбы на классике нужно растачивать и муторно настраивать, чтоб оно ехало, как должно. Какя модификация оптимальна для 1,3? Ткни пальцем где почитать. Сорри что немного не в тему :oops: . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 13 травня 2009 vadim если нада расход - нечего шмолекс ставить, нада озончик с электропневмоклапаном, как у ECLIPSE, для эксплуатации копейки в режиме кукурузника (3т на 4 пер.) самое оно. 1.3 зубилы комплектовались ДААЗ-2108-1107010. Я себе на 1.3 мотор именно такой карбик и ставил. По солексам вся инфа на сайте дааз есть.. А если нада чтобы нажал на педаль и оно валило - 53 или 73 на любой мотор майстер 3 години ковирявся і сказав що це металолом не ходи больше к таким мастерам.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 13 травня 2009 nemez Спс за пояснения, взял на заметку :wink: . Я не гоняю, но иногда приходится надавить педаль. Главное чтоб по городу в пределах 10 литров было . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 14 травня 2009 nemez, майстер насправді хороший а карб дохлий - там ще яката тріщина в карбі - короче *опа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 травня 2009 сьогодні поставлю двохсторонню сигналку завтра везу машину до майстра, потім планую потонуватись подивлюсь - як получиться то і склопідйомники поставлю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jemen 32 Скарга Опубліковано: 15 травня 2009 vedmid ты б сначала подьемники поставил, чтоб при установке не подрать пленку, а лучше 07 стекла поставить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 травня 2009 я наразі затоную задні вікна (бокові), на задньому шторки, а коли розберусь з передніми склопідйомниками, поміняю злизувачі, потім притоную Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 15 травня 2009 слизыватели нада менять первым делом.... пустишь по пиз.. тонировку, проверено всеми Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 15 травня 2009 Не слушай их ))) надо менять все сразу )))) и слизыватели и тонировку за один заход!!! а то получицО: 1тонировку а слизыватели позже- потрецО тонировка 2Слизыватели сначала а потом тонировка- погнуцО слизыватели(они обычно одноразовые) (это если ты буш хром слизыватели ставить, если пластик- то не погнецО, разве что терснуть может!!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 15 травня 2009 Stalker-3 о направляющих стекол забыл, бархатках.. Тоже менять в обязательном порядке... А стеклоподъемники в самую последнюю очередь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 травня 2009 як вибрати злизувачі і бархотки? Зробив я в суботу машинку - задоволений капець, тільки тепер треба привикнути до того що машина реально їде і заводиться на ура вчора по природі проїхався - в лісі, то було щось, тільки привикнути не боятись перекинутись, а так машина - "джип", як я її люблячи називаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 18 травня 2009 а у тебе й так стоять злизувачі, які не дряпають скло... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 травня 2009 а ти звідки знаєш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 18 травня 2009 vedmid вони пластикові, у них на внутрішній стороні проклеєно досить м"який бархатний ущільнювач.. Скло дряпається при використанні хромованих злизувачів, де у якості ущільнювача використовується пластмаса. Вона прилягає до скла та дряпає його. У мене такі злизувачі, як у тебе, залишилися з боку салону.. З зовнішнього боку стоять хромовані злизувачі з гумками, на які поклеєно бархатки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 18 травня 2009 твій пластиковий злизувач зі зворотнього боку на фото видно у верхній частині бархатку, яка прилягає до скла А ось рідні вазівські злизувачі бархатки немає, пластмаса притискає скло, та дряпає його.. найкраще було б, звичайно, поставити хромовані злизувачі, для них у продажу є гумові ущільнювачі за бархатками.. Самі ущільнювачі коштували щось близько 80 грн комплект раніше.. Найбільш доступний варіант - чорні злизувачі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 19 травня 2009 пойняв в мене стоять чорні злизувачі, я знімав - насправді пластикова полоска, яка кріпиться до дверки, а в неї продіта ризинова полоска і зі старони скла бархоток Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 травня 2009 в понеділок приключилась біда - заклинило водяну помпу під час їзди і зразу сталось чудо - зупинився таксьор - в нього раніше була копа, в нього таке було і помпу прийшлось міняти, а мені повезло - вдалось розрухати і, о чудо, до сьогодні їжджу, вже десь сотню проїхав і тфу, тфу, тфу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 травня 2009 і знову я: помпа в суботу "вмерла при виконанні службових обов"язків" замінена на нову якщо так буде подовжуватись - скоро під капотом буде все нове але одразу відчув перевагу копи: помпа, ремінь, фільтр пального - витрати 125грн + пацанам поставив хот-доги + 2-3 години (очікування, поїздка в магазин, заміна, розвоздушення) було б у мене хоча б Шевролєта - витрати сміливо можна було б поомножити на 3, а якби мерсюк -... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 10 червня 2009 завтра буду міняти редуктор - той вмер - в тому є і моя вина(масла не було) - тепер буду знати і контролювати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 червня 2009 приключився в мене прікол в суботу при заміні блока запобіжників на євро переставляв так: з першого запобіжника витягнув дроти і на перший запобіжник поставив в новій панелі і так з усіма тепер маю трабл машина заводится а датчики і повороти не роблять, поки на включу габарити, габарити працюють тілки передній правий і лівий задній тепер мушу їздити з ближнім світлом роздрукував який запобіжник за що відповідає, тепер чекаю погоду, щоб розібратись що я наплутав нічого прийдеться побавитись може хтось розбирається і підскаже де я міг помилитись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
F.I.X. 3 Скарга Опубліковано: 23 червня 2009 vedmid сдесь гдето есть статейка как это делается.. там походу еще перемычки нужно ставить.. а с твоих слов, то у тебя их нет.. посмотри сдесь: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2009 vedmid якщо ти забув перемички, то це жесть, лас-вегас на колесах :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 червня 2009 перемички я не забув походу перепутав 2 провода - той шо на габарити з тим що на прибори ех... погодку би ввечері, я б розібрався, а то вчора лило нєпадєцкі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 червня 2009 vedmidсдесь гдето есть статейка как это делается.. там походу еще перемычки нужно ставить.. а с твоих слов, то у тебя их нет.. посмотри сдесь: Посилання дякую за сцилку, але я знаю - тестером провірив старий блок і зробив відповідні перемички 3-4 5-6 7-8 9-10 я видно перепутав щось коли перекомутовував, або що більш імовірно - коли потім витягував і ізолював дроти на роз"ємі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
F.I.X. 3 Скарга Опубліковано: 24 червня 2009 ех... погодку би ввечері, я б розібрався, а то вчора лило нєпадєцкі нзчто) эх, а у нас дождей оч давно не было((( жара не децкая))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах