MuMik 4 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2011 ВЫЕЗЖАЮ!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2011 Ну что, ррребятки-мужчины, в эту суботу внеочередная встреча возле Сити-Центра в 19:00! Поддерживаем и приветствуем нашу клубную команду, наших друзей! Явка всем обязательна, будет кое-что интерессное, что не скажу- сурпрыз. Место встречи предлагаю как и в прошлый раз на Плехановской-угол Инженерной, там легче всего машинами подьехать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2011 а чё все в сети??? выезжать нннннада уже!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2011 Куда выежать ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2011 никуда!!!!! я блин все перепутал))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2011 Миша !!! Ты енто давай заканчивай людей на измену высаживать. Я уже подумал что забыл о чем то. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2011 я блин все перепутал Водко действует? возле Сити-Центра в 19:00 Может пораньше, чтоб милиционерррры дорогу не перекрыли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2011 Водко действует действует))) уже МОЖНО!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2011 Быстрая пьянка получилась Миша Макс трезвые а я даже на дедовой машине не покатался :-( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2011 нифига!!!!! Миша свое наверстал))) Миша дозу принял))) вечер не прошел в пустую))) Миша доволен вечером))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2011 нифига!!!!! Миша свое наверстал))) Миша дозу принял))) вечер не прошел в пустую))) Миша доволен вечером))) Ну все... Михаил сорвался... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2011 никуда я не срывался)) я держу себя в руках)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2011 И таки шо такая тишина в эфире. На завтра такие планы, Жека говорил у него фара валяется безхозная, Эдик обещал электрокарлсона своего показать, Мише надо удочки привезти..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2011 Жека говорил у него фара валяется безхозная У него мотор бесхозный валяется Эдик обещал электрокарлсона своего показать Покажу конечно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2011 У него мотор бесхозный валяется Так на регулировке клапанов с этого надо было начинать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2011 Мужики завтра у висимнадцать нуль нуль как обычно на прежнем месте, а дальше разберемся кто куда. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2011 Ребята, за встречу завтра никто не забыл? Кузмич, давай приезжай, а то мне уже надоело твои наклейки таскать с собой))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2011 Не забыл. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kuzmich 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2011 Ребята, за встречу завтра никто не забыл? Кузмич, давай приезжай, а то мне уже надоело твои наклейки таскать с собой))) Буду обезательно!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2011 Мужики, меня не будет. Заболел, задолбался уже "ихтиандра звать". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kuzmich 1 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2011 Мужики, меня не будет. Заболел, задолбался уже "ихтиандра звать". Травонулса?(((((((((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Anatoliy_Nik 3 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2011 Травонулса?(((((((((( Перебухал????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2011 Вчера в апетит поел жареной картошки на голодный желудок теперь печень желчь гонит в желудок ППЦ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2011 Водочки надо)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2011 (змінено) Водочки надо)) Ты шо?! И так ходил зеленый, даже воду пить не мог, не то что горячителное. Змінено 25 жовтня 2011 користувачем Nimax Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах