Rybak 3 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2011 maxsinner82, если не найдешь наш флаг ищи желте-красную копейку с наклейками клуба и "Bogatkin Rally Team" скорее всего мы будем возле нее, а вообще звони если что. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
maxsinner82 56 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2011 Блин было письмо с номерами телефонов, но куда-то пропало, если у кого-то есть, скиньте в личку! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2011 Посилання По ссылке смотри контакты " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2011 С удовольствием хотел поехать сегодня с вами, но меня мой болид подпёр, только пришёл, даже не знаю причину устранил или нет. Вообщем надеюсь с дедовой копейкой будет всё хорошо... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2011 Саня, так и было- все хорошо! Спасибо за поддержку. Приезжай на встречи почаще, ты ведь член клуба и мы тебе просто так не дадим никуда сбежать из нашего общества))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2011 Тем более что у меня его очки Без них он далеко не уйдет )))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2011 Тем более что у меня его очки Без них он далеко не уйдет )))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2011 Я надеюсь завтра не будет 2 машины и велосипед? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2011 )) велосипеда точно не будет Думаю успею сутра до встречи помпу поменять)) Решил все-таки поменять, а потом смотреть..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2011 я буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nasa 1 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2011 Я приеду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2011 я был Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2011 умница дочка, возьми пирожок )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sashko 1 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2011 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2011 Ну что, злоупотребляющие и остальные члены общества, подняли ручки кто завтра будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2011 йа буду) в качестве остального члена общества) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2011 Буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kuzmich 1 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2011 +1:-):-)Моя первая сходка! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2011 Kuzmich,ты сёдня звонил?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
feb73 4 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2011 Моя первая сходка И на ней присутствует водка!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2011 feb73,поэт)) доводчики возьмешь завтра?? и тяжку на привод ЦЗ, я свою не нашел)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nimax 4 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2011 Марш все в курилку!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kuzmich 1 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2011 Kuzmich,ты сёдня звонил?? ДА!Спасиб за совет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MuMik 4 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2011 Kuzmich, так а что там за метчик нужен?? мож у меня есть?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kuzmich 1 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2011 И на ней присутствует водка!!! Хех... Ну кудаже без етого дела Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах