Edifier 81 Скарга Опубліковано: 29 травня 2009 всем привет, во фоточка для поднятия темы :D два гиганта автопрома также был нащупан интересный бензонасос в ходе работы по очисткте было замечено во шо жиговский шоль? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 29 травня 2009 Бензонасос УАЗ малый, ДААЗ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 29 травня 2009 Будешь себе ставить или на космич? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 29 травня 2009 Gmek, та на мерсквич впихну пока, на жигуаре стоит пекарь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 13 червня 2009 всем привет була куплена банка прямотока и дворнички :D З.Ы. завтра думаю брать среднюю часть, так вот, какая лутше от 01(резонатор) или от 06( с пламене гасителем и резонатором)? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 13 червня 2009 Андрюха скока банка? Дворники, если честно - мне не очень нравятся, но лишь бы тебе нравились! З.Ы. Есть интерес к старому глушаку у меня отмаячь мне! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 13 червня 2009 Gmek, за банку 400 отдал З.Ы. ок, розберемся :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 13 червня 2009 народ, хелп, так всетаки 01 или 06 среднюю часть?? или вобще резонатор ф топку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
van 1 Скарга Опубліковано: 13 червня 2009 Главное банка и бензонасос :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 13 червня 2009 Банко стремное Дворнички на любителя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 01 или 06 среднюю часть?? 01 имхо, какой смысл с банкой ставить нольшестую :poz: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valek-Yalta 3 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 я себе поставил с 06 с пламене гасителем и резонатором, звук стал тише и более басистый , а до этого был вообще без резонаторов, слишком громко, и он не басил а рычал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 Главное банка и бензонасос :D в смысле? Valek-Yalta, та вот тоже прикупил 06 и два рычага ВИС Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hulk 1 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 Edifier Правельно что взял среднию часть 06,с ней звук получается басовитый. А с 01 средней частью-один пердеж. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 Hulk У мня на 2101 резонатора вообще нет, и бас валит шо ппц. От банки много чего зависит. Если банка гумно так туда хоть 10 резонаторов поставьте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 Дмитрий $, ну без резонатора еще не готов ездить :D шо и эта хуже некса? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hulk 1 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 Дмитрий $ Так у тебя наверное прямоток как газовый балон,что так высокие частоты убирает. PS:Последний прямоток что у меня стоял я покупал за 150$,и без резонаторов ето был ужас,очень звонко. А что у тебя за глушытель? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 Hulk У мня YED, фото в бортовике с 2101 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Hulk 1 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 Дмитрий $ YED не плохая фирма. А друга на девятке стоит(правда с одним резонатором),звук просто бомба. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Valek-Yalta 3 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 та вот тоже прикупил 06 все правильно сделал Правельно что взял среднию часть 06,с ней звук получается басовитый. А с 01 средней частью-один пердеж. +1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobe 2 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 Edifier ТЫ уже поставил банку??как звучек? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 15 червня 2009 kobe,нет, еше не успел на выходных возможно пройдет инсталяция девайса Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 21 червня 2009 для поднятия темы парочка фото салон почти не изменился поле полировки З.Ы. есть идея штамповку отхромировать :shock: спасибо SLIPy за наклейку :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 3 липня 2009 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobe 2 Скарга Опубліковано: 3 липня 2009 Ох нифига се!!!))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах