Afft 83 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2015 shlonik1, Мы и есть люди,а те кто в в.р. они не понимают ...Война есть,кто помагает?ВОЛОНТЕРЫ!!! Так, Юрец, давай не затрагивай больную тему.. я вот что думаю, а какая часть мозга теперь не будет активна - этого же неизвестно? это же, в любом случае, важная часть, которая может отвечает за речь, память, соображение и т.п. блин, аж мурашки по коже от того, какие необоротные процессы случились с Петей и, о которых не хочется, чтоб мы узнали, чтоб он узнал, когда очнется(( каким он теперь будет, каким станет.. блин, не хочу думать и представлять.... 1 Yurec77 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2015 Afft, Перестань,думать надо только о хорошем!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2015 Мы же вроде тоже собирались записать что-то... у кого есть наработки? Сбрасывайте, так как у меня самого нет времени что-то записывать. Это не сложно: включили диктофон, хоть на телефоне и записали. В любом формате. В mp3 если что, то я переведу. Я вже записав і на мило отправив..ворон ..блаблабла собачка шось там)))) Нервував, дефекти мови короче капець як...а !так от я до чого!як Еміссіонс казав в амр какчєство фігня, записував я на сапоробний мікрофон (ну нема до компа мікрофона спаяв зі старого сіменса, куска провода і джека). Запис провів з допомогою програми НероЕкспрес, там в розширеному(інженерному меню) є запис звуку, там можна вибрати формат мп3 і зберегти! Вобщим, в кого які питання - звертайтеся підскажу. А не ужели в такой ситуации кто то требует фотоотчет о затратах??? Ведь средства идут на Благие цели, на Восстановление Жизни и т.д.? Я теж не розумію! Особисто я довіряю Андрію ХД Рінгу, Сергію Креатівчег...да всім нашим пацанам (ну і квітці теж само собою) які відкликнулися на допомогу і по лавандосу питань до них нема! каким он теперь будет, каким станет.. блин, не хочу думать и представлять.... Всьо буде пучком! Буде наш Петруха таким як є! Всьо буде ніштяк! не треба думати про погане, а потрібно вірити в добро! 2 Andriy1352 та HDRinge відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2015 Так как врачи сказали что все хорошо, оно так и будет. в любом случае он для нас останется тем Петей, которого мы знали до этого, такого же настойчивого в поиске редуктора 2103 с главной парой 4,3 (если не ошибаюсь конеш), любящего позвонить и сказать "поехали на гонки". а если откажешь, скажет что "ты редиска". эмоции переполняют, посему много не вспомню, но такие моменты, самые яркие за последнее время, написал выше это я вообще к чему веду, в любом случае мы ему поможем, мы каждому поможем. нас объединяют одни интересы, и мы друг за друга стоим. смотрите что бы Петя потом не раздавал нам еще за те споли, котоыее мы иногда тут пишем Петро, 402 метра ждут и да, поддерживаю. он не сдался за этот месяц, дальше тоже не сдастся Всьо буде пучком! Буде наш Петруха таким як є! Всьо буде ніштяк! не треба думати про погане, а потрібно вірити в добро! я искренне верю в то, что именно наша вера в лучшее, моральная и материальная помощь, помогли ему выдержать все операции, остановки сердца, и помогут в будущем выдержать процесс реабилитации. Особисто я довіряю Андрію ХД Рінгу, Сергію Креатівчег... спасибо за доверие. я не большую лепту внес во всю эту работу. Андрюха тут сработал оперативно, и постоянно мотается в БСП, я так, на подхвате если что) надеюсь в ближайшее время приедем к Пете и запишем видео как он уже говорит, понимает, ну и так далее) 7 Andriy1352, Limur4ik, baycer та 4 інших відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2015 Yurec77, каждый из нас помогает тем, чем может... это наше общее дело - не бросить друга в беде. А не ужели в такой ситуации кто то требует фотоотчет о затратах??? Ведь средства идут на Благие цели, на Восстановление Жизни и т.д.? Сейчас такое время... уже и сам себе верить перестаешь - столько вокруг обмана. Поэтому не обижайся, я просто хочу, чтоб все знали, что это не развод и не вымысел и что деньги идут не в карман. Очень приятно, что нам мне с Серегой доверяют, но мне не сложно лишний раз подвердить это доверие на деле. Особисто я довіряю Андрію ХД Рінгу, Сергію Креатівчег Дякую, Коля! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Земляк 167 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2015 Меня, как не знающего ни HDRinge, ни Беса лично, вообще не посещают какие-либо левые мысли по этому поводу. Репутация и отношение коллектива к ребятам на форуме позволяют доверять этим людям и уважать их. Так что: HDRinge - спасибо тебе за то, что держишь в курсе происходящего! Бес - выздоравливай! Скоро лето - пора продолжать раскопки! 2 HDRinge та _ВаряГ_ відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2015 Информация от 16.02.2015 Нам поменяли травматолога, врач нормальный. В пятницу будуть делать трансплантацию кожи на ногах. На сегодня операцию отменили, связанную с аппаратом Элизарова. Наш боец уже пытается фокусировать взгляд (до этого просто открывал глаза). Идем к поставленной целе - выздороветь 6 kremon, _ВаряГ_, alligato та 3 інших відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2015 Отлично! Верим в Петьку! Мама почти каждый день спрашивает как дела у нашего парня. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2015 Отлично! Верим в Петьку! Мама почти каждый день спрашивает как дела у нашего парня. До речі, а його маму навідували? Було б непоганозаглянути до неї, принести їй щось до чаю та морально підтримати. Я думаю для неї теж зараз потрібна моральна підтримка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2015 _ВаряГ_, Коля... я про це думав... але здається мені, що нам не варто... З нею постійно сестричка Петра, її чоловік. А ми як здрасьте приїдемо, ще гірше зробимо. Така моя думка... Принаймні зараз не час для того. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2015 HDRinge, а, пардон, я не знав про сестричку й чоловіка, тоді дійсно з рідними їй спокійніше, головне що не сама Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Finansist 29 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 Як там справи? Новини є? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergg 30 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2015 Як там справи? Новини є? тоже хотел узнать??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2015 Інформація станом на 21.02.2015 У нашого бійця з"явилась реакція на біль. З"явився слух. Зроблена пластична операція на нозі, але ще не все доробили. Поки що операцій робити не будуть, доки мозок не запрацює. Для цього йому дають спеціальні препарати для кровообміну, проте лікарі стоять на тому, що мозок має запрацювати сам, власними силами (щоб були найменші пошкодження). 23 baycer, apache, serЁga та 20 інших відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2015 Аж душа радуется после твоего сообщения) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Масяня 7 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2015 _ВаряГ_, Коля... я про це думав... але здається мені, що нам не варто... З нею постійно сестричка Петра, її чоловік. А ми як здрасьте приїдемо, ще гірше зробимо. Така моя думка... Принаймні зараз не час для того. ты не прав. любое горе лучше переживается в контакте и при поддержке окружающих. там вся семья нуждается в поддержке, поэтому сами они друг друга не могут качественно поддерживать. нужна помощь со стороны, чтоб люди чувствовали постоянно, что они не одни, что помощь возможна. чем больше поддерживающего контакта, там меньше вероятность последствий и получения психологической травмы. это я как психолог говорю. если нужна будет конкретно помощь психолога и они выскажут в этом потребность и готовность общаться - маячьте, я готова помочь 0638777212, 0957544645 Оля 2 _ВаряГ_ та Andriy1352 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2015 Інформація від 25.02.2015 Стан залишається стабільно важким. Все ж, Петро і досі в комі. Йдуть переговори про переведення його у клініку Оберіг, де пацієнти в подібному стані швидко стають на ноги. Це всі зміни від мого останнього поста... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZluiSobaka 30 Скарга Опубліковано: 3 березня 2015 Умом понимаю что новостей, наверно, никаких.. но, все же спрошу - есть новости? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 3 березня 2015 изменений никаких... точатся переговоры о переводе в стационар. А пока все та же реанимаця... и кома. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tarasant 9 Скарга Опубліковано: 4 березня 2015 давненько не был на форуме, а тут такое, и горе к сожалению не прошло мимо этого уголка((( жаль Петю, хотя лично и не знаю его, поэтому могу сдать кровушку, только не раньше 11 числа, так как сдавал для друга пострадавшего в АТО, поэтому если кто то планирует еще после 11 марта заехать, давайте организуемся такие надо по чаще заходить к вам кстати, забыл у меня первая и положительный резус, то что нужно в общем 1 HDRinge відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 6 березня 2015 06.03.2015 состояние без изменений... =( 4 yurecgod, Finansist, d.Grom та 1 інший відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 6 березня 2015 печально... уже столько времени прошло Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 8 березня 2015 Весна прийшла!!! Будуть змыни!неодмынно будуть! Природа просинаэться ы Петро проснеться! Неодмынно! Весна прийшла!природа просинається, все оживає, і Петро проснеться!!!Неодмінно! 3 alligato, Finansist та Николай-01 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 16 березня 2015 Інформація від 15.03.2015 Стан без змін. На днях мають перевести в клініку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 16 березня 2015 HDRinge, а прогнозы? Пока не каких не дают? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах