PavelV 228 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2015 (змінено) Вирішив щей тут нафлудити Власне маємо: Peugeot Partner Колір білий Двигун 1.6 HDI Рік випуску 2007 Пригнаний з Польщі влітку 2014, восени 2014 перероблений з вантажного в пасажир. Куплений в грудні 2014 з пробігом 190075 км [spoiler="Хвото"> [spoiler="зроблено і плани"> Зроблене: - заміна фільтрів/масла - заміна передніх шин (стояли 2 літні 2 зимні) - встановлення захисту двигуна (за що окремо дякую Alligato) - - реставрація кермової рейки з заміною тяг Плани: - ремонт/заміна півосі - ліфтування сантиметра на 2 (?) - наближання салону до оригінального пасажирського (?) Змінено 27 жовтня 2015 користувачем PavelV Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2015 (змінено) Пыж пыж пыж А вообще по теме - прикольный авто, пусть радует и возит клубням запчасти, мелкую бытовую технику и мебель " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Змінено 17 квітня 2015 користувачем Shtryl Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2015 PavelV,С бортовичком Пыжика!Рейка сделается,пусть радует! Shtryl,Картинка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2015 Shtryl,Картинка То не я делал, я просто вспомнил про неё Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2015 Shtryl, alexart, дякую То не я делал, я просто вспомнил про неё "мапед не мой я просто размістив абяву"© Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2015 "мапед не мой я просто размістив абяву"© в яблочко)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 на минулих святково-вихідних трохи вирішив дочистити і підмалювати стик панелі і порогу справа...в результаті більш детального огляду довелось видалити весь герметик зі стика від заднього колеса до водійської дверки, все то зачистити і потім звісно кісточкою підмалював (фарбу брав яка без грунту і пишуть що по ржавчині можна, типу з антикором, але все таки чистив) фото робіт і чудо-фарби додається PS окремо дякую за допомогу тов. R.I.D.I.K. далі планую по даному місцю герметик і поверх фарбу в тон Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 С открытием доп. бортовика!) Тоже бы рад был иметь такой минибусик, скажи, это ж тоже самое что Ситроен Берлинго? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 это ж тоже самое что Ситроен Берлинго? нє, зовсім не те. у них значки відрізняються і шильдики Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 нє, зовсім не те. у них значки відрізняються і шильдики Ну тогда не зря я хочу именно ситроен берлинго! xD Делись опытом по расходу и где соляру берешь? Уже покупал в канистрах суперочищеный дизель спи**ный с железной дороги? У которого расход 4л, а мощности добавляет 200 лошадей, причем воронных! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 19 травня 2015 (змінено) где соляру берешь? на заправках (ОККО в основном, іноді ВОГ) по расходу середній (70%траса, 30 села/місто) біля 5.3-5.5 Уже покупал в канистрах суперочищеный дизель спи**ный с железной дороги? мені хватило по роботі постикатись з тим що лиють в службові машини піниться шо пиво, колір від ядовито салатового до жовто-коричневого, і запах хімічно-стрьомний... форси з фільтрами мінять після такого дорожче чим норм солярой заправлятись Змінено 19 травня 2015 користувачем PavelV Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 1 червня 2015 Забрав у Жидкого тяги і пильники на рейку: По дорозі заглянув до колеги в гараж і отримав отакий корисний підгон: помив: девайс 1985-го року, включався пару раз провірити працездатність PS девайс робився під 2103/06:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 1 червня 2015 PavelV, Привет в бортовике. А какой смысл закрашивать номер на машине, а задний показывать полностью? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 червня 2015 PavelV, Привет в бортовике.А какой смысл закрашивать номер на машине, а задний показывать полностью? Шпійон спалився)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 1 червня 2015 Автонаездник,деякі хвото не тільки тут, тому на деяких замальовую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 червня 2015 Не тіки тут це де?... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 1 червня 2015 Не тіки тут це де? Наверно на ино форумах а серьезно.. Какой смысл зарисовывать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 червня 2015 Теж не розумію. Не замальовую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 1 червня 2015 Автонаездник, Andriy1352,найшли до чого приколупатись... замальовую на всяких олеїксах Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 1 червня 2015 PS девайс робився під 2103/06 а кудаь он устанавливаться должен? что-то не в курю.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 1 червня 2015 WAZ,щоб довго не писати: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 1 червня 2015 PavelV, це для чого?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 1 червня 2015 Andriy1352,це автохолодильник - вмикається в прикурювач і морозить на елементах Пельтьє якщо що Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 1 червня 2015 морозить Я вот думаю, а если в нем дырок наделать и пустить обдув - получиться отличный климат - контроль Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PavelV 228 Скарга Опубліковано: 1 червня 2015 Автонаездник,простіше купити плату з елементами Пельтьє і через просту мікросхему пустити керування заслонкою яка гнатиме повітря через холодну або гарячу сторону Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах