Перейти до публікації
PavelV

Peugeot Partner "Льовік" 1.6, 2007р

Рекомендовані повідомлення

Так ось який він "Льовік":ay: а я то думав шо то за льовіки розвелися:multi:

В сестри якраз такий же сітроен берлінго також перероблений з грузового в пасажирський.

Вони наскільки схожі що я їх путаю

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
zootechnik, так вони відрізняються тільки значками))) на всіх деталях, фільтрах оригінальних і т.д. так і написано "Пежо-Сітроен":multi:

Поділитися повідомленням

Andriy1352, дякую... ну в цьому випадку мені таке - здав, почекав, відлистав і забрав:multi:

а так то вже продіагностували, так що вже знаю що там і скіко коштуватиме:(

пильники походу порвані вже хтозна як давно, під них потрапила волога і вал покрився ржавчиною, такщо окрім стандартних перебрати перемити поміняти втулки-сальники-пильники ще точитимуть вал і під нього виточуватимуть нові втулки, через що ціна по максимуму... щей захист було лінь знімати то ще зняття-установка по максимуму бо з захистом(((

Поділитися повідомленням

помітив сьогодні пляму застиглого чорного мастила...приблизно там де середина балки...можливо з редуктора Копійки накапало поки рейку робили, але хз...стрьомно, тай шр так кепсько шо так не краще...

і ще приїхав чоловік двоюрідної сестри з Тернополя то перевірили місткість гаражу. Тест пройдено:

Зображення

Зображення

Поділитися повідомленням

Замінив опорний підшипник (поставив Sasic) хоч і старий наче живий, але раз розібрав то вже замінив...

Заразом перебрав стійку стаба зліва, справа судячи з всього відносно свіжа то її не чіпав, а ліву виняв,познімав пильники, під першим було все цивільно, а другий одразу не сподобався - там палець туго ходив і не у всіх напрямках, а при відхиленні в край пильник "відкривався"... під пильником виявлено залишки шмаровидла і ... шматочки ржавчини в виді різнозернистої консистенції на робочих поверхнях, які легко знялись ганчіркою... потім то всьо було промазано новим шмаровидлом, зібрано і як показав тест - таки при вивороті пальца в край шмаровидло вилазить з під меншої сторони пильника... тому було додано ще трохи шмаровидла а пильник на пальці тепер окрім тонкого резинового кільця зафіксовано додатково стяжкою... тест на колихання пальцем в усі сторони пройдено - шмаровидло нізвідки не лізе :-)

контрольна поїздка показала що кількість потусторонніх звуків майже не змінилась, але їх основні причини таки й не усувались поки...

далі буде

Поділитися повідомленням

Ще раз відвідав гараж і після устаканення ходової вирішив ще перевірити розшатуванням...

Скрип який раніше проявлявся при розшатуванні зліва зник :bp:

але потім я щось шукав, і подивився на опорні підшипники, які мали бути один новий а один той що я замінив... а там лежать два нових:bm:... виходить який зняв той і поставив, а значить скрип був від стіййки стабілізатора, бо ж нікуди більше не лазяв...

а зачем не понятно

в результаті вийшло усунення неуставного скрипу ходової частини :)

Поділитися повідомленням

мали бути один новий а один той що я замінив... а там лежать два нових

:multi: тебе только на СТО работать :)

Поділитися повідомленням

загалом поки думаю над вирішенням проблеми з піввісю зайнявся дрібними "косяками"...

а саме кронштейном акума...

зняв і почистив мет щіткою

(до очистки було так само, тільки частини не покриті чорною фарбою (початковий колір) були покриті нальотом ржавчини)

[spoiler="було">

Зображення

Зображення

Зображення

[spoiler="довго то всьо чистив поки ржавчини не лишилось">

Зображення

[spoiler="погрунтовав">

Зображення

[spoiler="пофарбував">

Зображення

Зображення

[spoiler="і встановив на законне місце">

Зображення

далі буде...

Поділитися повідомленням

196503км

Вчора замінено піввісь і сальник КПП (за що окремо дякую Alligato і Afft)

Cьогодні залив трансмісійне масло в КПП за допомогою приспособи зібраної з підручних засобів:

Зображення

зїздив на шиномонтажку, замінив таки колеса на зимні...правда поки тіки спереду

трохи зробив тестовий заїзд на шуми: кепсько - кількість стуку спереду зліва значно зменшилась і тон змінився але все ще є... причина помічена під час заміни півосі - палець шарової....

Поділитися повідомленням

Ну палець шарової то не найстрашніше і не так дорого.

А задні зимові шини є? Бо так не альо.

Поділитися повідомленням

Ну палець шарової то не найстрашніше і не так дорого.

було б ... якби можна було замінити його окремо від ричага...

А задні зимові шини є?

є... тільки вони зараз стоять спереду бо передніх поки нема:multi:

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз