Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 6 березня 2017 Вить для большей аутентичности нужно было намотать на одометре 3 км. Это тестовая обкатка для выявления брака и дефектов сборки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 6 березня 2017 Красотіща! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 7 березня 2017 Льошка да и за один километр это спасибо Сервольфу!!! Это он заставил меня засомневался что он работает))))) @serЁga, спасибо!! ну я думаю теперь красотищи немного подвалит)))))) И сново с 23.... Поскольку от 6 вольтового зажигания отказался .... то и сигнал нужен 12 вольтовый!!!! Отказатся от оригинального это просто не разумно и глупо!!!!! Так как же быть??? Все верно нужно внутрянку просто засунуть с 12в сигнала.....Да да да... с жигулевского.....Ё!!!!!! " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Центральный электрод пришлось выточить а потом припаять к корпусу..... " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Ну братва не так все просто , сигнал это точный звуковой прибор, и просто все сложить не удалось и после 20 той попытки.....и 30той... очень долго абсолютно все розмеры в корпусе с 23 подганялись под жигулевский .... " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Сказать что я получил чистый звук я не могу.... этот звук скорее всего похож на старый звук бобиков)) Которые газ 69.... ну таракан который занимается ОТК в моей голове пропустил сигнал))) Либо сам за полтора месяца устал , либо действительно звук прикольный)))))) Ну после того конечно последовала очистка в обеденный перерыв на роботе... грунтовка , покраска и зборка с регулеровкой!!! " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання 2 Июль та Zir відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dron1200 27 Скарга Опубліковано: 7 березня 2017 Красиво 1 werty відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 7 березня 2017 Та да, навіть придертись нема до чого . Все круто виходе! 1 werty відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 8 березня 2017 Шик,блеск,красота! 1 werty відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 8 березня 2017 Завжди є до чого придертеся!!!! Поки люди насолоджуються поїздками на китайських конях то я і не тільки я вдихають життя в призраків ссср... які хай і не надійні і старі і бла бла бла але такі дорогі серцю теплими спогадами дитинства та юності.... звісно ви знаєте звідки виросли ноги щоб написати такі рядки...... Ну з вашого дозволу продовжу ділитися своїми новинами)))) Новин не багато але .... трошки мілких деталей))) Звісно на моті вони всі мілкі ... Вісь маятника та копія хомута кріплення повітрянного фільтру виконана з благородного металу))) На вісь підійшов казковим чином стяжний болт ресори ав.ля ТАТА)))) а щоб він був придатній для установки на мот , то я зі звичайної ковпачкової гайки йому виточив ковпачок на його головку)))) Болт сам калений , з вимогами до нього справиться!!! З хамутом було набагото тяжче прийшлось використовувати навідь кисневий різак...гнути нержавку тяжко і без нагріву вона лопає....хомут звісно відполірував до зеркала)) " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання кожного разу купляю метизи з нержавки і думаю що це останній раз ...))) але )))) " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Але основна ціль мого посту це захвастатися Амортами)))) Постараюсь коротко))) Щоб почати збирати аморти потрібно було все перемити перечистити погрунтувати пофарбувати ну і звісно придумати як зібрати все до кучі..... Якщо памятаєте то дефектовку я вже давно зробив і чекав від Льошки стаканчики ... все було почищено ))) " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Загрунтовано та пофарбовано.... доречі це колір яким буде покрашеній весь Хорс)) " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Були собрані внутрощі ... " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Але бляха як я не думав ... але собрати без спец приспособи не виходило.... Поперше фарба , а по друхе свіженький хром!!! Шестерня з Газелівської коробки , кусок уголка, пару стремянок .... " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Та ще пару деталей.. і вийшла ось така приспособа))) " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання От тепер можна починати збирати ... Доповню що пружину і стаканчики хромовані ізолював через прокладки вирізанні з пластикових бутилок) Я не знаю на скільки того хвате але впевненний що лишнім не буде!!! " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання єдиною проблемою були фетрові сальники які знаходяться між половинками стаканчиків... я їх хотів вирізати як і минулого разу зі стельки черевика ... але стелька попалась дуже гамняної якості.... вобщим постірав старі і приклеяв їх на 88 клей .. наче все гуд!!! Сальнік то мабудь не те , це щоб було зрозуміло , пильнік))) " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Ну і хепі енд))) " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Дякую хто зайшов!! 4 alexart, Zir, Июль та 1 інший відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 березня 2017 .гнути нержавку тяжко і без нагріву вона лопає.... Що то за нержавійка така? У мене чомусь гнеться вдвоє і молотком приплескую - без проблем кується. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 8 березня 2017 Нержавки марок дуже багацько, тому тут кому як пощастить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 8 березня 2017 Що то за нержавійка така? У мене чомусь гнеться вдвоє і молотком приплескую - без проблем кується Владиславе це ви??? Незнаю яка марка але як калена пружина))) неміг ні край підігнути ні в двічі загнути))) Матюків загнув багацько)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 березня 2017 Владиславе це ви??? Майже. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 8 березня 2017 Дуже радий)) Дякую що завітали))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 8 березня 2017 О маньяк))) У меня бы терпения не хватило! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 березня 2017 @werty, а якщо я не Владислав - радість відміняється? Бо я також Славік з букви "В". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 9 березня 2017 Ні Вячеславе не відміняється))) Надіслано від мого SM-G530H, використовуючи Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2017 немножко обновлюсь... вилка ВИН 23 просил поподробней.... даже не знаю с чего начать.... наверное начну с главных труб .... Ну во первых они должны быть ровными и без раковин , ну и конечно с не сбитой или сорванной резьбой !!! Я все проверил а вот за резьбу как то забыл и была большая проблема... когда было уже все собрано и осталось вкрутить мою отполированную до зеркала пробку , а не тут то было.... " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання текстолитовые втулки Ну то что они должны быть плотно и на самой главной трубе и в стаканах я думаю понятно!! У меня это к сожалению не получилось по причине что китайские полное говно а советские на половину,,,, Китайские оказались неплотно сидящими по внутреннему диаметру а советские по наружному и внутреннему! Остановился на советских. Внутренний подогнал наждачкой , а вот наружный ... по фото я думаю понятно!!! " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Нечего умнее я не придумал.. ну разве что выточить самопальные втулки... Хотя сели они очень плотно и по этому, я от идеи точить отказался... металлокерамические втулки Тоже сними проблемы,,, Советских, я не нашел а вот китайские абсолютно не подходят по внутреннему диаметру!!! Возможно ,они подходят на главные трубы новых образцов но проверить у меня нет возможности.... " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання поскольку у меня старых было три пары то я просто подобрал чтобы плотно сидели в стакане!!! Во общем вердикт мой такой, если у ас вилка из 49 го 56го да еще со старыми главными трубами то не тратьте время на подбор втулок , а идите к токарю!! Будет и дешевле и не заберет уйму времени!! Металлокерамические, можно я думаю заменить на латунные!!! Сальниковые втулки))) Не могу нечего сказать ,купил китайские))) " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Но проблемы оказались с моими стаканами... втулки просто не накрутились до конца .. " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання я хз может так и должно быть но мне это жутко не понравилось и пришлось со старой втулки изготовить направляющую гайку и подрезать сами стаканы чтобы было как то по феншую))) " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Сам амортизатор и пружины я оставил старые ибо амортизаторы и пружины когдато один раз попались новые но по цене новой вилки )) И понятное дело что я от данных отказался!!! " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Если честно я бы с большим бы удовольствием поставил бы и новую вилку , но в связи с оригинальным исполнением самих нижних стаканов это не является возможным.... Ну как бы возможно , ну сдавать на перехромировку после приварки креплений крыла новую вилку которую вы купили за 2000 грн ну как то я даже не знаю.... Может я жлоб??? Во общем пока будет так а там дальнейшая эксплуатация все расставит на свои места!!! Масло .... Залил дизельное моторное , ну я думаю что после обкатки сменю возможно на трансмисионное!!! В мануале про масло можете нечего не читать ибо веретенка , трансформаторное смеси с моторным то все для новых идеальных вилок!!! Ну как то так сложилось все до кучи и имеет такой вид!!! Очень хорошо что практически все метизы теперь ждут свое время , просто устанавливаю их на свои места !!! " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання А это так для розгрузки ))) Сфотал с балкона ... мне понравилось.. " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання 2 Zir та blade2008 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PRO-gektor 31 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2017 а чего не амортизаторное масло залил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2017 Тож написал))) Надіслано від мого SM-G530H, використовуючи Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vin-23 2 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2017 Спасибо за подробное описание! Получилось супер!!! Можно АТФ заливать в вилку,она меньше протекает) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2017 Та нема за що... Атф непробував. Суть в тому шо просто на беушну систему амортизації потрібніше густіше масло.... Можливо я і неправий... але вважаю так... Надіслано від мого SM-G530H, використовуючи Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2017 Хм, а зачем такое вязкое масло? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2017 Чтобы улутшить непосредственную роботу амортизатора. Надіслано від мого SM-G530H, використовуючи Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2017 Можна і я запитаю, масло чо таке густе??? Вилка супер . Ще одна деталь зібрана, скоро можна буде все до купи складать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2017 Та ще до купи довго... Начерзі коліщата... а там швидко небуде??? Надіслано від мого SM-G530H, використовуючи Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2017 ай, нравісса! чудова робота і кропітка! Хорсик ще покаже себе...ну звісно зібраний коли буде..по любому получить грамоту на фестивалі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах