mixterek85 1 Скарга Опубліковано: 10 вересня 2009 У меня всё просто Mixterek85 (Mix - Имя, Михаил, Terek - Начало фамилии, 85 - год моего выпуска ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2009 Так меня называла первая любимая девушка, исходя из имени Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2009 мій нік утворився від імя Chester, а саме від Chester Bennington - вокаліст Lp, трошкі фанат їх :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dron1200 27 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2009 Все видели шильдик "Lada1200"-ну вот... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexkonan 1 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2009 Прозвали еще в школе. Сокращенное от имени и фамилии. Алексей Коновалов-alexkonan Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Palladin 1 Скарга Опубліковано: 18 вересня 2009 Одно время играл в Дьябло2, а там есть такой песонаж Палладин- воин света. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2009 І я, і машина моя вже трохи покрутились на цьому світі :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dimon 1 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2009 Вообще то прозвище у меня Сава, но при регистрации написало что ник Sava есть, пришлось имя латиницей писать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zboromirskij 1 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2009 просто фамилия Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aircraft4 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2009 AirCraft - самолет - люблю полетать на компьютерных авиасимуляторах 4 - день рождения Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Михаил Алексеевич 1 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2009 Михаил Алексеевич - это мой отец, который мечтал о таком автомобиле очень давно, и он - хозяин автомобиля. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
038028 1 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2009 ник - просто номер военника Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NICKTIRIS 1 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2009 Да с детства!в К/С рубились! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AIRBRUSH 1 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2009 мой ник связан с нанесением аэрографии, так как я начинаю развиватся в этом русле Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Foma 1 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2009 Foma - где-то регистрировался, надо было срочно ник придумать... первое что пришло на ум... понравилось, теперь Foma! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BuTek 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2009 No Comments :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mantis 1 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2009 мой ник за мной еще с самого детства, начал подписываться в компьютерных играх и поехало....)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergey_berdnik 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 просто имя и фамилия Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
I_C_T_I_H_A 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 всегда в поисках истины....хотя ее нет. .и в CS я --<I_C_T_I_H_A>--на Vbios 8 и 7 и 9 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nefilim 1 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2009 А вот этого я не помню...Наверно где-то увидел и привязалось... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alexx19 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 Меня друзья называют Alex но у вас уже есть такой пришлось придумать!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Кот 1 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2009 Любимое с детства животное! Дома есть кошка, любимица семьи. Да и жена меня так называет, с самого знакомства! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 класна тема, мене так називають тому шо в мене Улюблений герой з фільму форсаж, я як шось говорю то кажу * Да ти прям как dom toretto* вот так і часом мене дехто кличе Вовка Домка(Це старі і добрі знайомі мене так кличуть) або Домі* Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 В армии так прозвали, производная от фамилии. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Леха 1 Скарга Опубліковано: 17 листопада 2009 Меня так звать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах