Alex red demon 1 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2011 я везде alex а мою копочку пацаны любя красным демоном кличут вот и вышло что я Alex red demon Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Magic34258 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2011 Выбрал из военной специфики Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
кубанец 6 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2011 Родился наКубани. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БУЛЬ 3 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2011 Буль - нічого з курінням, кличка зі школи ( звук поглинання алкоголю), більшість знайомих незнає мого і називає мене саме так. Магазин напої "Буль-Буль" Філософ Д. Буль Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MAKAS 1 Скарга Опубліковано: 7 березня 2011 Как-то праздновал я свою днюху в баре,и мой друг по микрофону поздравляя(естественно не очень трезвый) вместо "Макс поздравляю......" сказал MAKAS вот и вся история ника. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serega9503 1 Скарга Опубліковано: 11 березня 2011 самый первый ник на саммом первом сайте в самый первый раз когда я решил зрареиться .теперь под ним везде и регюсь что бы не путаться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
fiesta 2 Скарга Опубліковано: 11 березня 2011 "FIESTA KOLOR SHAMPANI DESTINI OF ANDGEL" rel="external">Посилання" Кличка моей первой Американской кокер-спаниельки ( я с ней на фото в профиле) родоначальница питомника КСУ-"PALATIAL PEARL" rel="external">Посилання". Отсюда и мой ник "fiesta" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Romi 12 Скарга Опубліковано: 17 березня 2011 У мене нік від мого хоббі кару - ніви. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
piston 1 Скарга Опубліковано: 20 березня 2011 В переводе с англ. -поршень. этим всё сказано Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
for_25 1 Скарга Опубліковано: 24 березня 2011 Перші букви з ФІП на латині.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
мАзАй 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2011 мА-Максим, зАй-Заяц-фамилий у меня такой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pivovody 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2011 А у меня все просто, помните песню:"У ресторана пиво - воды...стоял советский постовой.. " Ну и т.д. Вот и мой ник, соответствует СССР, и как бы подчеркивает 70-80-е годы выпуска тех ВАЗовских копеечек... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гриша Сумы 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2011 друг подкинул Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Фил 1 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2011 Все началось после того как вышел телесериал "Бригада")... и там у одного персонажа была фамилия как у меня ФИЛАТОВ,,, нууу и понеслось, в школе потом и в универе приклеилось "Фил" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zakoxanuy 3 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2011 О_о назвався так ше год 4-5 назад в одном з чатів, аргументірувався "закоханням" до життя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vova7209 3 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2011 Да так своё имя и год рождения. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alex_mel 1 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2011 сокрашения имени и фмилии Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IL-79 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2011 Мой ник это производное от имени и года рождения Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ALFRED 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2011 Сам придумал! Пересмотрел много фильмов на разную тематику! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
roland2106 1 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2011 сокращение от фамилии имени и авто, чтоб не было совпадений Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pakemon 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2011 переводиться как упакованный монстр за что дали не знаю называют так уже лет 10 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
faf1984 1 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2011 faf я вротарь в футболе а ьыл такой воротать как Жан мари пфаф вот и мну друзя прозвали фаф а 1984 понятно ето год рождения Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жека91 2 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2011 Вообше даже не знаю, ник это или не ник, Жека от им. Евгений, Жека так просто меня обычно называют друзья, а 91 так как постоянно ошибаются с моим возрастом, добавляют ещё один год. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nehrest 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 Все очень просто nehrest моя фамилия латинецей. фамилия уникальная поэтому проблем с регистрацией не возникает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Віталій 21011 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2011 Віталій 21011 -- звуть Віталій, а 21011 бо така машина) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах