dnfdim 1 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2011 DNF - пошло с автоквеста "do not finished" DIM - часть имени так и пошло dnfdim Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Semyon 1 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2011 Моему нику уже лет десять мне кум зарегестрировал мне почтовый ящик и просто написал моё имя латинскими буквами так и прижилось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mastervsego1 1 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2011 А у меня раньше ник был просто Master, как и откуда прилип уже и не вспомню, ну вот я под этим ником в разных чатах висел, и появилось там мастеров невиданное кол-во вот я всем и начал отписывать что Master всего один - это Я. так и перерасло - Mastervsego1" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jammm 113 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2011 А я вот подумал, наше поколение придумывает ники.. А представим поколение через 100 лет. "Откуда у вас ваш ник?" - Родители дали))))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mastervsego1 1 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2011 не у них будут LOGINы!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
OMEGA2011 1 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2011 Свой ник выбрал случайно очень давно. OMEGA2011. иногда изменяются только цифры. например OMEGA2009 - OMEGA2010 - OMEGA2011 - OMEGA2012 и так далее в общим ник OMEGA постоянный а вот цифры иногда меняю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Психиатр 1 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2011 заканчивал медицинский по этой специальности, а работать все равно на себя стал.А это так и осталось.Ностальгия может... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RyVOL 1 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2011 Нік = Сума двох частин із імені і фамілії Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Отличник 1 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2011 Увидел ник 2воешник,вспомнил 5ти бальную систему обучения и само родилось т.к 2105 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
arellav 1 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2011 Из имени!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alazon 1 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2011 За відмову налити йому чарку горілки (це було зранку перед виходом на роботу) швагер (так у нас звуть чоловіна жінчиної сестри) обізвав мене непитущим скіфом. Це не так і погано, тож після установки мережі взяв псевдо АЛАЗОН - це племя скіфів напівземлеробів, що кочувало між Дністром та Півдрнним Бугом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Maxtour 1 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2011 Вообще у меня везде ник -Maxxx-, как на Харьков Форуме, но здесь не прошел и я оставил свой второй ник Maxtour, он мне по душе, люблю путешествия )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сварог 1 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2011 Хотел придумать что-то интересное,а так как немножко увлекаюсь историей порылся и нашёл это имя.Так звался бог огня у древних славян. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Денисио 1 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2011 от имени друзья как то подкололи по шутке, так и прилипло ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
4591VGO 1 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2011 Из-за раритетного номерного знака на авто Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Victorious 3 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2011 Просто нравится.В переводе - Победитель. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Paxa8407 1 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2011 имя,год рождения Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vitarum 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2011 НИК у меня уже лет 5. Придумал как-то сам , производное от ВИТАЛИЙ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Katalonec1 1 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2011 Ник в принципе - Каталонец. Это народ в Испании, столица у них - Барселона, за одноименную футбольную команду я болею с детства. Вот так и прилипло... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
роман 34 1 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2011 ДА ИМЯ ПРОСТО ИМЯ ТАКОЕ 34 СТОЛЬКО ЛЕТ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2011 роман 34, .. и не надо так орать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Шурик_кальянщик 2 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2011 Работаю кальянщиком)))) та и в городе все знают как Шурик кальянщик))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
роман 34 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2011 имя такое 34 возраст Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MrSerjj 1 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2011 на работу приезжали вьетнамцы вот они меня так и называли мистер Сергей)))) вот немножно нерекрутил... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
borzoj 1 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2011 В квейк3 по мережі шпарився, всі називали "Борзим", от і вийшло "borzoj". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах