Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 30 березня 2014 , мав вийти Tilk's це ім'я одного героя з серіалу "зоряна брама" Моя тебе уважуха Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Чоткий П. 30 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2014 просто так удобно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2014 а мой ник зашифровываться как выходка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Киевский 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2014 У меня Фамилия такая Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Buzyan 9 Скарга Опубліковано: 4 червня 2014 Мой ник с детской кривлялки. Потом как появился тырнэт то такой мой ник везде где я зарегился. Тоесть моя визитная называлка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_Alexey_ 1 Скарга Опубліковано: 12 червня 2014 Алексей это мое имя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ponomar 1 Скарга Опубліковано: 27 червня 2014 С детства))))!!!! Фамилия у меня такое!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shum 5 Скарга Опубліковано: 27 червня 2014 В детстве звали шумахером с 13 лет и так и привязалось ко мне это, вырос, стали звать шумом))) от этого и ник везде Shum или Shumik где что свободно))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ШизИк 0_о 5 Скарга Опубліковано: 27 серпня 2014 (змінено) а фиг его знает Змінено 27 серпня 2014 користувачем ШизИк 0_о Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
YourSoulIsM1ne 1 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2014 Your Soul Is M1ne фраз сф'а Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yevgeny_2101 21 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2014 Все очень просто - мое имя и модель автомобиля Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mustang 1 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2014 Вгадайте з 3-ох разів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
2103Vaz 1 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 З любові до мого авто Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dil_v 59 Скарга Опубліковано: 9 січня 2015 когдато пришло на ум и уже 15 лет как приклеилось. А вообщето дик сначало было Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Extramadman 1 Скарга Опубліковано: 11 січня 2015 От Балды. Прозвище лишь тренер когда-то дал -Леха Светофор, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість stels07 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2015 Банальщина конкретная. У друга был ник stels05. Я ничего не придумав поменял цифры на 07 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alexandr_Leonidovich 2 Скарга Опубліковано: 4 травня 2015 В интернете: Dragrasing (да, написано не правильно , просто Drag Racing/Dragracing уже заняли) Здесь по-простому и официально - Alexsandr Leonidovich Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
canho 1 Скарга Опубліковано: 2 червня 2015 canho-Александр(сам решил!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
maximmas 1 Скарга Опубліковано: 9 червня 2015 Однажды выбрал из предложенных) Смесь имя-фамилия) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gala-analitik 1 Скарга Опубліковано: 25 червня 2015 Галина с аналитическим складом ума, а коротко - gala-analitik. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
apa4i007 3 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2015 В походе на Волыни получил, а так как таких много пришлось дописать 007;) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BOXster 6 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2015 А мне когда-то нравился Порше Бокстер (ещё со времен игры NFS Porsche). Вот так и остался у меня этот ник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2015 Я как то писал,вроде,а может и нетСаня-Артёмовск. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BAZ2103 1 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2015 От фамилии Базавлук + модель авто Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 21013 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2015 Банально просто:ім'я при хрещенні+модель мого ВАЗу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах