Neformats 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2009 Смотрел много форумов этого сайта, не видел чтоб кто-то был с Луцка...у меня ощущение как будто в Луцке нет ВАЗов... Кстати, если кто-то продаёт крышку багажника от ВАЗ 21011, пишите в ЛС Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 17 травня 2009 Neformats Есть три человека на форуме - смотри их телефоны в теме с номерами телефонов. Я сегодня был в Луцке - у вас глуховато идёт клубное движение - встречи регулярные не проводятся и т.п. Так что можешь созванится с ребятами и развивать это дело. Эту тему переименую в "Луцк". А Ровно/Луцк просто в Ровно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Neformats 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2009 Кстати, я читал что можно наклейки клуба заказать... Интересует цена и естественно как именно получить???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 19 травня 2009 Neformats Я тебе даром дам. Приезжай на мега-встречу. Тем более это вроде ваша область получается. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 22 травня 2009 Смотрел много форумов этого сайта, не видел чтоб кто-то был с Луцка...у меня ощущение как будто в Луцке нет ВАЗов... Кстати, если кто-то продаёт крышку багажника от ВАЗ 21011, пишите в ЛС Поганеько шукав значить!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Neformats 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2009 А когда и где??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Neformats 1 Скарга Опубліковано: 24 травня 2009 Смотрел много форумов этого сайта, не видел чтоб кто-то был с Луцка...у меня ощущение как будто в Луцке нет ВАЗов... Кстати, если кто-то продаёт крышку багажника от ВАЗ 21011, пишите в ЛС Поганеько шукав значить!!!! Вже бачу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 25 травня 2009 Neformats О Знайшов, будьмо знаьомі :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Neformats 1 Скарга Опубліковано: 20 червня 2009 NeformatsО Знайшов, будьмо знаьомі :D Будьмо! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 22 червня 2009 Товарищи одноклубники!!!!!!Вчерась говорил с товарищем SLIP,так он рассказал про тему встречи на аеродроме!!!!!!Собравщысь с мыслями,ми сочли более или менее подходящей датой определить середину Июля(в числах так 15-х)!!!!!Вам такой вариант подходит??????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 22 червня 2009 Проходить, коли іменно? за одно посприяєм воскресінню мертвого аеропорту Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Neformats 1 Скарга Опубліковано: 22 червня 2009 Ок, где, какой аеродром именно, число и время... :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 22 червня 2009 Neformats Я так зрозумів пасажирський аеропорт "Крупа" в с. Крупа недалеко від Луцька. Зараз недіючий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 22 червня 2009 Давайте может 18 или 19 июля? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 22 червня 2009 особисто я хотів би сюди потрапити. от тільки не знаю на скільки реально туди машинами проїхати і тим більше організувати шашлик Якщо вже ж таки будемо зустрічатися на аеродромі потрібно буде наперед поїхати домовитись з сторожами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 22 червня 2009 Facktor Так эта идея твоя, то на тебя и ляжет тяжкое бремя договора со сторожами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2009 Facktor Так эта идея твоя, то на тебя и ляжет тяжкое бремя договора со сторожами +1 Я думаю полазить и пофоткатся можно будет договорится(даже за символичную плату).....ну ьа шашлык можно замутить гдё-то в другом месте!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2009 Facktor Там не з сторожами потрібно домовлятись, а на мою думку з керівництвом, там директор якщо не помиляюсь старший та добрий чоловік, і ти з ним зможеш домовитись. там КІА -води часто свої зустрічі проводять. цю інформаці. (Сорока на хвості принесла) :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 24 червня 2009 Товарищи-я создал отдельную тему-давайте там и будем решать все вопросы связаные с этим мероприятием!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 18 липня 2009 Ребят из Луцка, у нас, Ровенских напряг с мангалом, если есть возможность можете ли взят еще один? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 25 липня 2009 Алё ребята-вас не интерисуют встречи региона,и ближайшая планируванная поездка в Львов???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2009 Отписуемся" rel="external">Посилання кто когда может или не может. Но отписать надо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Neformats 1 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2009 извините что не был в Луцке на встрече, поскольку был за границей.. :oops: так вот я уже здесь!!! когда во Львов? число какое и какого месяца??? желательно в в числах з 10 по 25, а то я не могу в конце и в начале месяца..((( Луцкие - ау, просипаемся! кстати, а фотоотчет встречи на аэродроме что в Крупе есть где-то на форуме? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 28 серпня 2009 Neformats-по поводу встречи-там темка есть-смотри,читай и вноси предложения!!!а фотоотчет встречи на аэродроме что в Крупе есть где-то на форуме?-есть в Фото со встреч!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Neformats 1 Скарга Опубліковано: 29 серпня 2009 koza-nostra не могу найти фото со встреч в Крупе ...если можна ссылку... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах