Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2010 Ну, друзья, гуляем вместе! Нынче праздник всех водил! День того, который ездил Втрое больше, чем ходил! Так живи легко и просто! Веселись, цвети, толстей! Плюс следи за задним мостом И коробкой скоростей! Выпьем больше, чаще, дальше, Чтоб крутилось колесо, Чтоб залить с утра пораньше Как тосол, так и рассол! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2010 Незважаючи на те, що зустріч відбулась формально, було прийнято рішення про формат проведення наступного клубного міропирємства. В середині листопада в якісь будній день (з точною датою визначимось пізніше) відбудеться клубний картинг в адреналін сіті. План дуже простий. 1. приблизно на 19.00 зустрічаємось і катаємось. 2. п"ємо пиво. бюджет приблизно по 100 грн на все. Підписуємось в темі хто точно буде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2010 Я б з задоволенням прийняв участь, але нажаль мені тільки числа 18 приблизно знімуть гіпс, поки хоть трохи розходжусь, то за кермо сідати не буду поки.... не та реакція та і сила не та буде... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2010 Ну то будеш пити пиво Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2010 пиво пити буду полюбому... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2010 Ghost_Rider, А то чого ти в гіпсі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2010 На парі фізкультури невдало приземлився після стрибка.... в етозі перелом кістки правої стопи і гіпс на 3 тижні... називається пограв волейбол(( залишилось зовсім трошки зачекати, всього 2,5 тижня)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2010 Facktor,Посилання - дивись наздоров'я!!! мене совість замучила.... прости, що з запізненням.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 18 листопада 2010 ааа)))) зняв гіпс, прокатався нарешті машинкою!!!!)))) копець який задоволений!!)))) навіть не як слон, а як СЛОНЯРА)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2010 Ну нарешті Вітаю Вівторок. 20.00. Картинг в Адреналін Сіті. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2010 Такс, говорив щойно з Facktor'ом. збираємось в вівторок (23.11.2010) біля РАГСу на 19.00 блище до троянди!!))) а тоді на картинг, покататись, розважитись. всі хто може та/або має можливість чекаємо на зустрічі)))) Нажаль, GODKR@T не зможе під'їхати, каже якраз на роботі буде, помінятись зовсім ніяк...((( і доречі, наявність авто не обов'язкова!!!)))) на картингу ДПСників немає, отже зупиняти та штрафувати не будуть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2010 У зв'язку з тим, що Facktor не міг бути у вівторок, то картинг переноситься на сьогодні... хоча Макса ітак не буде, якісь проблеми з'явились, нехай вирішує.... тому чекаю на місці зустрічі усіх я!) в разі чого, я на телефоні постійно))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2010 Народ!!! де всі зникли???? таке враження, ніби всі з початком зими забили на машини і на все інше, з ними зв'язане.... таке враження, ніби я тут свій бортовик чи блог веду.... не цікаво якось так((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
magentis 2 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2010 (змінено) всі з початком зими забили на машини ну не то шоб забили, але охоти поменшало Продам за чисто символічну ціну " rel="external">Посилання Змінено 3 грудня 2010 користувачем magentis Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergio 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2010 а от мені забити на машину прийдеться на цілу зиму (нема теплого гаража))) ,ше по мелочі можна робити,але в дубак не дуже хочеться,добре шо хоть антикор зробив))) і машина під кришою))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2010 спорити не буду, охоти дійсно поменшало щось робити біля машини.... сьогодні нарешті перезувся, але трошки страшненько кататись (так як опиту в мене малувато трохи...), але задоволення отримую)))) sergio,дійсно добре, що хоть щось встиг зробити до зими))) а там буде тепліше, буде робота кипіти, звичайно по мірі можливостей)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergio 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2010 ага аби тільки час був)))а їздити треба акуратно,краще хай бібікають ззаду чим ти взаду,оце внеділю під вечір ішов дамой то бачив як копійчину на мості біля мене розвернуло,напроти хтось тормознув то йому в зад приїхало 2 машини,після цього посипайка через 10 хвилин вже посипала дорогу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2010 мда.... а основне їздити акуратненько, а те що там пікають, то хай пікають... в магазинах є ще багато сигналів))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
magentis 2 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2010 Шо нікому непотрібна почті халявна борода 07?! Хлопці, мені реально жалко її викідати, а ставити я її полюбому не буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergio 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2010 мені на халяву знайомий теж приніс))),а ще є 06 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2010 в мене також стоїть така борода, хочу викинути її і зробити щось своє, більше жостке, приємніше!!))) та і ти хх не викидай, нехай полежить, покупець знайдеться!)))) а взагалі, скільки за неї хочеш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergio 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2010 хочу отакий прикол зробити собі і туди вставити тонель опалювальний шоб тепло до задніх пасажирів ішло ,тонель ще від аскони моєї остався то він якраз нормально стане Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2010 sergio, не повіриш, але і я на неї око кинув))) буде трошки тепліше, то буду щось робити..... можливо поки без підлокітника, сидіння стоковскі 01 стоять, немає місця між ними(( а взагалі цей дивайс взагалі круто зроблений...))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergio 1 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2010 можна просто підлокотнік зробити вузьким,в мене тоже можуть бути такі питання коли поставлю свої нові сідухі))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2010 ну да.... я дивився, якщо ставити 07 сидіння, то там місця багато стає між сидіннями, та і 07 сидіння стають на кріплення 01, що мені подобається.... нема тільки бабало поки замінити сидіння, тому буду виходити з полодення поки тільки бородою, а далі підлокотніка продовжу..))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах