Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Машину тільки тоді уважаєш коли:

1) з нею виріс.

2) намагався відкрутити бампер пласмасовим ключем від конструктора.

3) в 1-му класі коли вчили азів водіння обірвав вихлопну, збив ворота та погнув крило.

4) в 3-му класі їздив в магазин батькові за пивом та сигаретами.

5) коли отримав права розібрав і зібрав авто за допомогою двох сокир, лома, викрутки та ключа на 17. і вона їздить

6) потратив на реставрацію авто 2000 дол і це не предєл.

7) об"їхав пів україни без ремонту в дорозі.

на рахуно прохідності. (Там где танки не пойдут Володя Ладой пропозет, и ничего с ним не случится)

на рахунок 6 )) значить я не один такий "дурний" )))) сьогодні моя копійка перевалила за 3 копійки ))) - магнітофон двд добавився - диски титани німецькі - резіна зимова нова дебіца - болти нові на титани -запаска залізна + нова зимна резина тоже дебіца - купив балон і редуктор ГБО але ще не ставив хочу виїхати показати всім - хамелеони думаю над лампами світла хто далі ? чи що далі )))

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
HOSPODARUK, та ну, не став ГБО, ак як втрачається 25% мощності мотора..... сьогодні заправлявся на ОККО, так я трошки прозрів.... А92 вже по 8,35... ужоснах)))

Поділитися повідомленням

Є оперативна інформація що бензин буде по 15 грн. літра, може пора справді ГБО ставити? з моїм розходом пального мені заправки на місяців так на два вистачтить, а може й на довше, зараз я заправляюсь на ОККО купую бензин 95- Pulss. Вітаю всіх з днем собоності України.

на рахунок 6 )) значить я не один такий "дурний" )))) сьогодні моя копійка перевалила за 3 копійки ))) - магнітофон двд добавився - диски титани німецькі - резіна зимова нова дебіца - болти нові на титани -запаска залізна + нова зимна резина тоже дебіца - купив балон і редуктор ГБО але ще не ставив хочу виїхати показати всім - хамелеони думаю над лампами світла хто далі ? чи що далі )))

Не знаяю як твоя машина а в мене сімейна реліквія.

Поділитися повідомленням

Vovan, напевно не в тебе одного сімейна реліквія.... :)

а взагалі, як в кого справи??? ато дивлюсь наша вітка знову починає помирати...((

Поділитися повідомленням

Vovan, напевно не в тебе одного сімейна реліквія.... :)

а взагалі, як в кого справи??? ато дивлюсь наша вітка знову починає помирати...((

Сервак тупий

написав купу всього і пропало

обідно

кароче всім УРА ! завтра машина виїжає з ремонту

правда ше багато чого нада буде доробити але в основному все

список коментарів вишлю скоро

Є оперативна інформація що бензин буде по 15 грн. літра, може пора справді ГБО ставити? з моїм розходом пального мені заправки на місяців так на два вистачтить, а може й на довше, зараз я заправляюсь на ОККО купую бензин 95- Pulss. Вітаю всіх з днем собоності України.

Добавлено через 1 минуту

Не знаяю як твоя машина а в мене сімейна реліквія.

Читай вище - машина Тата

роблю для нього ну і собі для души )

Поділитися повідомленням

сервак дійсно трошки притуплює, хоча в мене останнім часом все гуд!!)))) а за те що виїзджає машинка, то це кльово!!)))) побережи її, хоча б поки зима на вулиці))))

Поділитися повідомленням

Сервак тупий

написав купу всього і пропало

обідно

кароче всім УРА ! завтра машина виїжає з ремонту

правда ше багато чого нада буде доробити але в основному все

список коментарів вишлю скоро

Добавлено через 43 секунды

Читай вище - машина Тата

роблю для нього ну і собі для души )

В мене машина дідуся, він її в лотерею виграв.

Поділитися повідомленням

В мене машина дідуся, він її в лотерею виграв.
улибнуло

дідусю респектіще!!!!!)))))) оце ж він собі подарунок зробив...)))

Поділитися повідомленням

Саня, просто не сезон. На весну-літо є море ідей. Будемо їх реалізовувати як потепліє

Поділитися повідомленням

Саня, просто не сезон. На весну-літо є море ідей. Будемо їх реалізовувати як потепліє

Согласен

кажу якшо шо нада рішать і робить

форум якшо чесно туповатий - правда більш менш оформлення

ну і коментарі людей з фотками саме цікаве + інструкції

Луцьк треба окремо )))

Поділитися повідомленням

Питання окремого форума будемо вирішувати на зустрічі.

Багато хто з луцьких на форумі не сидить.

Поділитися повідомленням

я ще раз пропоную створити рубрику "Авто Луцьких автоклубників" підпунктом, так як загальна вітка на сайті.

Поділитися повідомленням

Ти мене не зрозумів, кожен викладає фоти своєї машини і описує її що робив, історію машини, де іі взяв, і так далі, те що будеш на зустрічах автоклубу то в темі "зустрічі автоклубу".

в мене наприклад є фотографії від ще з моїм дідом до теперішнього часу включаючи й велику реставрацію.

Змінено користувачем Vovan

Поділитися повідомленням

Vovan, це вже називається бортовик!!!!))) знаходиться в розділі "авто одноклубників", можеш зайти подивитись.... якщо кожен просто буде описувати в одній вітці, то вийде величезний бардак!!!))))

Поділитися повідомленням

Ghost_Rider,"Я про петрушку ви про редьку" загальний "авто автоклубників то таке: треба щоб наш був західного регіону. так простіше шукати. зручно, яле ви собі як хочете хочте створюйте хочте ні, мені то яке діло...

Поділитися повідомленням

Можна було би створити окрему тему де б коротко написати про кожного з луцьких. з фото і телефонами

Поділитися повідомленням

А можливо ви і праві, на рахунок окремої теми.... хіба додавати самі авто з коротким описом важливих змін, та доробок, ну і фото єстєствінно, щоб можна було на дорозі впізнати =) бо якщо в західному регіоні вести ще й власті бортовики, то якось трошки негуманно вийде)))

Поділитися повідомленням

Народ, хто має в хорошому стані 01 підсвітку номерного знаку???? ато в продажах нові тільки чорні і їхнею якістю я не дуже задоволений(((

Поділитися повідомленням

Привіт! Подивись на старому ринку де б/у запчасті продають. там має все бути.

Поділитися повідомленням

на ринку то я подивлюсь, але не факт, що там щось толкове можна знайти.... через що я запитую, мож хтось має....

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз