Facktor 5 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2010 Мені обидва треба. Заднього заберу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2010 Вчора забрав бампер!))) довольний як слон)))) бампер ну дуже класний!!!))))) залишається тільки поставити....))) з рихтовщиком розібрався... оказується працює на одну з страхових компаній, а машин побитих побільшало... прийдеться чекати, щоб зробив після св'ят... доречі, взнавав за наклекий, вирізка з оракалу вартує копійки за метр.... до найближчої зустрічі надрукую декілька пробних, проклеїм))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jekson83 1 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2010 Вчора забрав бампер!))) довольний як слон)))) бампер ну дуже класний!!!))))) залишається тільки поставити....))) з рихтовщиком розібрався... оказується працює на одну з страхових компаній, а машин побитих побільшало... прийдеться чекати, щоб зробив після св'ят... доречі, взнавав за наклекий, вирізка з оракалу вартує копійки за метр.... до найближчої зустрічі надрукую декілька пробних, проклеїм))) Привіт. Можу порекомендувати толкового рихтувальника. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2010 а хто? де? як робить? які ціни? думаю інформація нехай залишиться на всякий випадок, хтось буде шукати, буде мати інформацію.... я ве домовився з сусідом, розібрався, чого він морозився брати трубку.... пообіцяв на січень, що зробить, буду чекати.... наперед дякую за інформацію!!))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 1 січня 2011 Всіх з новим роком!!!)))) Нехай машинки ніколи не підводять, і щоб у вас було все прекрасно!!))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZDOROVAN 1 Скарга Опубліковано: 2 січня 2011 ВСІХ З НОВИМ РОКОМ!!!Ghost_Rider в мене в гаражі лежить бампер 01 вигляд на 5+......якби раніше зайшов на форум то підігнав би тобі...сесія блін,часу небуло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jekson83 1 Скарга Опубліковано: 2 січня 2011 Вітаю всіх з Новим Роком та Різдвом Христовим!!! Нехай у Вас буде все добре. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 3 січня 2011 ZDOROVAN,та в нас ітак форум шось мертвий трохи.... з тих кого я бачив на зустрічах пишуть тільки я і макс, остальних я або не бачив, або вони просто перечитують форум час від часу..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 3 січня 2011 Ghost_Rider, Я вам буду трохи оживляти З Новим Роком! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZDOROVAN 1 Скарга Опубліковано: 4 січня 2011 Думаю з часом буде краще....як я зареєструвався то він був зовсім мертвий....а зара хоть якісь зустрічі проводяться....і за такий короткий період 14 сторінок на нашій гілці Луцьк...це вже результат... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 4 січня 2011 впринципі да.... я як зареєструвався, то в тут біло тільки 4 сторінки.... доречі, треба було б напевно зустрітись після св'ят!!!))) в кого є які пропозиції??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 4 січня 2011 Саня, шо там з наклейками? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 4 січня 2011 Наклеки залишилось зайти роздрукувати, до нового року не встиг, в центрі декілька кантор обійшов, ніхто порізкою оракалу не хаймається, а ще раз на 40-вий їхати вже було лінь..... порізка наших наклеєєк буде майже копійки....)))) як тільки поріжу, викладу фотки, або роздам активним одноклубникам на зустрічі.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2011 З Наступаючим Різдвом! В продажі з'явився 25 випуск журналу "Автолегенди СССР" з моделлю ВАЗ 2101. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2011 Усіх з Різдвом Христовим!!))) а номер дійсно є у продажі.... от тільки накосячили там...((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2011 Так модель китайці виготовили, то й щож ти хотів? Якщо вони таку машину в очі не бачили. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2011 ну так двойку нормальну зробили вроді, хотя декілька косячків є)))) ну щоб описувати копійчину і в модулі поствити їй 06 торперду.... тюнінг))) ще б вони жовті бризговички з надписом "спарко" повісили.... Народ, підкажіть!! можливо буду міняти карб.... підкажіть, який більш економний, хороший карб!! наперед вдячний!! чув таку байку, що карб 21083 іде добре на двигун 1.5, на двигун 1.2 вроді чисто 08 + БСЗ до такого карба потрібно.... чи це дійсно так??? ато мій вебер (здається) починає помирати... раз душить двигун, другий раз ніяк обертів неможна збити(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2011 (змінено) Ghost_Rider, В тебе який стоїть? і запалення яке? Краще розбери свій карбюратор, промий гарно, відрегулюй, постав безконтактне запалення, заправ машипу на ОККО пульсом і будеш мати розхід 5.5 по трасі 6.5 по місту як в мене. Змінено 6 січня 2011 користувачем Vovan Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2011 та я тільки на окко заправляюсь.... от заправляюсь я 92, а не пульсом.... запалення контактне, карб здається чи 05 чи 07, точно не скажу, бо точно не пам'ятаю..... попався він мені трошки бракованим, погано холостий регулювався, от зараз дається в знаки така дурість.... от і думаю, щоб замінити його.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 6 січня 2011 Давайте подумаємо про наші плани на сезон. Хто куди хотів би з"здити або організувати якусь цікаву клубну подію? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2011 Я пропоную десь на шашличок виїхати, хочаб недалеко від Луцька.... і не обов'язково всі машинами їхати.... взяти так, аби всі помістились, заїхали, поїли шашличка, поспілкувались і подомах))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2011 Ghost_Rider, Переходь на 95 -й, в тебе непоганий карб, просто до нього глянути треба, гадумаш то можем до мого кума скочити, і обовязкво постав безконтактне запалення, раз потратися нвколи не буде проблем гі з контактами, ні з регулюванням самого запалення. Facktor, Думаю в Почаїв скочити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2011 та напевно так і буде... буде тепліше, буде трошки фінансів, буду шаманити)))) вирішено!!)))) доречі, як реально в почаїв автоклубом??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2011 (змінено) Клич якщо щось На рахунок в Почаїв всім разом було б непогано, і веселіше і своя компанія. до Почаєва 110 км. Змінено 6 січня 2011 користувачем Vovan Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 7 січня 2011 Особисто я не проти Почаєва, але багато хто може не захотіти. Мої пропозиції на сезон: 1. Клубний картинг організую обов"язково 2. Само собою будуть поїздки в Крупу 3. Хочу весною з"їздити в Рівне 4. Хочу літом організувати поїздку в Хрінники клубом на 2 дні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах