magentis 2 Скарга Опубліковано: 22 червня 2011 Дійсно, аж соромно за Луцьк. І машин вроді хватає але якось воно не вяжеться Шоб хоть якось оживити нашу гілку нагадаю шо маю консоль 2107 і тепер не продаю її а віддаю! БЕЗДВОЗДМЕЗДНО тоєсть даром в нагрузку додам щіток приборів 011 з рамкою від 01, пістони кріплення дверних карт і шильдік Lada 1500 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 Вчора відбулася спонтанна зустріч. Вирішили в липні їхати в гості до Рівного Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Finansist 29 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 Привіт, Якщо все складеться добре, і візьму квитки, то 2 липня буду в вас в гостях (подаю документи на вступ). Кому що потрібно передати з Києва чи в Київ, думаю зможу допомогти. Квитки буду брати на Ковельський, о шостій буду в місті, і о 21 того ж дня назад. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 Привіт. Ти довго в Луцьку будеш? бо 2-го числа я і ще кілька людей з клуба будуть за містом в хрінниках. 3-го ввечері або 4-го думаю можна буде зустрітись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Finansist 29 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 Ні, зранку приїду, ввечері назад. Десь після 12 на екзамени приїду, то може не на день. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2011 Значить потрібно буде організувати зустріч після 12-го числа..))) ато вчора мені не вийшло приїхати на спонтанну зустріч... думаю таку можна буде організувати ще не одну))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Finansist 29 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 Усе, квиточки в кармані, 2 липня в 6-20 ранку я в вас в гостях! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 Нажаль зустріти і провести куди треба не зможу. Буду за Луцьком. будемо чекати 12-го числа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Finansist 29 Скарга Опубліковано: 24 червня 2011 Facktor, там в проміжку з 12 по 15 екзамени, десь в цей період з'явлюся! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stydent21011 1 Скарга Опубліковано: 3 липня 2011 Хочу звязатись напряму з членами клуба в Луцьку ,мій номер 0634337817, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 3 липня 2011 Вже зв'язався)) Народ, давайте можливо десь зберемось трохи клубом!??? ато вже давно нічого не було... Сьогодні на РедЗоні бачив повідомлення, що 10.07.2011 збираються поїхати в Крупу!! Як на рахок зібратись клубом і поїхати тако туди?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 3 липня 2011 Я хочу в липні їхати до Рівного машиною. Хто ще їде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 липня 2011 Я їду. Може ще й на тижні прийдеться до Луцька приїхати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 3 липня 2011 Будем чекати в гості!!))) в Рівне і я не проти поїхати)) Блище до дати прошу повідомити мене, що і до чого, далі будем бачити))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 липня 2011 Та я ще не знаю - фірма з Луцька купила обладнання, а куди завезти ще не сказали. Сподівався звідти махнути в Рівне і по дорозі ще глянути на Хрінники. Може дійсно відпочити там кілька днів? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 4 липня 2011 Погода зараз не сприяє відпочинку в Хрінниках. А в Рівне я хотів би їхати числа після 10-го Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 липня 2011 Луцьк відпав - приїдуть гості до Львова. А Рівне і Хрінники переносяться на майбутнє. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Finansist 29 Скарга Опубліковано: 10 липня 2011 Усе, їду до Вас! Якщо все буде добре, то до четверга! Жити буду у Жидичині. Телефони - 068-35 98-один-два-три та 050-336-28-шість-вісім. Вільний скоріше всього буду у вівторок-четвер після обіду, та в середу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aahh 1 Скарга Опубліковано: 10 липня 2011 Усе, їду до Вас! Якщо все буде добре, то до четверга! Жити буду у Жидичині. Телефони - 068-35 98-один-два-три та 050-336-28-шість-вісім. Вільний скоріше всього буду у вівторок-четвер після обіду, та в середу. а в Жидичині в кого саме,бо я звідти...? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 11 липня 2011 Хто в неділю 17.07 їде в Рівне? Finansist можемо зустрітись в середу ввечері. А взагалі було би круто якби ти до неділі міг залишитись. Махнув би з нами до Рівного. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 12 липня 2011 То що з середою робим??? Куди і на скільки??? Я приїду полюбому))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 12 липня 2011 В неділю зранку їдемо до Рівного. Якщо будемо встигати, то по дорозі назад заїдемо на такі об"єкти: Посилання Посилання І якщо буде гарна погода, то покупаємося в Гаразджі хто хоче прийняти участь дзвоніть 0504383874 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aahh 1 Скарга Опубліковано: 12 липня 2011 я теж не проти поїхати в ці гарні місця але працюю в неділю,якщо в інший день то і ще б сім"ю взяв би... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 12 липня 2011 Халепа((( Значить ще будемо планувати виїзд кудись, не засмучуйся!!! але шкода, що працюєш(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 13 липня 2011 Один із варіантів маршруту Загальна протяжність ~220 км Екскурсійні об"єкти: Рівненський зоопарк Базальтові стовпи Замок князів Чорториських Тунель кохання Не знаю яка дорога від Рівного до Костополя і до Базальтового. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах