Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2012 і все це затарюваннями запчастинами проходить через мене))) тому, якщо щось комусь потрібно буде, приїзджайте на зустрічі, кажіть, не соромтесь))) доречі, мож хто краще орієнтується в цінах на ремонтні роботи по зварюванню та покраска... цікавить сама ціна роботи, матеріали ітак зрозуміло скільки вартують... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mars_000 1 Скарга Опубліковано: 4 березня 2012 (змінено) ремонтні роботи по зварюванню та покраска Треба їздити в рїзні місця.... Стикався декілька разів. Ціну можуть збільшити чи зменьшити в 2 рази в різних майстрів..... Спочатку запитай в таксопарку там скажуть реальнішу ціну. Ще на Конякіна біля агроконтракту недалеко від заправки "ОККО" є майстерня, там теж недорого, але вони тільки варять кузова. Ще попутно питання: мені потрібна балка заднього моста або сам міст , на базарі є б.в. але які вони.... може хто має в доброму стані. Змінено 4 березня 2012 користувачем mars_000 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Harri2 1 Скарга Опубліковано: 7 березня 2012 (змінено) И гдежемы Facktor скупляемся ?????????? Змінено 7 березня 2012 користувачем Harri2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 7 березня 2012 Ігор, а я думав ти в курсі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Harri2 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2012 я в курсі мені сказали біля моста на сороковому є магазин на вітчизняні авто треба буде пробити тєму що по чому Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djsergey 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2012 я в курсі мені сказали біля моста на сороковому є магазин на вітчизняні авто треба буде пробити тєму що по чому Ви про Ольгу???там ціни космічні... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 8 березня 2012 Harri2, десь на днях зустрінемось розкажу. я думав ти в курсі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Harri2 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2012 djsergey, неа міст на сороковому там не ольга . якась інша корпорація Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
geka 2 Скарга Опубліковано: 8 березня 2012 в підгайцях на трасі класний магазин я там періодично тарився коли був в луцку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 15 березня 2012 В суботу 17.03 відбудеться зустріч клуба. Місце зустрічі: Замкова площа. Час: 18:00. Пізніше перемістимось до Беніссімо. Будемо відкривати сезон. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2012 Усім привіт!!! Розшукую задній правий фонар (той що зі сторони пасажира по ходу авто). Меі дрили крило були, як почали розбирати для того, щоб відриштувати, фонар залишився в руках без кріплень.... це китайське Г пластикове ставити немає ніякого бажання((( Можливо в когось є в нормаольному стані, то заберу.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexandr_402 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2012 (змінено) Ghost_Rider, Обміняю на СКЛО заднього лівого по ходу ліхтаря виробництва СРСР з Ваз 21013 Змінено 29 березня 2012 користувачем alexandr_402 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2012 Дуже дякую))) Вже знайшов)) з охотою обмінявся б, але нема такого скла.... хіба з новодєлів шось брати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 31 березня 2012 Завтра відбудеться зустріч клуба. 01.04.2012. 17:00 Замкова площа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2012 <table id="post956477" class="tborder" align="center" border="0" cellpadding="6" cellspacing="0" width="100%"><tbody><tr valign="top"><td class="alt1" id="td_post_956477" style="border-right: 1px solid #B9B9B9"> Доброго дня всім. Ось і настав час продавати свого вірного коня ( ВАЗ 2101). За роки проведені з ним можу згадати тільки позитивні моменти, куди він мене тільки не возив і звідки він тільки не вибирався. Одне можу сказати що жили ми з ним душа в душу, я для нього нічого не шкодував і він відповідно мені відплачував тим самим. Так так - ПРОДАЮ ( хоч і самому не віриться) тому з задоволенням зторгуюсь з людиною котра так само буде відноситись до нього. На базар ще не виганяв. Інформацію можна почитати в бортовіку Посилання та по телефону: 050- 443-85-57 Діма. Ось короткий опис: Авто робилось з совістю ( для себе) грошей не жалілось, купувалось все доороге. Авто клубне є повністю бортовий журнал з датами, фотографіями та описом всіх замін та робіт Опис: ВАЗ 2101, 1974р. Італьянка. Ціна 2 300$ Авто було зроблено для себе. З наворотів в 2010році: коробка 5ст. «Полонез» Газ пропан/ бутан (вписаний), новий редуктор BRC Tehno на 70кВт(Італія) + поставлена кнопка переключення , новий генератор ВАЗ 2108, під рульовий перемикач ВАЗ 2106, аварійка, руль, Автоматический натяжитель цепи (АНЦ) , замінено крило праве переднє, лівий порог, правий поріг, шкурка задньої лівої дверки, зад від 011, рем. вставкі для лонжеронів, рем. вставкі в передні стойкі ліва та права, пофарбована повністю, Шарові Lemforder, Пружини Lesjofors, Амортизатори перед Kayaba Excel-G ( газо масляні) зад «SCT» Нива двухсторонні, встановлений центральний замок та двухстороння сигналізація «Sheriff ZX-710», заміна замка запалювання, магнітола «Pioneer», 6 колонок, мовіль всіх дверей та порогів, проводаTESLA, поставлене безконтактне запалювання, З наворотів 2011р.: Титани 5шт. R13 «FSO», стальні диски 5шт, обробка анти кором днища + коври, передні та задні сидіння BMW 3 e36, діодні стопи та передні повороти + електронне реле поворотів до них, Заміна бамперів оригінальних СССР – нові, задне скло ВАЗ 2107 з підігрівом, замінене втягуюче, заміна масла в коробці «ELF» 75W80, діодна під світка шкал приборів… Гума: Debica Navigator 4 шт (всесезонка), + Yokohama Winter – зима 2шт (нова) + запаска. замінений мотор, зараз на обкатці. Авто на мені, продаю в зв’язку з покупкою нового. Авто використовується кожного дня , в морози проблем не було. Росхід: Літо – 8,3л., Зима 10л.газу. Продаю в зв'язку з "підвернувшоюся" Opel Omega B 1996р. </td> </tr> <tr> <td class="alt2" style="border: 1px solid #B9B9B9; border-top: 0px"> " rel="external">Посилання </td> <td class="alt1" style="border: 1px solid #B9B9B9; border-left: 0px; border-top: 0px" align="right"> " rel="external">Посилання</td></tr></tbody></table> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Finansist 29 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2012 Привіт тим хто не спить! Знову "вічний студент" потребує Вашої допомоги: Де в Луцьку швидко роблять підшивку в тверду обкладинку (диплом потрібно докучі зкласти)? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2012 Finansist, набирай мене завтра. розкажу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djsergey 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2012 Привіт землякам!!!Потрібна допомога в встановленню ГБО пропан заплачу+ пиво + сік + на цукеркі... Потрібно як найшвидше поставити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 20 травня 2012 Хто знає де в Луцьку можна купити нормальний задній бампер до ВАЗ 2101, з зубами. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 27 травня 2012 і все це затарюваннями запчастинами проходить через мене))) тому, якщо щось комусь потрібно буде, приїзджайте на зустрічі, кажіть, не соромтесь))) Добавлено через 2 минуты доречі, мож хто краще орієнтується в цінах на ремонтні роботи по зварюванню та покраска... цікавить сама ціна роботи, матеріали ітак зрозуміло скільки вартують... Мені не давно вирівнював і фарбував машині кришу багажника та задній фартух один умілець з Борочич, зробив майже ідеально, взяв 500 грн. він витягував, рихтував, підварював, шпаклював, фарбував, в мене на матеріали пішло 1000 грн. телефон мужика 097759002 Сашко Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
magentis 2 Скарга Опубліковано: 3 червня 2012 Привіт всім. Маю передній бампер 21011 станом на тверду 4, щіток приборів 2101 і 21011. Може комусь треба - питайте, ціну самі пропонуйте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2012 всім привіт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexandr_402 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2012 magentis,а заднього бампера 21011,13 немаэ часом ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
magentis 2 Скарга Опубліковано: 5 червня 2012 alexandr_402 От чого нема, того нема. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aahh 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2012 Вечір добрий всім,у мене таке запитання,може хто має чи знає де можна придбати рульовий редуктор на шістку,буду дужу вдячний за допомогу...!!? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах