DIXI 1 Скарга Опубліковано: 23 липня 2009 deniska спасибо.. ну так кто ж делает, йо-ма-йо :crazy: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gandzas 1 Скарга Опубліковано: 23 липня 2009 DIXI Тю... Типа напугала. бггг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIXI 1 Скарга Опубліковано: 23 липня 2009 Тю... Типа напугала. бггг даже и не думала.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 23 липня 2009 Gandzas зря такой спокойный. тебя уже внесли в список и поставили в очередь :crazy: (сорри за офф, не одержалсо :oops: ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mad_Doc 1 Скарга Опубліковано: 23 липня 2009 DIXI, Юля, молодец Хорошо продвигаешься, скоро оно поедет Только вот, когда я у вас там был на слаломе, ты не показала копейку, а зря З.Ы. Видел аэро на Серёгином опеле - понравилось З.З.Ы. В эту субботу постараюсь приехать на срак и порвать всех в классе 1,3-1,4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIXI 1 Скарга Опубліковано: 23 липня 2009 Mad_Doc Спасибо, стараемся)) Там ты и не просил показать :puppy: и мы были на площадке.. а она дома)) .. хм, а почему зря?? З.Ы. дракоша у него прикольный З.З.Ы. клас-клас-клас.. хочу на это посмотреть.. но еще не знаю или я там буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gandzas 1 Скарга Опубліковано: 24 липня 2009 GIMLI Я всегда спокойный. поглядим сначала когда там очередь дойдет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mehanik 1 Скарга Опубліковано: 25 липня 2009 DIXI Отлично виготовила Успехов тобі в ремонті машини :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIXI 1 Скарга Опубліковано: 30 липня 2009 Машинка понемногу зачищается.. стает ровнее и симпатичнее.. в общем работа идет!!)) Mehanik Дякую)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
deniska 5 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2009 DIXI была бы у меня такая соседка по гаражу яб и своей машине устроил перекрас! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vindiablo 3 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2009 что там, как процесс? почему борт затих? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIXI 1 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2009 deniska Пасибочки :oops: vindiablo Ничего не затихло.. просто немножко другого навалилось на меня, да и сейчас отец проявил желание помочь, а именно пошпаклевать машинку, а за мной остается зачистка наждачкой все остальных частей, что не грунтуются.. вот.. но к сожалению или к счастью у меня начинается начитка в университете, так что я покидаю родные места на недолго время и еду в гости Хмельницкого региона.. проведаю одноклубников, ну и типа поучусь в универе)).. так что по приезду буду делать, так как вскоре осень.. дождь.. сырость.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIXI 1 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2009 Привіт, друзі!! Зовсім забула відписати, що нажаль моє авто зараз у зв'язку з несприятливими погодними умова, кризою і іншим стоїть гарненько підготовлене до зими.. і чекає продовження робіт весною.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах