LLyLLblK 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2009 Всім привіт, на днях отримав водійскі права та бабця подарувала мені копійку яка простояла в гаражі десь около 20 років машинка 71 року, дід на ней наїздив 34 тисячі, після його смерті машинка майже не виїзжала с гаражу, та останні 20 років стояла. Я вчора спробував завести двигун, але стартер навіть некрутить, невже моторчик заклініний? пасовєтуйте будьласко що можно зробити, по машинці хочу все що можливо робити самому Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tuner 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2009 LLyLLblK аккумулятор заряди слей масло,залей гавняную минералку как промывку,поменяй фильтр и пробуй завести Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 4 червня 2009 да там уже наверно нечего заряжать останні 20 років стояла. надо новый брать или оддолжить у кого-то 71 року, дід на ней наїздив 34 тисячі интересная машина, фото есть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
speed 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2009 бабця подарувала мені копійку 71 року, дід на ней наїздив 34 тисячі, після його смерті машинка майже не виїзжала с гаражу, та останні 20 років стояла. Девственница ёпт :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LLyLLblK 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2009 А де він цей акамулятор, у багажнику знаходится? аім нажаль немаї у мене фотоапарату що може на компьютєр фотографувати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cqe 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2009 А де він цей акамулятор, под капотом,капот с другой стороны машины ,багажник сзади капот спереди со стороны пассажира под капотом,возле фары ,к нему будут провода идти,два толстых,будешь ставить новый не перепутай провода один минус,другой плюс,будет непонятно пиши,объясним Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gl0bus 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2009 LLyLLblK Открываешь капот, справа по ходу движения перед фарой на металлической подставке должна стоять коробка с 6-ю пробками - вот это и есть аккумулятор. А что, сейчас в автошколах техподготовку не проходят? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tuner 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2009 попроси лучче кого-то завести,пусть помогут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LLyLLblK 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2009 а, зрозумів, він такий чорній ще пластелином залапленій та перемички свинцеві йдуть зверху. брати такий самій? в суботу поєду в місто куплю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LLyLLblK 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2009 тюнер можливо у суботу дядько вільний буде, допоможе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cqe 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2009 таких уже не выпускают,скажи на какую машину продавцу он посоветует Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CrazyVano 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2009 LLyLLblK 60 ампер 12 вольт бери акум. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
paukagp 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2009 CrazyVano Та ему и 50ампер хватит. Переплачивать 80грн почти бессмысленно, в его случае. Там же в машине все штатное. А т.к. я по разговору понял, что он по тех.части не силен,то тюнить кар особо не будет. Ну,максимум майфун поставит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
petertuning 3 Скарга Опубліковано: 5 червня 2009 а тебе права за сало продали??? или уже при получении прав устройство автомобиля не учат???? что даже не знаешь что такое АКБ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LLyLLblK 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2009 petertuning на УПК ми вивчали тількі вантажні авто, а категорії дали дві на легковий автомобіль та на вантажний Дядько сказав що завтра привезе мені мастило та новий акумулятор з міста Ще він сказав що бажано родзинки всі поміняти на двигуні, багато їх там? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 5 червня 2009 родзинки всі поміняти на двигуні а шо это? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cqe 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2009 LLyLLblK попроси дядю что бы книгу по ремонту и эксплуатации машины купил тебе,в машине родзинок полно (родзинки-изюм),он наверное имел ввиду сальники клапанов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 5 червня 2009 LLyLLblK На грузовых тоже есть АКБ :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cqe 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2009 На грузовых тоже есть АКБ та ты раскажеш, ,нет их там и никогда не было Дядько сказав що завтра привезе мені мастило и фильтр масляный нужен Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Scientist 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2009 Цапаны, скажите, пожалуйста, какой недоход поршня в стоковом моторе ВАЗ 2106 (1.6) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Error 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2009 Scientist "Цапан" ты во всех ветках будешь это писать??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LLyLLblK 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2009 Gmek є, просто тяжко все по книжках вивчати, практики небуло взагалі хлопці мож небудите мене за бовдура вважати, всі колись такі були Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
cqe 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2009 хлопці мож небудите мене за бовдура вважати, всі колись такі були та некто так и не думает :beer: клуб для того и нужен что бы друг другу подсказывать,просто шутим ,машина будет быстро во всём разберёшься,а книга по авто и вправду нужна с ней много вопросов пустяковых отпадёт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LLyLLblK 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2009 cqe дякую за підтримку, а книжку пошукаю, десь бачив, ту що з машинкой кажись була Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 5 червня 2009 LLyLLblK Є розділ "Статті", до якого, на жаль, мало хто навідується: Посилання В ньому детально розглядається конструкція автівки ВАЗ 2101 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах