nefor 7 Скарга Опубліковано: 29 січня 2016 Shostak, ти просто не уявляєш скільки раз мені це все говорили за 11 днів. Почало діставати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 29 січня 2016 я поснимал все наклейки с машины и когда меня спрашивают, а что это за машина? я отвечаю - чёрная машина... и никаких вопросов про цену, надёжность, апетит и цену запчастей. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nick_zp 17 Скарга Опубліковано: 29 січня 2016 Поздравляю с приобретением! На нее еще бы газ поставить))) Кондиционер есть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 29 січня 2016 Nick_zp, Кондиціонера немає. За газ я уже питав - захотіли 420 євро. за моїми підрахунками треба на ній 50тис проїхати щоб окупилося, а це десь 3-4 роки з моїми теперішніми пробігами. Якщо десь підвернеться халявна установка то поставлю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 30 січня 2016 nefor, а по трасі яку швидкість на ній можна тримати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 30 січня 2016 vegas, 120-130 без проблем. Більше не пробував. Вона дуже добре тримається дороги. Максималка по паспорту 155, але люди розганяли і за 180 Якщо взяти суто такі паспортні характеристики як потужність двигуна, розгін до 100, максималка, то яріс дуже схожий з карбовою ваз 2019 1.5. Просто легший на 100 кг. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 30 січня 2016 nefor, но за счет новых технологий все равно будет эластичнее на низах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 30 січня 2016 Лукаш1, за рахунок vvt-i дійсно дозволяє їхати нормально як на низах так і до 6000об. з 60 км/год нормально тягне на 5-й. Правда я стараюся менше 2000 не крутити під навантаженням. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2016 Яріска пробігла в мене біля 1500 км. Вчора знову замінив масло в двигуні, залив motul 5w-30. Замінив масло в коробці comma 75w90. Свічки NGK. Сьогодні був перший дальнячок - 390 км. На трасі машина добре тримається дороги 95км/год - 3000об, при швидкості 90-100км/год розхід 5.8 на 100, при 60-70км/год - 4.7л/100км. середній у мене получився 5.5 л. (21.5 л на 390км) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2016 середній у мене получився 5.5 л без ножа режешь))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2016 golden88, я навпаки розчарувався, сподівався менше 5-ти вкластися))))Добавлено через 1 час 31 минутуПро вмістимість: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2016 nefor, жесть , у тя груза помещается как в нормальный фургончик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2016 Дмитрий $, сам в шоці))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
samand 10 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2016 Зовнішність оманлива. Я своєю машиною двухспальне ліжко перевіз в село за дві ходки (спочатку матраци, потім все інше). РS Бачу на фото "вітуху" - займаєтесь інтернетом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2016 samand, РS Бачу на фото "вітуху" - займаєтесь інтернетом? продаю на метри))), у мене є свій маленький бізнес)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
samand 10 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2016 Може вам вітуха потрібна? Двухпарна внутрішня мідна? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2016 samand, дякую, як закінчаться запаси, я з вами зв'яжуся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2016 Про реальний розхід зимою (з прогрівами в сильні морози). проїздив за місяць 2212 км витратив 132 л (+-2л похибки по датчику) Розхід 6л. мінімальний середній розхід який вдалося досягти на відрізку в 50 км. при постійній швидкості 70км/год., без пасажирів - 4.1 л/100км., але так їздити постійно не можливо)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koan1312 4 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2016 Як на зиму і на таку кубатуру це невелика витрата. У нас колись був Старлет (попередник Яріса), то він взимку вкладався в 9 літрів 92 бензину на 100 км пробігу (в міському циклі в основному короткі поїздки до 3 - 4 кілометрів з різною довжиною перерв між ними. Мотор у нього теж був літровий, але карбюраторний 12 клапанний, по-моєму, 1Е. Як тато продав її і купив Опеля Омегу, я сумував за нею, хоча й Омега подобалася. Вибачай за багато слів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 29 лютого 2016 Сьогодні пробував відполірувати фари, знайшов дома остатки пасти k2 tempo. полірував вручну. Фари стали прозоріші і пропала жовтизна, але криштально чистими вони не стали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 29 лютого 2016 але криштально чистими вони не стали надо сначала пройтись наждачкой 1000-1500-2000, и уже потом пастами. Ты снял слишком тонкий слой и не убрал все царапины. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 29 лютого 2016 golden88, я знаю про нождачку, але не було під руками. Просто була паста і година вільного часу)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 9 березня 2016 Зачохлив передні сидіння, шкода протирати велюр. В суботу знімав корпус повітряного фільтра, дросельна заслонка чиста, датчик ДМРВ не рідний, виглядає новим. Одна катушка запалення також інша, на клапанній кришці обірваний один болт, значить її відкривали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 26 березня 2016 Прийшли сьогодні колеса, брав на tyresale.com.ua premiorri solazo 175/65 r14 (480грн за колесо), на наступний тиждень поставлю, відпишу про враження. амтел нордмастер більше купляти не буду, після 60 на асфальті звук як в реактивного літака. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nefor 7 Скарга Опубліковано: 20 травня 2016 Сьогодні вирішив глянути на свічки, проїхав на них майже 7 тис. Не можу зрозуміти звідки на них береться сухий нагар на юбках? Усі чотири свічки виглядають однаково. Що можна сказати про якість пального по вигляду свічки? Мені після газової лагуни незвично бачити сажу))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах