Oleeeg 1 Скарга Опубліковано: 8 липня 2009 50 см в ширину Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dibrova 1 Скарга Опубліковано: 10 липня 2009 Извеняюте я уехал на каникулы домой так что буду аж в сентябре, наклейку если можно Стасу Chepa который передайте, я у него заберу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oleeeg 1 Скарга Опубліковано: 10 липня 2009 Хорошо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 11 липня 2009 Oleeeg В этот раз мне достанется? :wink: На встрече буду... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oleeeg 1 Скарга Опубліковано: 13 липня 2009 Достанется. Твои 2 лежат отдельно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 13 липня 2009 Oleeeg Вот за это спасибо! Напиши мне в личку свой номер телефона или набери меня - мой телефон в подписи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 15 липня 2009 Oleeeg Огромное спасибо!! Наклейки получил давно. даж наклеил. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oleeeg 1 Скарга Опубліковано: 15 липня 2009 ARTEMON Пожалуйста. Фото в студию! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 17 липня 2009 вот и фото сильно регуйте за побитую корму(( последствия незначительных дтп Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 20 липня 2009 Oleeeg Как бы нам с тобой порешать с наклейкой. У меня сейчас времени не хватает свободного подъехать. Давай договоримся может как-то? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oleeeg 1 Скарга Опубліковано: 20 липня 2009 Gmek У меня с собой на работе 2 штуки есть. Будешь рядом, приезжай, отдам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 20 липня 2009 Oleeeg Где ты работаешь? Куда подъезжать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oleeeg 1 Скарга Опубліковано: 20 липня 2009 Космическая, 21 т. 8068-605-06-45, я же тебе в личку писал на прошлой неделе. Только заранее звони, а то я могу убежать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 30 липня 2009 Oleeeg Интересно мои наклеечки еще ждут меня? А то я сегодня собираюсь прирулить на встречу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oleeeg 1 Скарга Опубліковано: 30 липня 2009 Gmek Ждут. Полная машина наклеек. За каждый прогул встречи клеишь 1 наклейку!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 30 липня 2009 Oleeeg Ну тогда сегодня не забудь привезти, ок? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oleeeg 1 Скарга Опубліковано: 30 липня 2009 Gmek Хорошо. Они уже в машине лежат Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 30 липня 2009 Oleeeg Извени, что снофа профонарил... Я на неделе к тебе подъеду на работу за ними, ок? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oleeeg 1 Скарга Опубліковано: 31 липня 2009 Gmek Хорошо. Желательно приехать на мерседесе, на него тоже наклейку повесим! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 31 липня 2009 Oleeeg Интересно нафик мне на нем наклейка? И на нем я приехать пока не смогу, его только погрунтовали, завтра покраска, если ничего не измениться, а потом еще сборки дней на 5... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sash 2 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2009 Oleeeg не забудь взять с собой в четверг одну наклеечку!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oleeeg 1 Скарга Опубліковано: 9 вересня 2009 sash Постараюсь быть и не забыть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2009 Oleeeg А как на счет в понедельник, если я к тебе подкачу на работу? Заберу наклеечку? Я как раз буду в том районе... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oleeeg 1 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2009 Gmek Можно, только предварительно позвони, чтобы я был на месте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 11 вересня 2009 Oleeeg Ок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах