badgio 1 Скарга Опубліковано: 20 липня 2009 SLIP Это чтоб тебя не позорить ее сократили до 10 мин... а то пять колес 10 мин обьезжает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 21 липня 2009 Звиняйте что не по теме, но....катался на прошлых выходных в Ровно, так ваш гаишник сказал что не местным вьезд в город заприщен! это правда, или развод? зы. машин таки реально мало по городу ездит Увага! На дорогах області з'явились так звані "козачки", вдягнуті в уніформу схожу на ДАІ, мають жезли і пристрої для вимірювання швидкості. Тормозять водіїв і пропонують платні послуги ...типу заміру вмісту СО у вихлопних газах і т.д.... Схоже, що той жарт їхня робота. Детальнішу інформацію дивіться в новинах РІВНЕ-1. Якщо когось будуть зупиняти посилати на... або в... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 21 липня 2009 K-452 А как стоят? с машиной или без... какая машина и т.п.? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 21 липня 2009 Искал на сайте Ривне 1 - материала не нашёл Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yukon32 1 Скарга Опубліковано: 21 липня 2009 Увага! На дорогах області з'явились так звані "козачки", вдягнуті в уніформу схожу на ДАІ, мають жезли і пристрої для вимірювання швидкості. Тормозять водіїв і пропонують платні послуги ...типу заміру вмісту СО у вихлопних газах і т.д.... Схоже, що той жарт їхня робота.Детальнішу інформацію дивіться в новинах РІВНЕ-1. Якщо когось будуть зупиняти посилати на... або в... Я теж про них чув (і бачив у Волинській області, як їхати на Львів). Це шось типу екологічгної міліції, вдягнені схоже, як ДАІ, мають жезли, але швидкість вони не міряють. Вони міряють СО і взагалі, сдідкують за екологією. Також мені казали, шо їх точно можна посилати і не зупинятися... :frfr: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 22 липня 2009 K-452А как стоят? с машиной или без... какая машина и т.п.? Я сам не бачив, колеги довели інформацію. Я думаю, що по-любому з машиною. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 22 липня 2009 Уважаемые соклубники,так как уже две ветки сделали свою кассу,может пора и нам об этом задуматся????Вношу предложение- по 10грн/мес с человека....на флаг,наклейки и прочие знаки отличия...как по мне это абсолютно позволимая сумма для каждого человека...что будем делать господа??Кто что скажет по этому поводу?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 22 липня 2009 Уважаемые соклубники,так как уже две ветки сделали свою кассу,может пора и нам об этом задуматся????Вношу предложение- по 10грн/мес с человека....на флаг,наклейки и прочие знаки отличия...как по мне это абсолютно позволимая сумма для каждого человека...что будем делать господа??Кто что скажет по этому поводу?? Я за на 100%. Каса повинна бути хоча б при виниканні форс-мажорних обставин. Добавлено спустя 1 минуту 37 секунд: Уважаемые соклубники,так как уже две ветки сделали свою кассу,может пора и нам об этом задуматся????Вношу предложение- по 10грн/мес с человека....на флаг,наклейки и прочие знаки отличия...как по мне это абсолютно позволимая сумма для каждого человека...что будем делать господа??Кто что скажет по этому поводу?? Я за на 100%. Каса повинна бути хочаб при виниканні форс-мажорних обставин. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 22 липня 2009 Уважаемые соклубники,так как уже две ветки сделали свою кассу,может пора и нам об этом задуматся????Вношу предложение- по 10грн/мес с человека....на флаг,наклейки и прочие знаки отличия...как по мне это абсолютно позволимая сумма для каждого человека...что будем делать господа??Кто что скажет по этому поводу?? так мы ж уже вроде на пробеге скидувались по 20???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 22 липня 2009 Юра ты от куда такое взял? это были наклейки которые уже почти кончились. если не заметил то у нас новые одноклубники им и ушли. А тут дело не в наклейках и не форс-мажорах а в том что бы по чучуть скидываться на всякие дорогии фичи типа флага и светоотражающих наклеек O:) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yukon32 1 Скарга Опубліковано: 22 липня 2009 K-452А как стоят? с машиной или без... какая машина и т.п.? С машиной. Машину не рассмотрел, но, по-моему, как и форма - очень похожа на гаишную. Мы с братом ехали и болтали, я особо не обратил внимание Добавлено спустя 2 минуты 52 секунды: Кто что скажет по этому поводу?? По 10 грн. - я "за", хотя и такая сумма влияет на ремонт, т.е. его скорость. Сегодня, к примеру, купил две фары с лампочками за 20 грн., так что считайте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
finn 1 Скарга Опубліковано: 22 липня 2009 finnфигня это все. у нас ток центральная улица закрыта для обычных смертных. надо было сразу звонить кому нить из нас. Улица закрыта не только для приежих, но и местных, правильно?... А насколько кварталов дейсвует данный запрет (кто-то говорил от Андреевского рынка или автовокзала и до церкви ,что ли)? finn-за такой базар надо было дать ему в репу сходу!!!!!!!!Вообще оборзели уроды!!!!!!!!1А ты случайно его номер значка,или фамилию не запомнил??? Они были на шкоде октавия с синими номерами, похоже что настоящии Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 23 липня 2009 Закрита вул.Соборна. Як ї деш зі сторони Киева траса Е-40, проїхав автрвокзал. Від собора(з правої сторони велика споруда) до пивзавода по прямій всім (місцевим, немісцевим) рух заборонено. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 23 липня 2009 finn да. для всех закрыта от собора (перекресток Кн. Ольги и Соборной) до пивзавода (Дубенская и Соборна) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 23 липня 2009 Так.! Якщо всі за (10 грн кожен місяць) давайте вирішимо: 1. Якого числа здавати. 2. Кому. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 25 липня 2009 Предлагаю спросить у товарища Слипа,его мнение по поводу назначения его касиром!!!Ну а датой-каждое 5 число месяца(+-2 дня)!!Прошу выразить своё мнение по этому поводу!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 25 липня 2009 не против Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 26 липня 2009 я за Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 27 липня 2009 Ну я так думаю что в первую очередь надо у Анрюхи поспрашать.....ну и по этому поводу организовать встречу-5.08.09(среда)...стоянка возле маркета "Фреш"....например в 21_00!!!Отписатся всем-ли получается-по возможности....ну и просьба придти нового соклубника (yukon32)-по возможности!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 27 липня 2009 Не надо меня кассиром! Я с деньгами не люблю работать. Насчёт встречи - постараюсь прийти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 27 липня 2009 Предлагаю на встрече обсудить и голосовалкой решыть кто будет касиром,и заодно сделаем первый взнос!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 27 липня 2009 Нострич, сможешь меня подобрать?)) На фреше сможешь и пифка тяпнуть :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yukon32 1 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 Отписатся всем-ли получается-по возможности....ну и просьба придти нового соклубника (yukon32)-по возможности!!!!!! Может я не прав, но на встречи клуба, считаю, нужно ездить. Моя мафынко уже на ходу, хотя еще не шпаклевана - не крашена. Так что постараюсь подъехать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 Вибачайте, але 5-го я на роботі.Якщо можна то 6-го, або відпишусь на форумі. По голосуванню приймаю сторону більшості. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 yukon32 на них можно и ходить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах