SLIP 2 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 yukon32на них можно и ходить +1. Клуб как правило означает нечто большее чем регулярное собрание машин Так что пешком само собой на встречи приходить можно и даже нужно когда не получается приехать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yukon32 1 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 Первый раз по любому нужно приехать :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 Первый раз по любому нужно приехать +1!!!Ты хотя-б на фотках нашы тачки видел,а мы о твоей только слышали,а точней читали!!!!!Но у нас так получается,что не все могут приехать,по этому кооперируемся,по пару челов в машыну!!!! Да и к стати-видел желтую копу(без ободков)...вроде говорил будет заходить на форум....посмотрим,ждем появления!!!! Нострич, сможешь меня подобрать?-да легко,только созвонимся,и скажеш откуда тебя забирать!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 koza-nostra По поводу оранжевой копы (без ободков) - у меня в личке есть мессага с телефоном - будем им звонить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mukola 1 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 Привіт усім. Хто де коли збирається. У нас копійка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 28 липня 2009 Кстати, насчёт встречи, то что тогда, переносим на 6-е? на 21.00 около Фреша. Или у кого-то в четверг не получится? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 29 липня 2009 Можно и 6того Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2009 Андрюх, Веталька за вами заехать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yukon32 1 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2009 Кстати, насчёт встречи, то что тогда, переносим на 6-е? на 21.00 около Фреша. Или у кого-то в четверг не получится? 6-е это завтра? Сорри, потерял дни Я пас - еду довариваться... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2009 yan_kos Да наверное, если не наломно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2009 yan_kos-Ну желательно!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2009 SLIP koza-nostra Ок yukon32 в девять вечера тебя никто варить не будет, скажи куда подъехать, заберу тебя. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2009 yukon32 Подходи пешком или заберём тебя где-то. Реально в 9 вечера сварщики уже не работают yan_kos Я скорее всего буду на конторе. Если нет - то отзвонюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2009 Я буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2009 Їду з сім'єю відпочивати на Біле озеро з 18 по 22 серпня, може хто хоче приєднатись?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2009 K-452 Спс, но я пасс... работа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2009 Всім привіт. Всіх з початком навчального року! Ну що як завжди біля ФРЕШа десь числа 5-го? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2009 Давайте на 4тое. 5того может кто то ухеть куда-то... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 2 вересня 2009 Можна і 4-го, хто за ??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2009 коза_ностра в тяпницу едет в деревню... хз есть ли смысл переносить куда то.. я ему говорил про встречу он ответил что деньгу передаст и просто что бы держали его в курсе. Добавлено спустя 1 минуту 31 секунду: По вопросу переноса поездки в Львов на 19/20 что бы попасть на тюниг шоу... я За. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2009 Я тоже за 19-20. Я думаю зарплату, стипендію, нетрудові доходи :D ,і т.п. всі вже будуть мати. Ну то 4-го о 21-00!? біля ФРЕШа. P.S. Я чув що SLIP в лікарні, може хто в курсі. Хай отпишеться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2009 K-452 Он уже дома, но на больничном... Да сегоя в 9ть, я буду, и за СЛИПом, если он сможет, заеду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2009 Добре буду в 21.00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2009 Зустріч у Львові пройшла чудово. Було майже все, що запланували. Екскурсії, покатульки по місту,клубний прапор на авто.....і т.д. Коротше наші "копійчата" у Львові непогано засвітились (люди звертали увагу). Тернополянам також сподобалось. Жаль...осінь...сонце сідає раніше...і пора додому Фото і відео виложу на:Важная фото со встреч Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2009 Тернополянам також сподобалось. Жаль...осінь...сонце сідає раніше...і пора додому Тернополяни взагалі в захваті!0 ПС з сашкою рішили створювати тему про наступну зустріч в тернополі!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах