SLIP 2 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2010 Я пока в больничке лежу. Не знаю или получится. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2010 Кто будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2010 алё!!!!!!Вы где????Что кроме меня и Слипа никого не будёт сегодня????...если кто-то ешшо собирается быть просьба отписатся ,иначе нам нет смысла там собиратся ,т.к. оба жывём на московской.Если до 20_00 нет вестей мы туда не ехаем!!!!! Всем спс за внимание!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2010 Ну що буде зустріч перед поїздкою у Львів чи зразу вирішуем час і місце старту 24.04.2010 ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2010 Рівненчани, треба знати скільки точно людей ваших залишається на ночівлю. до вечора понеділка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2010 Нашел клиента на свою копейеку((... эх... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2010 slim_painter,Майбуть вирішимо по ходу подій. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2010 yan_kos, Будешь продавать - не продавай со всеми потрохами. Я бы у тебя насос купил к примеру и т.п. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2010 тогда надо будет на выходных собраться и разобрать что кому надо.. может кому то бампер оригинальный надо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2010 Мені треба оригінальний бампер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2010 Рівненчани, треба знати скільки точно людей ваших залишається на ночівлю. до вечора понеділка. У меня по ходу получается только без ночевки поехать. тогда надо будет на выходных собраться и разобрать что кому надо.. может кому то бампер оригинальный надо Давай. Назначишь время. За одно посмотрим что там из твоих вещей у меня в гараже осталось - разребем что с машиной отдавать что нет и т.п. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2010 тогда надо будет на выходных собраться и разобрать что кому надо. Ободок на фару Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2010 Колпаки у Коса я забил уже))))...а по поводу поездки...эх((((((...у мну на этой недели две презентацыи на районах ,из-за чего полностью сбивается рабочий график ,и получается рабочей суббота(((((...но правдв поточнее буду знать в конце недели...но пока радости мало((((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 19 квітня 2010 З Луцька схоже теж небагато народу буде (а може як завжди я сам). Може поїдемо всі разом одною колоною? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2010 Давай. Назначишь время. За одно посмотрим что там из твоих вещей у меня в гараже осталось - разребем что с машиной отдавать что нет и т.п. Давай на суботу... и Андрюх у тебя будет два места пассажирам? Если мою заберут до поездки в Львов поехал бы с тобой с долей в топливе... K-452 Ободка у меня ток два и оба на машине... что на машине снимать не буду... Facktor Ок. он передний но без клыков. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2010 yan_kos, На данный момент места есть. В субботу норм. только учти что выезжать будем утром - надо всё успеть. Facktor, Я не против ехать одной колонной. Не знаю как качество дороги от Луцка до Львова, но можно испытать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2010 Кстати тут же на форуме зареган будущий владелец.. отпишись пжлст что бы люди знали ху ис ху Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2010 Facktor, Я теж не. проти колони Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2010 Народ, кудою їдете - через Луцьк чи через Дубно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2010 Народ, кудою їдете - через Луцьк чи через Дубно? Скорее всего через Луцк - чтобы лучанам круги не наматывать. Если поедешь - то можем встретится на объездной. там где сходятся дороги те что из Луцка и из Бродов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2010 Скорее всего через Луцк - чтобы лучанам круги не наматывать. Если поедешь - то можем встретится на объездной. там где сходятся дороги те что из Луцка и из Бродов. А це де саме детальніше? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2010 K-452, В Малих Підлісках. Хоча, враховуючи стан доріг, маршрут через Дубно-Броди, по-моєму, кращий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 20 квітня 2010 Якщо будете їхати по дорозі через Радехів то обережніше, з Радехова дорога не дуже до Львова, особливо за Камянкою Бузькою, я там тиждень назад їхав, це тіхий ужас. Ями вроді полатали, але не всі, да і ті що полатали то Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2010 ИМХО лучше ехать через Дубно там дорога нормальная. А с луцкими встретиться как тогда перед Дубно когда в форт ехали... дорога с Луцка в Львов действительно "шмякс" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2010 Кстати тут же на форуме зареган будущий владелец.. отпишись пжлст что бы люди знали ху ис ху Доброго дня. Дійсно маю намір купити ВАЗ yan_kos. Про себе: мені 25 років. одружений, маю сина (3 роки), працюю директором страхової компанії (консультації надам з задоволенням), полюбляю більярд, рибалку, відпочинок на природі. Стаж водіння ВАЗ 2101 - 2роки. Машина для поїздок в село (по суботам), і на природу (по неділям). Свого ВАЗа теж дуже люблю і доглядаю (не так правда професійно як Ви). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах