K-452 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2010 дём отзывов о присутсвии Я буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 9 червня 2010 Ну блин вы жуки, хотя бы позвонили б... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 18 червня 2010 badgio, всього найкращого!!!! успіхів в житті і хай тобі твоя металева коняччка доставляє тільки позитивні емоції!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
badgio 1 Скарга Опубліковано: 21 червня 2010 CheZZ, Дякую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2010 Як там зустріч, буде чи ні ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 5 липня 2010 Як там зустріч, буде чи ні ? Ждём вводной от Веталя - он же бухгалтер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2010 Ждём вводной от Веталя - он же бухгалтер Добро. Якщо, то я о 19.00 закінчую роботу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yukon32 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2010 Зустріч на 21? Я нарешті виїхав з ремонту, планую бути. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 5 липня 2010 Щось тихо. Я так зрозумів - зустріч переноситься. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 5 липня 2010 Сорри, что-то несложилось. Завтра созвонимся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yukon32 1 Скарга Опубліковано: 6 липня 2010 Якогось маяка чи бомжа киньте... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 6 липня 2010 Предварительно - встреча будет в четверг в 20.30-21.00 около "Бруклина" (перекресток С.Бандеры/Кн.Ольги) Пишите если у кого-то не выходит и т.п. - возможно будем подстраиваться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yukon32 1 Скарга Опубліковано: 6 липня 2010 Предварительно - встреча будет в четверг в 20.30-21.00 около "Бруклина" (перекресток С.Бандеры/Кн.Ольги) Пишите если у кого-то не выходит и т.п. - возможно будем подстраиваться. Предварительно получается. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 19 липня 2010 Йа в ахе. Историй "чуть не сбили" могу расказать каждый день по одной. Но это особенная. как то раньше гайцы и мусора и прочие наши госы кроме те что 555-** и депутаты пропускали где надо и т.п. вообще оч норм себя вели. Но еду сеня на велике, переежаю С. Банеры от Кн Ольги до Бруклина по пешеходке. С Ольги в верх поворачивает машина ДСО, за рулем молодой де**л который мне возле самого велика фафачит что я чуть не упал от не ожиданости (на перекрестке кроме нас никого более не было) еще и орет мне мол надо ходить, а не ездить. Я подьехал к зданию ДСО, посмотреть шибко умного, оказался молодой му**к чуть старше меня. Он выскочив из машини принялся меня учить ну там его послал культурно. На том и разошлись. Мораль дебилов не просто много а офигеть как много. Вопрос к К-452, а есть ли смысл запомнить номер машини и написать жалобу на следующего "орка"? Виталик, а что там с выходными?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 20 липня 2010 Сенс повиховувати цих "туранчоксів" не вийде. Бо воно все одно не зрозуміє. Жалобу будь ласка, якщо маєш бажання і час. Як обіцяв наш гарант:" життя покращилось вже сьогодні...", понабирали в органи контингент з дурдома "Сонечко", школа розумово відсталих 3-й клас Це якраз ті,що недавно в селі семкі лузгали, а тут отримали держ. авто з маячками і думає,що кру-у-у-утий хлопака (ну прям як в кіно), Быдло, оно и в Африке быдло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 1 серпня 2010 А вообще-то надо в руках велик переводить... Меня раздражают ребята, которые резко проезжают по переходу на велике, особенно по нерегулируемому... А ещё на велике нельзя налево поворачивать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TuPMuT 1 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2010 Всем привет я тоже с ровно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2010 TuPMuT, Привет. Напиши больше про себя - какая машинка, в каком районе обитаешь, где работаешь и т.п. Приезжай на встречи! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 4 серпня 2010 Зустріч буде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2010 K-452, Сегодня нет по ходу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2010 Ребят,не в обиду,но у меня сейчас работы по горло(думаю как и у вас),а срочного у нас ничё нет.Никаких мероприятий и выездов тож не планируется...пусть малёк спадёт жара ,тогда мона и на шашлычёк и еще куда нить рвануть...ИМХО Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2010 А вообще-то надо в руках велик переводить... Меня раздражают ребята, которые резко проезжают по переходу на велике, особенно по нерегулируемому... А ещё на велике нельзя налево поворачивать... С чего ты взял что нельзя поворачивать?) Перечитывал ППД но на такое не натыкался. А на счет не регулируемых это да, глупо. Но вот на светлофоре едешь как можешь так как и пешеходы с тобой не считаются и автомобили подрезают... Вот от кого ток понимание встретил это от байкеров... Похолодало... 4 выходных... встреча?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2010 В принципе в понедельник или во вторник можно было бы встретится. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2010 Вкажіть дату зустічі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Игорян 1 Скарга Опубліковано: 22 серпня 2010 Де в Рівному ви зустрічаєтесь?Є бажання приєднатися!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах