yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2010 Флаг у меня Это один маршрут, но он был из трех частей красная -> синия -> зеленая Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2010 поняв Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2010 Да и 1. сяду пасажиром-флагодержателем 2. надо еще один флаг (100 на 70 бело красный) 3. у кого касса? 4. сколько в кассе? 5. отчет по кассе? По первому пункту - предлагаю ко мне. По остальным пунктам - к Веталю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2010 Итак-касса-остаток 100 грн.(130 перекинул на карточку).Дальше-по поводу флага завтра пробью,на скольок реально его быстро сделать,и скоко потянет. Дальше-пробег-я за ,и участвую.Если всё понятно с маршрутом,во сколько сбор и старт.???прошу решать!!! Следующий вопрос- знаки "К"-где они????выборы-ментов будёт куча!!!!!Лутше сделать всё по закону. Все остальные вопросы о пробеге(маршрут,куда,кто за кем,и как)-в день пробега,перед стартом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2010 koza-nostra, знаки вроде у меня в гараже свалены - рядом с кирзачами (если помнишь). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2010 Дальше-по поводу флага завтра пробью,на скольок реально его быстро сделать,и скоко потянет. З прапором можу допомогти, є фахівці в даній сфері, то буде трохи дешевше і швидше!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2010 У меня тож знакомый работает в этой сфере... А макёт флага кто может мне скинуть??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2010 Маршурт прошлого года или не? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2010 Я за. Вроді маршрут продуманий толково. Хотілось би прикінуть по часу. Прибл. з якої години старт ( старт я так зрозумів від "Фуршету?)? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2010 Старт от туда где был ФРеш... я так понимаю щас там Фуршет?... По времени будет зависит от того сколько мы будем на точках стоять... ну там по фоткаться.. в прошлом году это заняло 1,5 часа вроде... и еще потом возле реноме гонялись) кстати гоняться будем?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2010 Нет. Фреш там и есть. Фуршет это в центре там где ЗлатаПлаза. Макет был у Славика насколько я понимаю - он заказывал через Серго. Насчёт слалома я не знаю - у меня что-то карб глючит конкретно - сегодня стала глохнуть на холостых... Да и резина не слаломная сейчас стоит... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2010 Ну я думаю маршрут и стоянки теже-по моему не плохо тогда получилось))))))...на счёт слалома-тоже фонарь((((...не то состояние авто.....не смог дозвонится до чувака,завтра с утра забегу к нему на контору... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2010 Ну то що? Зустрічаємось бокова стоянка "ФРЕШ" 10.00 ? Знак "К" маю в бардачку (від Львова зостались). А інші автоклуби не мають бажання? Може хто володіє інформацією. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2010 не знаю...никто ни чего не предлагал... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2010 GarageBYOB тоже делает пробег по их прошлогоднему маршруту. Они выезжают с ОККО на Луцком кольце. Можем примкнуть к ним - получится офигенно большая колонна. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 (змінено) Ok. Я буду 95%. Завтра помию авто щоб бути при повному параді. ( Думаю явка на чистому авто обов'язкова) Добавлено через 41 секунду Упс. Я не спитав дозволу у вас на участь? Змінено 29 жовтня 2010 користувачем bag2525 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 Можем примкнуть к ним - получится офигенно большая колонна. офігенно велика колона може не получитись, бо на світлофорах 100пудів будем розриватись Завтра помию авто щоб бути при повному параді. ( Думаю явка на чистому авто обов'язкова) полюбе!!! я теж завтра помиюсь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 Добавлено через 41 секунду Упс. Я не спитав дозволу у вас на участь? Вот этого я не понял... Мы рады всем, что уже говорить о людях из клуба... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 С Бйобом? Андрюх ты прикалываешься? та ну нафик их... Новость 1. В Аэропорту в 13_00 будет что то.. выставка машин и т.п. Новость 2. Мост через ЖД путя по ул Кн.Володимера закрыт. Вопрос 1. Кто поедет в аэропорт? пока что Коза-Ностра и я... Если поедут больше половины конечную точку нужно менять... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 Новость 2. Мост через ЖД путя по ул Кн.Володимера закрыт. коли встигли? я сьогодні через нього їхав і навіть натяку не було на закриття. в аеропорт навряд чи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 то то тільки збираються ремонтувати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 А про аеропорт що відомо? Що за виставка - ретро, тюнінг, чи просто нові авто виставлені автосалонами. Посилання Знайшов сам Задумуюсь над поїздкою в аеропорт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 Мост не закрыт точно - только что по нему ехал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2010 ну если не закрыт тогда предлагаю у белого дома(ОДА) пробег закончить. кто захочет на выставку по млиновской поедет спокойно, а кто по своим делам... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах